Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
lorinaoo1 spune:
Jadi mami dulce! M-a mai linistit raspunsul tau. Uf, si de ce-o fi spus dr ca peste 2 sapt (cand tre sa ma internez din nou, pt comisie de data asta) imi verifica din nou biometria fatului? De fapt, mai creste bebe pana atunci... sper. Vorbesc eu frumos cu bebelik sa pape bun acolo si sa fie fata cuminte sa creasca frumos. Cat priveste spitalul... urata istorie (uf si cate cazuri de sarcina oprita in evolutie si mai puneti un avort provocat la 4 luni de sarcina asa ca la Big Brother ). Am rezolvat, in schimb, ca la comisie sa-mi dea internare de o zi, sa nu am timp sa asimilez tot felul de povesti socante
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+
CarlaV spune:
Lavinia, naspa 2 in pat si cu purici . Nu te stresa nici cu ce auzi, nici cu bebele care e mai mic, daca arata bine si se misca atunci stii ca e OK.
Andutzy, cred ca nu ai ce pierde daca mergi sa vezi saloanele si rezervele, decat putin timp. Nu te obliga nimeni nici sa-ti schimbi doctorul si nici sa te urmareasca cel nou, dar poate o sa-ti placa in continuare doctorul si spitalul (rezervele ) si atunci merita putin timp pierdut cu vizitarea, nu ?
Alina, pentru loviturile in vezica, mi-am dat seama cat de nasoale pot fi.
Andreea, sa porti sanatoasa pantalonii. Ce culoare sunt si ce numar?
Cu lunile de sarcina, si eu calculez la fel: am DPN-ul 4-7 iulie, mai am 4 luni pana atunci, deci au trecut 5 si am intrat in a 6-a. Eu am alt calcul al saptamanilor si lunilor, scrie ca dupa 22 sapt. incepe luna a 6-a.
O rugaminte: am citit pe aici ca a fost o mamica la un botez si tacamul era 70 ron. Scuze ca nu am retinut cine povestea si nici daca era in Bucuresti. Ideea era ca si noi cautam o locatie pentru botez, 50-60 persoane, de preferat afara (terasa) fiindca vor fi multi fumatori . Stiti asa ceva in Bucuresti si cu mancarea ieftina si buna?
Carla, 22+
andutzy spune:
Va multumesc din inima pentru raspunsuri! Si eu gandesc la fel, sa vad acest doctor cum se mai prezinta si dupa o noua discutie, un consult, etc. in seara asta am fost si mi-am facut ultimul pregnyl la Caritas iar si am adus vorba cu o alta asistenta de acelasi doctor. S-a exprimat ceva de genul :"un om de o calitate extraordinara". MI-au mai confirmat si alte persoane ca desi spitalul este infect, in rezerve sunt geamuri termopan, wc propriu, curatenie de 2 ori pe zi, etc. Deci cred ca dupa 20 saptamani imi fac curaj si il abordez pe nenea Edu. Va multumesc mult inca o data!
Andra18+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
CarlaV spune:
Andutzy, ai idee cat costa o rezerva? La Pantelimon stiu ca arata super rezervele si erau vreo 500 mii/zi, nu stiu cum s-au modificat preturile. Si inca ceva: e bine daca n-ai gasit informatii pe net despre "nenea Edu", pentru ca daca era ceva rau de aflat sigur gaseai. Asa pot fi pareri pozitive si negative, si ce i s-a parut unei femei pozitiv poate sa nu-ti placa tie, dar daca era ceva flagrant, malpraxis sau alte rele, ai fi gasit pe net. Bafta !
Carla, 22+
X-ray spune:
'neatza!eu deja bag cateva guri de cafea chioara....azi cred ca am exagerat cat a fost de slaba,abia avea culoare
andreea c mai bine fa-ti un examen de secretie vaginala.se face la orice laborator si iti spune si exact la ce e sensibil un eventual agent patogen care se afla in secretie.pe sarcina e pacat sa iei antibiotice asa ca "poate" e o infectie.in 2 zile iti dau raspunsul daca il faci in regim de urgenta,cred.iti dau ei la laborator un recipient de colectare si rezolvi acolo pe loc fara sa mergi la dr.asta in cazul in care se pune problema unei infectii vaginale.
lorina bine ca ai ajuns acasa.nu-ti fa probleme ca-si da drumul la crestere si bebe,daca era ceva anormal se vedea la eco si atata timp cat se misca si e activ,nu te ingrijora degeaba.eu iau elevit de la inceputul sarcinii,dr din ungaria a zis ca toata sarcina sa iau,ei dau la toata lumea obligatoriu!ma bucur ca m-am mobilizat sa ajung la dr si am luat gratuit si utrogestanul si elevitul ca se ruga dr de mine sa-mi dea si eu nu ajungeam nici cum.
eu dimineatza cand ma trezesc stau 5-10 minute in pat ca imediat se trezeste si gaza mea si pun mana pe burtica si ea incepe sa traga...suturi lui mami!
alina 20+ cu bb Elisa
otim spune:
Buna dimineata tuturor si cu burtici . Grea e dimineata asta dupa ziua de ieri , nu ????
18 saptamani
otim spune:
ralu80pot sa va spun cum am procedat eu . Am cerut de la medicul ginecolog o " recomandare " ( nu stiu exact cum ii spune la hartia respectiva ) pentru medicul de familie unde mi s-a trecut ca sunt insarcinata si in ce perioada . La medicul de familie m-am prezentat cu aceasta recomandare si i-am cerut o adeverinta pentru firma . Aceasta adeverinta am predat-o la fetele care se ocupa de personal . Alte fete de pe form au mai facut si o cerere scrisa ( cu nr. de inregistrare ) pentru directiune unde ii instiinta de sarcina . Asta cred ca depinde de la firma la firma . Stiu ca este obligatoriu sa anunti pana la trei luni . Dar prietena ta nu are o colega care a sa mai fii trecut prin acest lucru cu care sa discute ce anume are nevoie ? Asa afla mai sigur ce acte are nevoie si ce nu .
pentru voi si sa auzim de bine
18 saptamani
lorinaoo1 spune:
`Neata! Prezente si noi la apel
Acu e randul meu sa intreb - Simo ce faci, dormi? Norocoaso! Hai la apelul de dimineata! Sau poate a fost prea frumoasa ziua de ieri si nu te dai trezita
Carla, Alina.a cred ca aveti dreptate. Ma gandeam la un moment dat la faptul ca taind ratia de Elevit poate am favorizat stagnarea bebelusei. Dar, gata, nu ma mai joc
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+
Simo78 spune:
burtici!
Ba m-am trezit ca de obicei, dar iubi nu a avut program de dimineata si am stat linistita in patuc sa doarma el.
Lorina stiu de problema cu dormitul 2 in pat si mi se pare ....yuk! Sotia varului meu a nimerit cu o tiganca puricoasa si raioasa si celelalte fete au unuit 2 paturi si au primit-o si pe ea.
Simona 18+ Matei Hisham
poze