Ce cadou va doriti de 8 Martie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io am primit ce mi-am dorit: parfum de la C. Dior, hypnotic poison si trandafiri

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ma pe aici nu sarbatoreste nimeni nici 1 martie nici 8 martie. Si doamne ce duc dorul sarbatorilor astora.
Dar am zis ca sa scriu ca poate asa sunt mai bine auzita.
Mi-as dori sa-mi dea DD putere, sanatate sa-mi vad copilul crescand frumos si puternic, un serviciu mai relaxant ca asta care il am ma rupe efectiv si vorba Lunnei sa-mi dea si timp sa ma bucur de toate astea.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Ma pe aici nu sarbatoreste nimeni nici 1 martie nici 8 martie. Si doamne ce duc dorul sarbatorilor astora.

Olga

Nici aici!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Eu am "primit" o cina romantica, un buchet supeeerb de trandafiri rosii, multa dragoste si o zi intreaga petrecuta cu sotul (avand in vedere ca el e foarte ocupat in perioada asta). A fost extraordinar!
Inca ne mai rugam sa primim "surpriza" luna aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ca toate dorintele spuse si nespuse sa aiba parte de implinire!

Moni - stiu dar nu imi place

Eu am primit cartea lui Jamie Oliver de bucate, flori.Sotul a luat si niste somon, bere buna (NA pt mine), eu am comandat pizza si am stat la taclale pana mai tarziu.

Pupice!

PS : azi ce va doriti?

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Frumoase cadouri!
Eu am primitiubirea ficei mele care ii umple inima de bucurie iar de la sot un buchet de flori siun abonament intrum centru de infrumusetare,ca sa pot s ma ocup si eu de mine,solar cosmatica manichiura pedichiura etc.....,si multa dragoste

La multi ani!!!

poze noi

Mergi la inceput