***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Nicoleta eu tb sa ajung la OP 66 in Ghencea, tb sa soseasca pachetul din 28...sper...
. Daca e o tanti cu care m-am "imprietenit" in tura imi permit s-o intreb. Tu unde tb sa primesti de fapt, coletul? La ce oficiu? Banuiesc ca imi trebuie o strada pe care stai si numele complet (trimite-le pe PM) si te ajut cu placere.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
viermisor spune:
La trei zile dupa lansarea primei mele comenzi am primit un mail "Votre panier arrive a expiration":
Vous avez cree un panier sur Laredoute que vous n'avez pas encore valider. (??) bla..bla.. si un alt cod nou de reducere
In "Mes comandes en cours" imi apare comanda in "en cours de preparation", desi in dreptul fiecarui articol e trecut "a domicile".
Oare am gresit ceva? Nu mi-au primit comanda? Recunosc ca nu mi-am verificat contul sa vad daca mi-au retras banii. Eram sigura ca totul e OK.
claujro spune:
quote:
Originally posted by viermisor
La trei zile dupa lansarea primei mele comenzi am primit un mail "Votre panier arrive a expiration":
Vous avez cree un panier sur Laredoute que vous n'avez pas encore valider. (??) bla..bla.. si un alt cod nou de reducere
In "Mes comandes en cours" imi apare comanda in "en cours de preparation", desi in dreptul fiecarui articol e trecut "a domicile".
Oare am gresit ceva? Nu mi-au primit comanda? Recunosc ca nu mi-am verificat contul sa vad daca mi-au retras banii. Eram sigura ca totul e OK.
Tot eu bantui pe aici (deh, daca sunt fara copii
Nu ai gresit cu nimic. Mailul ala e de promo, toate l-am primit, daca citesti 2 pagini mai in spate ai sa vezi. Eu nu aveam nimic in cos si tot mi-au zis ca a expirat si primesc livrare 0 daca cumpar de 80 de euro...
La suivi ma comande asa apare si la noi. Eu de exemplu am primit primele de 3 colete de mult si si acum ele apar pe site "en cours de preparation". Stai linistita!
Edit: pune-ne si noua linkurile cu ce ti-ai comandat, ne mai caltim si noi ochii...

Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lilupep spune:
Viermisor nu ai pus noi produse in cos? Pentru ca se refera la un cos pe care nu l-ai validat, nu la comanda pe care ai facut-o.Asa trimit ei...pentru impresie artistica, sa te impulsioneze putin sa mai faci o comanda.
madau spune:
Scuze ca am disparut asa ca magaru' in ceatza..am avut niste musafiri..acum au plecat, papam si noi astia mari (ca aia mica e cu burta pusa la cale) si revin.
Oricum vreau sa va spun ca ati fost de milioane azi, n-am mai ras asa de mult

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
madau spune:
Aaa, m-a sunat prietena mea ptr care dadusem comanda in 27.02 ca i-a venit coletul..asa da record de viteza![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
aissa spune:
Nu mai pot decat sa
! Daca maine nu imi vine macar coletul din 24...o iau razna. Total. Le declar pierdute oficial.
anielas spune:
Saluty fetele!
Mi-a venit si mie coletul..nu am primit aviz acasa..dar fiind pe langa posta am intrat si am intrebat..si surpriza...venise
Deci:
-vestitii pantaloni :2 per pantaloni - material ff bun...dar mari 108
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22415553&productid=324103747&documentid=201206
-3 helanci super bune marimea 102
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103749&DocumentID=201206
- tunica decoltata material frumos..dar nu prea epotrivita pentru mine
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=2290456&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
-baschetzi marimea25 superbi
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324067825&documentid=321407&categoryid=23605542&single=&hasNext=1&hasPrev=1
-camasa tunica ..material ff bun..culorile nu sunt chiar ca in poza dar nu am nimerit marimea
..asta e 40..mi-ar fi trebuit 38
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324087919&documentid=359506&categoryid=23109815&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anielas spune:
Cris...incearca si tusa mergi fara sa ai aviz..presimt ca il primesti cadou de ziua mamicii
..ca se pare ca eu l-am primit cadou pe asta de ziua mea..dar am fost cam dezamagita..ce am comandat pt mine nu imi vine bine 
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anielas spune:
Cin--eram sigura ca ai fost mai devreme sa intrebi de colet..pentru ca atunci cand am intrat sa intreb de al meu fetele de acolo au inceput sa rada...