PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by maryion

Intr-adevar ce a mai trecut timpul.
Acusica bebeii nostri au 1 anisor.
Parca ma vad cu burtica!
Ce bine Doniro ca stati la curte!
Si eu mi-as dori.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Din pacate parintii mei stau la curte si noi ajungrm destul de rar acolo, cel putin iarna. Noi stam la etj 4 din 4 fara lift, asa ca nu ne invidia...........

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, am inceput ziua de r....; am facut de doua ori supa, ca iar s-a evaporat de data asta toata zeama si s-a prins putin, so, a trebuit sa fac alta; am vrut sa-i dau ou, am fiert primul ou, moale, am fiert al doilea tot moale, m-am lasat pagubasa, o sa-i dau maine;toate ca in filmele cu prosti;
durerea de cap nu m-a lasat, am iesit in parc, si am primit o veste super, banca ne-a aprobat creditul pt casa, asa ca, dupa un fasconal mi-a trecut si durerea de cap si sunt fresh, am facut si niste cartofi la cuptor dupa reteta lui jamie

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Felicitari Anasia!Sa fiti fericiti in noua casuta!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna seara fetelor! Nu am mai apucat sa intru in ultimul timp, cateodata parca nu imi ajunge timpul sa fac tot ce imi propun, sa gatesc, sa spal, sa fac curat, sa am grija de bebe sa o scot la plimbare...Ne-am tot luptat cu dermatita ei, acum facem in continuare tratament, trebuie sa treaca. Cred ca o chinuie si dintele nr 2, pentru ca roade tot ce apuca si e tare maraita...oricum calgelul cred ca are efect 5 minute
Am vb azi cu pediatra ei si mi-a zis ca pot sa-i dau carne de vaca, chiar pentru cele care dati astfel de carnita, ce fel cumparati...adica muschi, spate sau pulpa? Eu i-am luat azi manzat pentru supa, o sa-l fierb bine, sper sa nu fie prea tare.
Mamidestefan felicitari pentru dintzoc! Tu ii dai ceva pentru durere?

Va pup, merg sa fac baitza la copil

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bysko,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Anasia, felicitari!

cam la cat ajunge dobanda pt. imprumutul ipotecar?

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Salutare gagici !

Multumim de urari si de asemenea La multi ani tuturor sarbatoritilor ! Nici mie nu-mi vine sa cred ca am asa baiat mare !

Legat de tetine de la Avent, scuze ca nu mai tin minte cine intreba : io folosesc cele cu flux variabil (nu tin minte sa aiba un numar) si in principiu pe viteza 2. Am incercat pe 3 dar Vlad asa de repede bea ca se ineaca.

La noi toate-s in regula, sau aproape, singurul "eveniment" e ca pt prima data in cele 7 luni de viata Vlad s-a racit, tuseste un pic si a inceput sa-i curga nasul, da nu mult. Din intamplare maine e vizita la pediatru, n-am mai fost de o luna jumate, avem vaccin, deci pica bine pe de-o parte (ca nu cred ca as fi luat RDV altfel), pe de alta parte prost in ideea vaccinului.

Anasia, felicitari pt credit, sa fie intr-un ceas bun! Si io am cumparat apartamentul in care locuiam deja acum in februarie, am avut enorm de mult stress, am avut 2 credite diferite si unul se "astepta" pe celalalt, si chiar ziceam ca am pierdut 3 ani de viata in 3 zile, pt faza cea mai tare : aveam vreo 20 000 euro pe un cont in Anglia de pe vremea cand lucrasem acolo, si nicicum nu reuseam sa-i "rapatriez" desi stateam vreo 3 ore zilnic cu ei la telefon de pe mobilul meu, si asta dupa ce incepusem lucrul si aveam o gramada de reuniuni la servici. Simteam ca-i o problema da nu intelegeam ce ca ma minteau toti si ma purtau de la unul la altul. La a 'nspea reclamatie am aflat : credeau ca sant un hot si ca nu-s banii mei caci imi schimbasem semnatura intre timp ! Dupa ce in sfarsit am aflat care-i problema m-am zbatut sa demonstrez ca eu sant eu, cu pasapoarte, semnaturi intr-un timp record, noroc ca-mi amintisem adresa unde locuisem in Anglia si ca mai transferasem o data o suma mare in Franta. Era sa nu mai semnez cumpararea apartamentului din cauza asta. Ce mai, au fost vremuri bune pe atunci caci am castigat ca un ministru 8 luni cat am stat acolo, da uite la ce duce rigoarea engleza! Tot mai dragi mi-s francezii mei mai laxisti! Ei uite cam m-am intins aici cu o "confesiune", ma scuzati da mi-e lene sa ma mut. Si daca tot veni vorba de confesiuni, sa ma explic cand spun ca "io am" cumparat apartamentul : sunt o mamica singura, fara tatic pt Vlad.
Anasia, deci multa bafta sa gasiti apartamentul pe care vi-l doriti si sa va mearga usor cu partea administrativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

salutare fetele!

cand Philip avea gingiile rosii si inflamate, inainte de eruptia dintilor, i-am dat doar bilute homeopatice OSANIT, la recomandarea pediatrului. Sunt fff mici, dulci si l-au ajutat. Le plimba un pic prin gura, dupa care le inghitea. Poate se gasesc in farmacie si in Ro.

Al meu bb mananca carne de curcan, pui si vita, fiarta cu diferite legume sub presiune, ce le pasez apoi. E incantat dupa carne..grasanelul, dar primeste doar de doua ori pe saptamana.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

mamaluidavid,muuh multumesc de raspunsuri avmaria esti super tare!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

avmaria ce ma bucur ca ne mai scrii si ca sunteti bine. Imi aduc aminte ca inainte sa nasc cu o zi m-am conversat din plin cu tine eu habar nu aveam ca o sa nasc si aveam timp de pierdut. Cu cine sta Vlad cat esti la birou? Ai gasit bona sau sta mama ta? Si Felicitari pentru apartament!
anasia felicitari si voua pentru aprobare!!

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput