PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 30
andreea25 spune:
quote:hihi tweety pupici
Originally posted by Tweety7Salutare la mamicutze albinutze!!!
Multa vreme trecu de cand n-am mai scris. Motivele sunt destule, asa ca nu le mai enumar.
fetele care au intrebat de mine!
Acum, noutati. Cele placute: La 6 luni jumate si-a facut aparitia dintzocul numarul 3, iar la 6 luni si 3 saptamani dintzocul numarul 4. Am marait indelung si-am cheaunit-o pe mami, dar asta e... suporta orice fiindca ma iubeste maxim.La inceputul lunii martie, am spus si noi MAMA.
Cele neplacute: o suspectez iar de otita.Am inceput sa-i pun picaturi de Solutie auriculara in urechiushe. Sper sa functioneze si sa scapam si de data asta la fel de repede ca datile trecute.
Doniro si Clara ar parea sa aiba strabism. Ea are pe cine mosteni. Noua pediatra ne-a spus ca ne putem duce de-acum la oftalmolog si chiar ca putem purta ochelari. Am inteles ca exista unii din silicon, speciali pentru bebei. Eu am zis totusi ca voi astepta pana la cel putin un an. Ma rog sa se regleze in timp si sa nu fie cazul de purtat ochelari.Am si eu doua intrebari:
1. De cand le putem pune perne???
2. Pana la ce varsta duc tot ce prind la guritza???
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
,ne afost dor de tine.felicitari ptr"performantze" si ..ne pare rau ptr otita dc ecazul pupam
urechiusha clarutzei..asteptam sa si repare si Consi pc ul...
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
anasia spune:

Alexandru, Erik, Alexia, Razvan Raul Nicolas 

Jonathan 

tweety, bine ai revenit, nu mai stai asa de mult deoparte, nu?
dana7mi, muuh, avmaria, multumesc 
dana, noi luam creditul in franci elvetieni, iar dobanda este 5.9%
avmaria, deja ne-am gasit si casuta, nu e cine stie ce , dar e bun apartamentul;astazi facem precontractul;
doniro, mie pediatra mi-a spus ca pana la 1 an nu ne facem probleme pt strabism;
irin@ si noi stam in drumul taberei, iesiti in parc?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
lucians spune:
quote:
Originally posted by Genie
Am vb azi cu pediatra ei si mi-a zis ca pot sa-i dau carne de vaca, chiar pentru cele care dati astfel de carnita, ce fel cumparati...adica muschi, spate sau pulpa? Eu i-am luat azi manzat pentru supa, o sa-l fierb bine, sper sa nu fie prea tare.
Genie siAntonia
www.dropshots.com/antonia25
Io-i iau rasol alb de manzat.E foarte fraged si fierbe numaidecat.De sapt urmatoare-i bag si peste.Abia astept...Pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
corina_r spune:
Buna, as vrea sa o adaug pe Irinuca Piersicutelor de iulie august
Irina Andreea, nascuta pe 5 august 2006, cu 3550 g, 52 cm, la 6 luni avea 8300 g, are 2 dintisori, spune: mama, tata, papa, pa tata, sta in fundulet, merge de-a busilea (taras) As vrea sa adaug poze, dar nu prea stiu cum ... javascript:insertsmilie('
')
rade ![]()

Salutare la mamicutze albinutze!!!