Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni sotul meu nu bea decat bere si f rar vin. Niciodata nu l-am vazut beat si il cunosc din 1992. Despre tuica de prune nu stiu cum e la voi dar la noi e tare strong. Odata m-au pus si pe mine sa beau ca eram la tzara la bunicii sotului si eram CM si ma durea burta. Vai doamne..eu care nu beau m-au pus sa beau un paharutz..parca se invartea casa cu mine.
Ma enerveaza socrul meu si majoritatea barbatilor de varsta a 3 care beau un pahar de tuica inainte de masa cica " ca sa aibe pofta de mancare" De parca nu ar avea daca nu ar bea.
In familia mea nu s-a baut, tatal meu rar din an in pasti mai bea cate o bere duminica. Mie nu imi place ideea de alcool. Am avut 2 amintiri urate in liceu cu 2 colegi putin spus beti si de atunci eu cand vad un om baut mi se face frica, greatza, sila,ma fac toata piele de gaina... tot ce vrei.
Asta e...
Mai beau si eu cate un sfert de pahar cu vin cu cola dar cred ca pot sa numar pe degete de cate ori beau pe an. Nu imi place senzatia de a fi ametit. Parca nu sunt eu..mi-e cald..mi-e rau.. de toate pe capul meu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu o sa fac tot posibilul sa se bucure si Diana de ce m-am bucurat eu! Am puhoi de verisoare si matusi inca acolo,am la cine sa o las.
Si chiar daca nu sunt cine stie ce conditii,o sa supravietuiasca .
Pe mine de la 4,5 ani deja m-a lasat mami singura la sora ei,eram impreuna cu verisaora mea tot Moni,cu doi ani mai mica decat mine.Si cand stateau si ai mei mergeam si la fratele lui mami,de fapt la bunica materna.De fapt am stat si acolo singura cand aveam doar un an,ca au fost ai mei la mare. Si cumnata lui mami,proaspata casatorita-avea doar 17 ani,a alergat cu mine in brate seara,disperata, pe ulita pana la dispensar ,ca aveam febra
Tot imi povesteste si acum tusi Antitza Si cum aruncam palaria bunicului in galeata cu apa,sau cum m-au urcat doua verisoare,tot din zona,venite si ele la bunica, in pod Aveau cca 11-12 ani si ele
Asta ca sa vedeti ca am supravietuit chiar si atunci in 1971 . Acum macar au si baie majoritatea,nu ca atunci

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Irinatunza daaaaa,mi-a facut Mitica striptease si l-am filmat...vrei sa vezi????
Maraki e ciudata faza cu unele melodii de la jucarii sau alte chestii muzicale ca si Iarina se apuca de scandal cand aude o rata ca incepe sa cante si mai ciudat e ca are doua si fac la fel numai ca le difera imbracamintea,la una se distreaza si la cealalta se crizeaza
Bianca are perioade cand papa atata laptic dar nu tot timpul dar mai nou vad ca des baga cantitati mari de lapte si de aceea ii dau laptic numai dimineata si seara ca ii ajunge aproximativ 750-800 ml. laptic pe zi.Dar tu la cat timp il duci pe Dani la tuns?Ca acum nu de mult l-ai mai tuns eu inca nu i-am tras nici o frizura la Iarina si nici acum nu am ce sa ii tau abia astept sa ii prind codite.
Silvi la Alain sa treaca repede si bubitele si febra...asta o fi reactia...sper sa treaca repede.
Deci ....cine da Baby Einstein?

