bebe de 1 an la mare

bebe de 1 an la mare | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Vladut implineste 1 an pe 12 iulie iar pe 15 o sa mergem la mare, la noi deocamdata. Cele care ati fost la mare cu bebei de aceeasi varsta ce probleme ati intampinat? Ce program de plaja aveati? Au avut bebeii probleme de la apa, soare, nisip cum le-ati rezolvat? Ce creme de protectie ati folosit? Care vi s-au parut mai bune? Ce v-a recomandat pediatrii in legatura cu plecarea la mare? Aveau pofta de mancare, li s-a diminut pofta de mancare? Ce nu trebuie sa va lipseasca din bagaje?
Vrem sa stam 2 saptamani, sper sa reziste. Nu am mai plecat cu el pentru o perioada asa de lunga, maxim 4 zile am fost plecati cu el dar s-a comportat bine nu am avut probleme.
Astept raspunsurile voastre. Cred ca mai sunt mamici care isi pun aceleasi probleme.
Pupici la copii si la mamici1

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Am plecat cu Bogdanel la mare la 1 an si 7 luni si am luat cu noi in masina toata casa (am stat la particular, pentru a avea frigider si aragaz). Am plecat pregatiti cu carne, legume, cereale ca sa-i gatesc eu mancarica la pranz, deoarece nu aveam incredere in restaurante. Am luat vase ca sa fierb laptele, sa fac urda, sa prepar cerealele.
Pentru plaja nu uita umbrela si crema cu factor de protectie 25!
La plaja am tinut copilul cu palariuta pe cap si prosopel pe umeri. Orele noastre de plaja erau 9,30 - 11 (11,30) si 18 - 19,30 (20,00)
La inceput i-a fost frica sa intre in apa, asa ca ii umpleam piscina si se juca pe nisip.
Nu uita barcuta de apa si jucariile: galetusa, sita, lopatica, grebla, forme, camion, stropitoare etc. Oricat de multe jucarii ai lua, sigur va vedea altele la copii si le va vrea si pe acelea...
Am uitat sa-ti spun de carucior! Este cel mai important. La intoarcerea de la plaja sigur va fi obosit de atata alergat pe nisip si va vrea in brate. In plus, seara, dupa ora 21,00 noi mergeam la plimbare pe faleza sau la o terasa, iar copilul dormea in carucior.

Mult succes!

Simona & Bogdanel & Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Simona, ce frumoooos! Vreau si eu la mare! Bravo tzie, mi-a placut cum ai povestit tu, parca imi si imaginam. M-as duce si io cu bb al meu, da' nu pot
Vacantza frumoasa!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Simona, ce crema de protectie ai folosit pt. bebe?
Eu am inteles ca bebeii trebuie dusi dimineata la plaja intre 7 si 9 maxim 10. Cand mergeati voi intre 9,30-11 nu era soarele prea puternic? Cum se manifesta bebe pe plaja intre aceste ore? Nu se plictisea, chiar statea cu palaria pe cap, cu prosopelul pe umeri si sub umbrela? Eu cum ii pun lui Vladut sapca sau palaria imediat o arunca
Pupici!

Mergi la inceput