***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata..
Aniela...deci chiar era colet de la redoute...
Aissa...te inteleg atat de bine...si mie mi-e atat de ciuda, imi vine sa plang... am sa le scriu alora azi ca-s total nemultumita si sa-mi dea banii inapoi (pt ca produsele dupa care plang nu mai sunt)
Claudia, iti trmit PM acuma. multumesc frumos, desi, cam stiu ce raspuns vei primi (sper din suflet sa ma insel)

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Ma duc sa-mi fac si eu o cafea...dar inainte sa va zic:

Asearea am fost pana la tara, la copii sa le duc niste incaltari si la iesirea din Dr Taberei, pe stanga unde incep casele,e de mult timp o fabricuta. Am tot vazut eu dubite inscriptinate Naf-Naf in curte si am aflat de la fetele de pe forum (a fost un subiect cu reduceri sau asa ceva) ca acolo s-a mutat fabrica Naf-Naf dar magazinul de prezentare era undeva in celalat capat al Bucurestiului...

Aseara, vad ditamai pancarda la poarta "Magazin de prezentare Confectii dama la preturi de fabrica" program ... ceva pana la 18 in timpul saptamanii si nu am mai apucat sa citesc cum e sambata)- ca deh, eram in masina si am trecut repede- Vreau azi pe la pranz sa fac o plimbare pana acolo, ca e la 2 statii de mine sa ved daca e intra-adevar magazin Naf-Naf sau ce-o fi si va spun..

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

La multi ani!!!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Scuze, ametita ce sunt: LA MULTI ANI!

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani! Sper sa am azi cadou de la Redoute ca pe 1 martie a venit coletul al doilea, poate am si azi o surpriza. Sper si eu...ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

La multi ani!
Sper ca v-ati facutcu hainutele de la Redoute si diseara o sa petreceti cam asa sau asa !
Pentru fetele suparate ,va urez sa mergeti la cutia postala si!
O zi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

LA MULTI ANI SA TRAIM !!!!

am gasit shi bluza aia Rene Derhy, ma-s fi mirat eu sa se epuizeze:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324096026&documentid=321407&categoryid=22152862&single=&hasNext=1&hasPrev=1 e destul de ok

assa, pantalonii sunt pe elastic si nu au fermoar/nasturii etc, ii tragi pe tine ca pantalonii de trening. ce-mi place la ei: zona cu elasticul e croita finut, nu face cocoloase in talie, croiala e din aceea care aplatizeaza burta

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

La multi ani fetelor! SA fiti mereu frumoase, fericite, sanatoase si.........cu multi bani!
Pentru mine e cea mai frumoasa zi pentru ca.......e ziua lui Vlad, fiul meu.

Mergi la inceput

La multi ani, Vlad! Sa cresti mare,sa fii sanatos, frumos , destept si norocos!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Mersi mult Clau.Le doresc acelasi lucru si puiutilor vostrii.

Mergi la inceput