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina pai Giorgos e cu Angelo in dormitor, bebe la el in patut ca a dormit azi doar 30 min. si era frant,Giorgos se uita la un film iar eu ma uit la Povestiri de noapte unde sant numai fitzoase
Silvi vezi ca de la Priorix se poate face varicela, aici se face impreuna cu Varilrix ( contra varicelei )
Moni si Bianca intru maine sa vad pozicile, ma duc in dormitor sa vad si eu din film

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Moni..eu nu cred ca as putea trai la tzara. No ofence dar nu pot..
Ali..eu vreau sa il vad pe Mitica L-am tuns pe Dani prima oara la 2 luni cu foarfeca (eu) la 3 si la 4 luni tot eu, la 5 luni cu masina, la 7 luni cu masina, la 11 luni tot cu masina si acum tot cu masina. Stai linistita ca are cu cine semana la par. Amandoi avem parul des si bun. Eu atata par am ca trebuie sa mi-l rareasca sa arete cumva

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ali pai la voi e si mai ciudat ca este aceeasi melodie La noi astea care nu le suporta sant pe un ton mai ridicat nu ca restul. Pupicei la toti bebeii, fug ca sa pot vedea macar jumate din film ca la 5.20 sant in restaurant

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

BIANCA eu una am 37 de ani in curand si nu l-am vazut pe tati niciodata beat,Pe Ghitza nici atat. In schimb,tati daca bea doua paharutze - asta cand mergem la tzara,in vizita,deja se cam balbaie.Iar Ghitza devine vorbaretz
In schimb l-am vazut pe socru,care n-a baut ani de zile cica,dar se ami scapa la vin sau tzuica ( productie proprie ) si era cu nasul rosu,umbla cam impleticit si devenea si el vorbaretz,imi povestea la greu,noroc ca imi si place istoria - doar e nascut in 1931 ,asa ca stiu cum a fost in Arad in timpul razboiului,cu detalii
Si ai mei beau bere vara,vin iarna uneori (mult mai rar decat ar trebui,pentru ca e sanatos ) si in rest la ocazii.
Eu nu beau deloc tzuica,nu-mi place decat mirosul In schimb imi place un pahar de vin,numai ca nu prea am ocazia.Si sa gust din berea lui Ghitza vara,cand mi-e sete.Face cu nervii cand gust de la el .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca tu chiar vrei sa imi dea astia avertisment si sa ma tot ejecteze de pe forum?????As pune eu dar l-ea codat Mitica

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Ali..tu baga in drop si ne uitam noi cand zici ca ca e gata
Bee..sa nu uiti reteta de lasangna
Mai fetelor eu nu mai fac de mancare. Acum serios. Toata ziua nu am alta treaba decat sa gatesc toate tampeniile si tot ce imi trece prin cap zici ca vine razboiu si nu mai apuc sa le fac vezi pururea..
Nu promit dar de spat viitoare o sa incerc sa tin regim ca am haine in dulap si stau acolo si eu trebuie sa imi cumpar altele
Azi ma simteam ca un elefant plutitor mai ales ca am fost in tricou afara
Daca ma plang voua poate ma impulsionez dar m-as mira.
Fac de mancare toata ziua ca ma plictisesc si se vede rezultatul. Si sotul meu s-a ingrasat 12 kg din august de cand s-a lasat de tigari. Daca m-as lasa si eu unde naiba as ajunge...
Of ce m-am saturat..o viata avem si in aia trebuie sa facem sacrificii

Craciun 2006

Mergi la inceput

ALI pune-l pe MITICA bre
BIANCA nu ma ofence,dar nici nu stii ce pierzi

Sa stai in livada,intinsa pe iarba primavara,cand adie vantul si deasupra ta sa cada petale de flori de mar

Sa inspiri mirosul de fan proaspat cosit...

Sa te plimbi descultz prin santzuri dupa o ploaie de vara...

Sa alergi prin padure dupa un caine ciobanesc si sa strigi cat te tin plamanii uuuuuuuuuuuuuu

Sa stai la o clisa fripta ,cu ceapa in jurul focului ...

Sa stai noaptea,vara la strada pe banca ,sub clar de luna,ascultand greierii ... sau cu o trupa de 15-20 de prieteni ( vai ce vremuri )

Si pot continua,dar nu mai vreau ca ma apuca de dor ..

Mergi la inceput