SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Aseara le vedeam, hai sa incerc din nou.
POZA1
POZA2
poza3

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

M-a luat valul ...si am uitat sa va scriu meniul meu de ieri

-suc de morcovi
-1 cafea
-1 grapefruit
-1 portocala
-3 mere
- crema de broccoli si telina cu putin peste la steamer cu sos de rosii
- citeva bucatzele de conopida la steamer

Si am bintuit si parcurile cu ..vreo 3 ore jumate

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Am reusit!!! Sa stiti ca si eu aveam vreo 75, la cantarul mecanic la inceputul anului! Si cand eram in 9 luni eram hidoasa, la 85 kg, burtica era micuta, dar eu eram cat o balena. Acum ma simt foarte bine si mi se pare ca sunt destul de subtire (eu pun numai pe fund si pe picioare). Sper sa mai dau jos, azi aveam 66 kg pe cantarul vechi, cat despre cel nou...IL URAASC!!!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Am reusit!!! Sa stiti ca si eu aveam vreo 75, la cantarul mecanic la inceputul anului! Si cand eram in 9 luni eram hidoasa, la 85 kg, burtica era micuta, dar eu eram cat o balena. Acum ma simt foarte bine si mi se pare ca sunt destul de subtire (eu pun numai pe fund si pe picioare). Sper sa mai dau jos, azi aveam 66 kg pe cantarul vechi, cat despre cel nou...IL URAASC!!!

MARILENA SI ANNA

Eu inainte sa nasc aveam 90kg.

E foarte greu ...dar cred ca e mai bine sa privesti adevarul drept in fata ..greutatea corecta e cea de pe electronic ...acolo eroarea poate fi de citeva sute de grame..pe cel mecanic eroarea e de citeva kg .

Eu mi-am cumparat cintar electronic ..dupa ce am constat o diferenta de aproape 5 kg intre cintarul meu mecanic de acasa..si cel electronic de la un beaty salon ...
la citeva saptamini dupa ce am nascut ..cintarul meu mecanic arata 75 ..cel electronic 80 ..a fost ultima data cind m-am mai urcat pe cel mecanic ..

Rezultate SUPERDIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Marilena12

Cu ce greutate te pun in listutza pentru saptamina a doua ??

Parerea mea ..e sa faci diferenta intre cele 2 cintare ..la masuratorile de azi ..si sa o adaugam la ce ai declarat in trecut ..asa incit in final ..sa pastrezi floricelele..ele arata progresele tale reale..dar sa fii si cu greutatea reala in listutza..

tu imi spui ..cum vrei ..iar eu iti up-datez cifrele

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Lidia trece greutatea de pe digital, stiu ca este mult mai bun decat cel mecanic la care renunt si eu. Oricum, ma bucur ca am slabit ceva si sper sa reusesc sa ating macar 65 in mod real. Faci tu modificarile te rog, si la target? Va pup, acum fug afara cu Anna.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Lidia trece greutatea de pe digital, stiu ca este mult mai bun decat cel mecanic la care renunt si eu. Oricum, ma bucur ca am slabit ceva si sper sa reusesc sa ating macar 65 in mod real. Faci tu modificarile te rog, si la target? Va pup, acum fug afara cu Anna.

MARILENA SI ANNA

dar nu ne-ai spus cit arata digitalul ..astazi
din ce ai scris ieri deduc ca 71 kg ..
am sa adaug cite 5 kg la toate citirile de pina acum ..sper sa fie OK asa .

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Muream de foame si am manact un castron de ciorba de fasole boabe si o bucatica mica de cioco. Asta sa fie gresala mea pe ziua de azi.Merg inainte......cu pasi de melc....

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai intrat dar am fost cam busy.
Lidia felicitari! Tine-o tot asa, super cum se vede diferenta in poze. Felicitari!
Felicitari tuturor fetelor! Pupici de la noi.
Raportul la kg: 62,5. E tare curios ca la kg nu am pierdut tare mult, dar la haine deja pantalonii marimea 10 imi sunt lalai si incap in marimea 8.
Ma simt mult mai usoara si ieri m-am vazut cu un prieten care nu m-a mai vazut de mult timp si eu tot ii ziceam vai is grasa tre sa slabesc ma chinui acum cu o dieta si etc si cand m-a vazut ieri mi-a zis ce sa slabesti tu ca esti slaba. Mai greu e ca tre sa fac ceva cu sunculitzele care atarna la burtica si laterale.
Si eu in timpul sarcinii am pus f mult pe fund si coapse, bine si bratele. Dar si acum coapsele sunt mai mari ca inainte.
Eu mai am o pb si chiar vroiam sa va intreb daca si voi ati patit asa sau macar daca stiti ce poate fi: de cand cu sarcina am si pe brate si pe picioare asa ca niste bubite mici rosii deci nu is bubitze ca de la o boala ci parca ar fi piscaturi mai vechi de tantari, si ma dispera ca se vad tare urat. Ati patit si voi asa ceva?

Pupici tre sa fug ma striga printesa.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Mada, nu stiu ce pot fi bubitele respective, dar daca au fost aparute de la sarcina poate vor trece de la sine.
Lidia, thanks! Nu-mi place deloc cum arata cu 7
in fata, dar se pare ca nu aveam dimensiunea corecta a gabaritului meu, macar acum stiu cate tone am . Ai scris bine 71. Ce am constatat este ca dupa-amiaza la mine cantarul arata mai putin decat dimi, habar nu am cum functioneaza organismul meu. .
Pana acum nu am papat nimic, de ofticata ce sunt, acum sunt disperata, ca noul cantar ma judeca la suta de grame, si mi-e groaza sa bag ceva in gura. Ma mai doare si colecistul, asta ca sa fie totul complet pe ziua de azi. Dar...mergem inainte.
Va pup si va doresc o zi insorita!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput