Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

S-L, mai lasat cu gura cascata!Habar nu aveam ca exista asa ceva, sau ca se poate!Vreau si eu gel din ala!!BTW, ti-am citit povestea nasterii.

Carmena, mi l-a dat o prietena care l-a luat de la Inaioana care a facut pentru vanzare.dar asta a fost noroc chior, eram hotarata sa imi fac singura.de fapt inca mai vreau sa imi fac singura si alt model.este ffff usor de facut, trebuie doar sa stii ce material sa cumperi si la ce dimensiuni.euam studiat la greu ce s-a discutat pe forum si site-uri despre wrap.uite aici un site:http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/

Nici eu nu am facut exercitii pt nastere si nu pot sa spun ca mi-au lipsit.Ceea ce insa trebuia invat erau cateva notiuni despre alaptat care mi-ar fi prins taaare bine.

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ILENUTZA-e cam in jur de 150$ gelul,il vinde la clinica sau pe netul clinicii,in interiorul Japoniei.Scrie acola ca are si seringa de aplicare,cika tre bagat akolo si asteptat 30 min pana cand va puneti pe treaba pentru bebe.Tati lui Kenutz a zis ca fara discutie urmatorul bebe il facem la clinica aia,deci vaz ca vrea si fetitza:).

Samurai-lady 19 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

S-L , pastram legatura!daca ne ajuta Dumnezeu si vom fi sanatosi facem si noi bb3.Atunci o sa vreau si gelul minune

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Carmena, si tie si sanatate, poate e bine sa discuti cu doctorul despre problemele astea. Cu rinichii cel mai sigur e sa iti repeti sumarul de urina si urocultura. Asa se pare, ca bebelinei mele nu-i plac mucenicii, ceea ce e foarte bine. Oricum vreau ca in primii 2 ani sa nu manance nimic cu zahar, si pe viitor sa nu perceapa dulciurile ca "premiu". Ce fac in casa o sa fie cu miere, iar la desert vreau sa-i dau fructe. Asta pentru ca eu sunt dependenta de dulciuri si stiu cat de rau e.

Andreea, stiu si pantalonii maron si arata super. Despre dr. Peteu am auzit numai de bine, i-a facut cezariana prietenei mele la 45 min. dupa ce a vazut-o prima data si i-a salvat copilul.

Lucia_Z,

Carla, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Carla oricum retinusem ce ai zis tu de Peteu si am mai citit si alte pareri. Acum sunt convinsa ca sunt pe maini bune.

Andreea 23+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

andreea se numeste maltofer,am luat toata sarcina anterioara si se da gratuit de la medicul de familie...au pentru fiecare mama ,dar tre sa ceri ca ei nu prea dau...si la vitamine,nu stiu de ce toti medicii recomanda elevit,cand toate au aceeasi formula,nu-i asa simo?
sa stiti ca eu iau vitamine de la forever,daca ati auzit?si 120 de pastile costa 50 ron,pe cand elevit 30 patile 36 ron,si au aceeasi formula...
au inceput sa nu ma mai incapa sutienele de la sarcina tecuta,deci ii am mari...sanii...si tre sa caut altele...
voiam sa va mai intreb ceva ,dar am uitat..
ma rog imi aduc eu aminte...
va pupic

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 20+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/]iosua[/url]http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pauza 5 minute sa schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta aici .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput