AJUTOR.........CLEXANE
Raspunsuri - Pagina 3
joxy spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96034
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
lauravoinicu spune:
Numarul de cont si banca o vroiam si eu , de aceea ceream Pm , acum s-a rezolvat vad , eu cel mai tarziu luni iti trimit bani in cont.
La Multi Ani si multa sanatate !
CHOWPERSA spune:
Imi pare rau daca am fost inteleasa gresit dar nu am cerut bani, ci numai fiole de clexane, stiind ca odata aici pe forum era cineva care avea mai multe si le dona.
Intradevar sunt cateva fete care vor sa ma ajute dpdv material dar asta nu inseamna ca se cer bani pe forum.
Cu respect si mii de mutumiri TUTUROR FETELOR
DANNA CHISU
dianalaura spune:
Bravo Dana! Nu te lasa! Tu nu ai cerut nicioadata bani! Daca noi care iti suntem majoritatea "colege de suferinta" avand sarcini de aceiasi varsta, am dorit sa te ajutam, este treaba noastra. Nu ne obliga nimeni. Daca moderatorii sau administatorul ar citi la "mamici de mai-iunie" ar vedea ca noi ne-am oferit sa strangem niste bani, si tot noi am fost si cu ideea de a-ti cere un cont bancar. Pentru ca mie de exemplu imi este mai simplu si mai la indemana sa iti pun niste bani in cont si care sa ajunga imediat decat sa merg sa cumpar Clexane de la farmacie, apoi sa fac pachet si sa iti trimit pe posta!
Stiu ca administratorii s-au "fript" de mai multe ori, dar aici chiar nu e cazul. Si cum bine ziceai si tu, sambata cand te duci sa te intalnesti cu fetele sa ai si toate documentele doveditoare la tine, nu pentru noi, pt ca noi te cunoastem, ci pt a le trimite administratorilor DC. Si poate reusim sa ne mobilizam toate si sa inaintam un memoriu ministerului sanatatii sau cui se ocupa de treaba asta cu compensatele si a cere sa fie trecut acest medicament macar la compensate, daca nu la gratuite. Pentru ca sunt multe alte cazuri ca si al tau in tara asta, doar ca nu ii pasa nimanui de gravidele cu probleme in tara asta!
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
miti2004 spune:
Subscriu la ce a scris Dianalaura.
Chiar nu am inteles care a fost problema ?
Si daca locul subiectului nu ar fi fost aici , de ce nu l-au mutat la umanitare ...
Eu, personal, nu am vazut nici o greseala in acest subiect...
Dana, iti doresc numai bine si multa sanatate !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
monu spune:
Suntem o comunitate care se presupune ca este unita. Pana acum mamicile de asta au dat dovada. Daca e o problema cu acest subiect atunci sa il redirectioneze la umanitare dar in nici un caz nu ar trebui inchis sau aruncat la container.
Strigatul Danei este strigatul de disperare al unei mame. Cum este oare sa simti ca iti poate muri bb in burta si tu sa nu mai poti face nimik?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
dianalaura spune:
Din cate am inteles eu, la "ajutor umanitar" nu se mai ocupa de cazuri sociale, pt ca sunt multe. Si l-au trimis la container pt ca in opinia lor (a administratorilor) s-au cerut bani, si acest lucru este contrar regulamentului DC. Numai ca acesti administratori nu au fost destul de vigilenti sa vada ca ea nu a cersit bani, ea a facut apel la mamicile care au facut acest tratament si mai au fiole nefolosite acasa.
Noi am fost cu ideea de a strange bani, nu Dana! De aici s-a creat aceasta confuzie!
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
A, si inca ceva! Pentru cele care totusi doresc sa o ajute pe Dana financiar, contul este cel de sus, scris de ea, cu mentiunea ca este RO (o mare de tipar) nu R0(zero)!!!
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
Desiree, cum facem sa ne intalnim??? O sa vin eu la tine, sa iau cele 2 fiole pt. CHOWPERSA, dar sa-mi dai un PM cu locul unde sa ne intalnim.
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Witchie spune:
Inainte sa va mai suparati atat de tare pe raii astia de administratori si de moderatori, poate ar fi bine sa recititi regulamentul forumului si pe cel de la ajutor umanitar. Sigur, este laudabil gestul vostru si actiunea e binevenita, suntem parinti si intelegem spaima despre care vorbiti. Nu am cerut decat sa se dovedeasca prin niste acte scanate ca Chowpersa intr-adevar are nevoie de Clexane.
Fara nici o intentie de a jigni pe nimeni, oricine isi poate face un cont DC, si dupa ce scrie frumos cateva saptamani, poate sa declare ca are nevoie de ceva. Nu de bani, de un medicament sau de niste lapte praf sau de niste hainute sau mai stiu eu ce.
Acest subiect nu este la umanitare pentru ca initiatoarea lui nu a respectat conditiile pentru a-i fi acceptat subiectul in acea sectiune a forumului. Ea spune ca nu a cerut bani dar a oferit conturi. Daca este cineva care isi asuma responsabilitatea sa stranga banii/fiolele de clexane, asteptam cu interes. E de ajuns o copie dupa cartea de identitate si un scan dupa hartia pe care medicii recomanda clexane.
Pana atunci acest subiect (si oricare altul pe aceasta tema) va fi inchis.
Va multumim pentru intelegere.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...