Nou stil de viata (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

La multi ani ! si din partea mea.

Referitor la regim , dupa cum am spus nici eu si nici sotul meu nu credeam ca am dat jos 4 kg. sotul meu s-a urcat de vreo trei ori pe cantar. s-a cantarit prima data si a zis Oau!. dupa alte cinci minute imi zice : hai sa mutam cantarul in alta pozitie ca poate nu indica bine. il mutam se cantareste din nou. cantarul indica la fel. si asta s-a repetat de vreo cateva ori.

Dupa cum spuneam regimul se numeste slab in somn ( Schlak im Schlaf)
del se bazeaza pe reglarea nivelului insulinei in organism. astefel dimineata ai voie hidrati de carbon , la pranz amestec de albumine si hidrati de carbon iar seara doar hidrati de carbon.
Din ce spun ei sera si noaptea trebuie ca nivelul insulinei in organism sa fie scazut , altfel arderile sunt ingreunate.
Fetele din germania pot cumpara si revista :
http://www.fitforfun.de/service/heft
dupa ce ieri am dat lista de cumparaturi azi va dau meniul pentru prima zi :
toatul va fi pentru o persoana. uneori am considerat ca este prea mult pt o persoana asa ca am pregatit mediul pt o persoana si jumatate si am mancat amandoi.
in revista nu spune cat slabesti pe saptamana.
mic dejun:
fricte si musli
1/2 banana si 1/2 para
9 linguri musli
1/4 suc de portocale
fructele se taie in bucatele . se pun intr-un castron impreuna cu musli si sucul de portocale

pranz chiftelute cu salata de catofi
500g kartofi , sare , 250 g fasole verde ( congelata), 1 ardei gras galben , 100ml supa clara , 3 lingurite otet alb , , 1 lingurita ulei de masline , piper proaspat macinat, 1 ceapa , 1/2 capatana de usturoi , 200g telina , 100g carne tocata de vita , 1 ou , 1 lingurita pesmet , 1 lingurita verdeturi de provance

cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. se racesc se curata si se taie rondele. fasolea verde se pune scurt in apa fiebinte cu sare. ardeiul gras se curata si se taie cubulete.
supa , otetul si uleiul se amesteca si se adauga sare si piper. se toarna peste kartofi , fasole si ardei.
pt chiftelute. ceapa si usturoiul se taie marunt. telina se rade marunt. toate impreuna cu o lingura de apa se trag 2 minute la tigaie. se lasa sa se raceasca.
carnea tocata , pesmetul , oul si verdeturile se amesteca cu amestecul de mai sus. se pune sare si piper dupa gust. se fac chiftelute si se frig pe ambele parti intr-o tigaie fara grasime.

se servesc cu salata de mai sus.

cina ( la ora 18)
branza de oaie cu salata
100g salata , 50g salata de camp, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa , 1/2 verdeturi de provance , sare , piper proaspat macinat, 3 lingurite otet- balsamic , 1 lingurita ulei de masline , 1/2 capatana de usturoi , 100g branza de oaie , 50 ml supa clara

salata se spala si se taie marunt, salata de camp se spala , ardeiul gras se taie bucatele, ceapa se taie rondele . toate se amesteca intr-un castron

verdeturile cu sare , piper , otet si ulei se amesteca . se toarna toate peste branza . se baga branza la cuptor pana se rumeneste. se pune doar putina peste branza . restul se amesteca cu supa si se pune peste salata.
se serveste calda.

revin si cu meniul pentru a doua zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala ...soarele!

Nastad, m-am prostit de cap! De cand ai trimis poza ma chinui s- atasez in album, da' sa fiu albastra daca stiu cum! Tu nu plange, nu dispera, ca pana la urma reusesc!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Nastad, multumim

Ma credeti ca mi-a fost rusine sa scriu raportu? De cand m-am inscris la concurs tot la asta ma gandesc, sa nu cumva sa dezamagesc, sa nu trag fetele in jos, sa..sa...sa

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mey, ai slabit 500g. Meriti cu prisosinta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin
Mai am niste tort insa , nu-s ce sa fac cu el.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Da-l incoa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor si in special Ruxandrei ca nu am putut sa intru ieri sa va scriu.

Sa fiti iubite si... mai slabe! Sa aveti parte de o zi asa cum va doriti!

Am 75,2 Kg si slabesc in ritm ametitor
Cu dieta daneza am slabit 5 kg in primele 5 zile iar acum cu Scarsdale si mai ales cu tae bo rezultatele sunt spectaculoase.

Va scriu mai tarziu ca acum sunt agitata cu cadourile si florile pt educatoare.La patru e o serbare ,la gradinita ,pt mamici.
Ma straduiesc sa va pun niste poze cu noi dar nu prea reusesc.
Mult succes in continuare!

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

quote:
Originally posted by nastad

quote:
Originally posted by Indra

Voi calca pe bec duminica pt. ca sotiorul meu va schimba prefixul, invitati, mai o prajitura, mai o maslina... stiti voi.

La multi ani!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

MULTUMESC!!!!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Mephala ...soarele!

uite o de la El

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Andreea,

Ntz ntz..ca mi-a iau pe cocoasa de la fete ca te instig la interzise. Si nici nu e fair play, nu?

Va dau reteta daca vreti...

Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

quote:
Originally posted by doroty

Am 75,2 Kg si slabesc in ritm ametitor

Vreau si eu sa slabesc intr-un ritm ametitor, dar la mine se pare ca in ritmul asta e doar munca

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Andre_ea, vezi ca la mine ai trecut 68.8, in loc de 68.6 kg.
Multumesc!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Imi notasem gresit. Am remediat.

Mergi la inceput