Nou stil de viata (132)
Raspunsuri - Pagina 19
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by ClaudeluNici voua nu v-am spus??
Noi azi facem 4 ani de cand ne-am luat
Dau de baut
![]()
....apa plata
Nou stil de viataCookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
ce mai astepti??
Multi innainte!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti ca in prima zi!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by oLo
verzele: felicitari pt cele 2.6 kg pierdute laoalta!!!!!
felicitarile sunt distribuite in felul urmator:
Nastad![]()
Liris
oLo
Dordia
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris

Promit sa ma revansez saptamana viitoare!Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by violeta70
Buna seara fetelor!
Negrutelor bravo!, eu zic ca este bine, dar se poate si mai bine, doar mai avem 4 saptamani. Tot inainte!
Mersi sor'mio! felicitari si tie, dar nu am inteles, ai slabit ceva sau ai stagnat?
Bfly nu am inteles, tu ai dat azi raportul, sau nu?
Adelapop am inteles eu gresit, dar nu ai slabit si tu 0.200 grame? (de la 74 la 73.800)? Eu zic ca este ceva, este important si atat.
In seara asta am fost cu al meu partener la Sheriff's. Am rezistat tentatiei,si mi-am luat 2 salate asortate (800 grame): putin porumb, varza rosie, orez cu legume, sfecla si un pic de humus, si am baut 250 ml Cola light. Cred ca e suficient. Mai ales ca am avut in fata mea o pizza mare oceanica, de care nu m-am atins.
Dordia, cum a fost cu fetele? Te-ai simtit bine?
va las acum, ca sunt cam obosita (al meu sef nu a tinut cont de aceasta zi). Noapte buna si vise placute!
Va pup pe toatePierderea de kilograme
La negrutele mortale
Da usurinta in miscare
Spre rusinea mea....am stagnat. Iar cu fetele...am fost la restaurant si am papat sanatos, am baut un lipton ice tea si o cupa de sampanie. Desert....am zis pas!!! Dar m-am simtit bine!
Diana mamica de
Tzuni spune:
Bfly, iti trimit pe PM adresa mea de mail. Imi trimiti poza, iar eu o asez frumos in album. Ok?
Ps. Banuiesc ca te-ai prins ca nu-s picioarele mele alea! As fi vrut io! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Gata. Fug al culcare! Ne vedem dimineata la cafea! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Buna,
Am revenit si eu de pe coclauri. A fost frumos, sotul a facut o multime de poze pe care le voi face publice in urmatoarele zile. Raportez: 68.5 kg, deci saptamina asta am luat porcusorul.
Nu m-am gindit la dieta deloc zilele astea, dimineata am mincat ce am vrut, la prinz si seara am avut mincare destul de nasoala (thai), adica orez cu carne si atit. 
De azi am inceput sa alerg, am facut o tura de o ora prin imprejurimi, dimineata la 7.30, inainte de micul dejun. Am uitat sa precizez ca sint in concediu. 
Andre_ea, vad ca tu ai avut grija de noul capitol. La "Clasament" scrisul mi se pare foarte mic, iar la "Zilele de nastere" e chiar minuscul.
Se poate sa-l faci mai mare? ![]()
Ar mai trebui facute niste mici modificari: Liris ar trebui sa fie la "Categoria usoara" (felicitari, Liris
), Adameasca si Violeta70 ar trebui sa fie la "Categoria medie" (felicitari si voua, fetelor
).
La "Podium", Carmen si Nastad ar trebui sa fie amindoua pe locul 3, iar Miag pe locul 5, alaturi de celalte fete.
In rest e bine. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Andre_ea, cand ai timp: lasa doar ultimele doua greutati, celelalte sterge-le.
Crystina-Mephala-Khristin-Daria
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Chiar vroiam sa intreb cum facem ca se cam incarca lista.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
adrianafedorca spune:
neata fetelor 
cum ati peterecut ieri?
cornelia eu merit un pupic mai mic pt ca am slabit doar 600 gr , nu 800, dar recuperez dat aviitoare, de ieri tin south beach, si sigur o sa am rezultate bune , eu sper cel putin 1,5 kg
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
mephala30 spune:
Neatza!
Delidana, astept cu mult interes pozele.
Referitor la lista, mai precis la zilele de nastere, am impresia ca fontul ales pt. aliniere nu fuzioneaza cu bolduirea (pt. a se vedea mai bine). Asa-i, Andre_ea?
Eventual, putem renunta la aliniere (la zile de nastere) si sa le facem mai vizibile.
Concediu placut! 
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
andre_ea spune:
Am facut zilele de nastere size 2. Intradevar cica sunt deja bolduite, dar cred ca se vad la fel si fara bold.
Sa fac clasamentul size 3? Acum e 2.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Nici voua nu v-am spus??
Dau de baut 
....apa plata
Cookie-
: felicitari pt cele 2.6 kg pierdute laoalta!!!!!

si mi-am luat 2 salate asortate (800 grame): putin porumb, varza rosie, orez cu legume, sfecla si un pic de humus, si am baut 250 ml Cola light. Cred ca e suficient. Mai ales ca am avut in fata mea o pizza mare oceanica, de care nu m-am atins.
Pierderea de kilograme