Nou stil de viata (132)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Mik, uite o poza ne-sugestiva
din Sibiu:
POZA
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
an-k spune:
La multi ani doamnelor! Sa fiti fericite, iubite si slabe asa cum va doriti

Eu m-am cantarit de dimineata dar nu am avut timp sa intru 81,8kg deci minus 800g, dar avand in vedere ca sunt cu rusii sper sa va uimesc saptamana viitoare![]()
Meniul de azi:
Dimineata:
buseuri (eu le-am facut cu carne tocata muuult spanac dovlecel ceapa verde si verdeata- si oua)+ 1 pahar suc rosii
P- salata verde, ton, castravete, ceapa si o lingurita branza de vaci cu aroma dfe lsturoi (light) in loc de sos pentru salata
C- o sa prepar buseurile in loc de kiftelute marinate adica impreuna cu ceapa, fasole verde, conopida si suc de rosii
Adriana- Deea- An-k- Cornelia
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
cornelia_laura spune:
Tzuni, indraznesc sa te rog frumos sa imi pui si mie o poza in album. Cand poti tu, nu e nimic urgent. Multumesc
!http://new.photos.yahoo.com/cornelia_laura/album/576460762335080273/photo/294928804267951010/32
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
oLo spune:
verzele
: felicitari pt cele 2.6 kg pierdute laoalta!!!!!
felicitarile sunt distribuite in felul urmator:
Nastad

Liris 
oLo 
Dordia 
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris
Mik spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Mik, uite o poza ne-sugestivadin Sibiu:
POZA
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni,
. de fiecare data cind te vad in poza imi spun : uite ce fata frumoasa cu picioare lungi. degeaba te plingi cu muzeele, in Ro e tot timpul cum spui, deschid tirziu si inchid devreme, nu vine niciodata vre-un muzeograf sau ghid sa-ti vorbeasca.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
cornelia_laura spune:
Adriana, An-k, felicitari pentru raport
. Ramane sa apara si Deea.Saptamana viitoare voi fi si eu cu rusii in preajma asa ca atunci recuperati voi
.Oricum eu sunt cea mai babana
dintre voi asa ca am mult de tras
.
Cornelia, mamica lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Nou stil de viata
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Tzuni, indraznesc sa te rog frumos sa imi pui si mie o poza in album. Cand poti tu, nu e nimic urgent. Multumesc!http://new.photos.yahoo.com/cornelia_laura/album/576460762335080273/photo/294928804267951010/32
Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
Poze noi
Nou stil de viata
Cornelia esti in album! abia acum m-am prins de unde te stiu! de la gasca Piersicutzelor! Sa-ti traiasca bb-ii, ca tare dulci sunt! Iar tu arati bine, mami!
Mik, in liceu, profa de educatie fizica imi spunea "fata-cu-picioare-lungi-care-nu-stie-ce-sa-faca-cu-ele". Eram catstrofa la sport! Cand se punea problema sariturii in lungime, imi luam un elan de' aveai senzatia ca sar cel putin 5 m, si eu saream la vreo 10 cm, spre distractia clasei si a mea, fireste! Ce vremuri...
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
cornelia_laura spune:
Tzuni, multumesc frumos
pentru poza si pentru complimente
!
Cornelia, mamica lui
Eric(13.07.2006)
Poze noi
Nou stil de viata