Nou stil de viata (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by olim

SALUTARE TUTUROR
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
[http://www.roportal.ro/discutii/imagine-1679.html]PENTRU VOI TOATE.
Vin si eu la raport, am 84.8 kile , sper sa nu ma certe tare fetele, dar nu stiu de ce sa intepeneste cantarul.Azi dimineata m-am simtit asa balonata, si nu stiu de la ce
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa tuturor

Andre_ea - Adameasca - Olim - Diana

Multumim!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

La multi ani fetelor!

Dau si eu raportul 69,2 kg. Nu-mi vine sa cred! Sper ca nu ma lasa bateriile cantarului tocmai acum! Sa vedem cum va fi saptamana urmatoare, pentru ca de sambata vreau sa incep cura Oshawa de detoxifiere.
Succes in continuare si nu va dati batute! Vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ce ambianta festiva !
Cami, Puskin : .
Tzuni, tu esti bine ?
Roxa-boxa, vacanta placuta ! Profita si fa multa miscarre ca sa nu pui nimic pe tine.

meniul e azi :
-cafea si tartine cu dulceata (piine prajita)
- dovlecei umpluti cu orez si putina grnza rasa. o felie de jambon. 2 mere
- salata verde cu avocado si cruditati.

Pina una-alta trebuie sa pun de-un cei verde.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cornelia felicitari , acum am vazut ca ai raportat si tu 1,5 kg , bravo, le astept si pe ank si deea cu rezultate bune, sper

eu acum am realizat ca trebuie sa-mi vina rusii si d'aia am slabit asa putin, dar joia viitoare cred ca o sa am aproape -2kg

alma_n cand ai timp imi poti spune si mie in ce consta cura Oshawa ? mersi mult

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

quote:
Originally posted by adrianafedorca
[ cand ai timp imi poti spune si mie in ce consta cura Oshawa

Uite ce am gasit pe net:

Din punct de vedere al valorii energetice, alimentele se impart in doua mari categorii: cele care amplifica energia Yang si cele care amplifica energia Yin. Aceasta influenta nu se exercita in mod egal asupra organismului nostru. De aceea, alimentele au fost clasificate de George Oshawa, pionierul macrobioticii, in hrana Yang si hrana Yin.

George Oshawa, cunoscut si ca Nyoti Sakurazawa, este fondatorul conceptului de medicina macrobiotica, foarte la moda in ultimele decenii in Occident. Plecand de la ideea ca o alimentatie corecta este, la urma urmei, un remediu foarte eficient impotriva oricarei forme de boala, Oshawa a elaborat si promovat o serie de diete echilibrate din punct de vedere al valorii energetice a hranii ingerate.

Cea mai populara dintre acestea este dieta Oshawa numarul 7 sau, pur si simplu, dieta Oshawa. Aceasta dieta dureaza 10 zile si consta exclusiv in cereale cu energie Yang: grau integral, orez integral, mei si hrisca (grau negru).

Cerealele se fierb sau se coc, se sareaza dupa gust, dar nu se asociaza cu nici un alt aliment. In cazuri exceptionale, pe langa apa si sare, sunt permise si plante medicinale.

Beneficii asupra sanatatii
Dieta este recomandata tuturor persoanelor care tind sa devina supraponderale. De asemenea, este recomandata celor cu dezechilibre energetice Yin si celor cu boli cronice. Dieta Oshawa imbunatateste controlul asupra energiei vitale si a celei sexuale, combate eficient ejacularea precoce si enurezisul (incontinenta urinara nocturna) si este recomandat si ca auto-tratament in diverse devieri sexuale, cum ar fi masturbarea sau homosexualitatea. Dar beneficiile nu se opresc aici: in urma dietei Oshawa, numeroase cazuri de impotenta precoce sau impotenta cauzata de consum excesiv de alcool sau de narcotice, de diabet sau cancer si-au gasit rezolvarea.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Exact!
"Dieta este recomandata tuturor persoanelor care tind sa devina supraponderale. De asemenea, este recomandata celor cu dezechilibre energetice Yin si celor cu boli cronice."
M-am gandit sa o tin acum, ca tot e post! Fetele care au tinut-o au avut ceva rezultate. Sper sa pot, fiind foarte restrictiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

quote:
Originally posted by Claudelu

Dar de luni incep disociata mea care sigur sigur ca rezultate bune.

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Zi-mi si mie te rog...ce disociata tii??? Vreau si eu sa ma puc si...nu ma hotarasc.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Luni: oua fierte, in jur de 3-4
Marti: legume fierte sau crude
Miercuri: carne fiarta sau gratar
Joi: fructe
Vineri: lactate/branzeturi
Sambata: orez fiert
Neaparat minim 2 l apa /zi

Am avut perioade cand o tineem si cate 7-8 saptamani odata. E singura cura care chiar a dat rezultate si nici nu m-am ingrasat dupa.

Andreea,

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Am primit cel mai frumos cadou de 8 martie: am trecut la categoria "usoara". Deja incep sa ma simt ca un fulg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nici voua nu v-am spus?? Noi azi facem 4 ani de cand ne-am luat Dau de baut ....apa plata

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

quote:
Originally posted by alma_n

Am primit cel mai frumos cadou de 8 martie: am trecut la categoria "usoara". Deja incep sa ma simt ca un fulg!

si eu la "fulg" ....uraaaaa....Doamne ajuta

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput