PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 26
SimonaU spune:
Buna dimineata fetelor!
Am si eu o mica problema cu Mara. Inca nu am ajuns sa vorbesc cu pediatra despre asta.
La inceputul diversificarii Mara s-a constipat si a ramas asa aproape o luna. Apoi brusc s-a reglat, fara sa fi schimbat ceva in meniu la momentul ala. A inceput sa faca cam 3 scaune pe zi, consistenta pasta groasa.. Dar, a inceput sa faca scaun si noaptea!! Deja de vreo 4 ori mi-a facut, la ore diferite. Pana acum dormea toata noaptea, acum se trezeste odata pe noapte si cum am zis de 4 ori facuse scaun. Nici cand era mica, mica nu a facut noaptea. Si nu e diaree sa zici ca de aia..
Asa ca inca nu am idee de ce face asa
lucians spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Buna dimineata fetelor!
Am si eu o mica problema cu Mara. Inca nu am ajuns sa vorbesc cu pediatra despre asta.
La inceputul diversificarii Mara s-a constipat si a ramas asa aproape o luna. Apoi brusc s-a reglat, fara sa fi schimbat ceva in meniu la momentul ala. A inceput sa faca cam 3 scaune pe zi, consistenta pasta groasa.. Dar, a inceput sa faca scaun si noaptea!! Deja de vreo 4 ori mi-a facut, la ore diferite. Pana acum dormea toata noaptea, acum se trezeste odata pe noapte si cum am zis de 4 ori facuse scaun. Nici cand era mica, mica nu a facut noaptea. Si nu e diaree sa zici ca de aia..
Asa ca inca nu am idee de ce face asade
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)
Simona,zici ca nu i-ai schimbat meniul,dar cantitatea a ramas aceeasi? Nu cumva mananca mai mult? Si Daria are scaun aproape dupa fiecare masa,si de aceeasi consistenta.Si nici seara,inainte de culcare,nu i-ai schimbat papa? Curios...De cand se-ntampla si-n toiul noptii? Oricum,nu cred ca e ceva alarmant.E doar o dereglare.Diaree in niciun caz...Pupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
anasia spune:
Naomi Patricia, Mihnea George, Christian Ionut, Rares Andrei 
Catalin, Andrei, Vlad Gael, Ana Maria 
La multi ani si pt sarbatoritii din week, am fost pe fuga si n-am reusit sa scriu;
mimisica, ce frumoasa e piersicuta motata! vrem si noi codite;
dana, am crezut ca sunt singura care am dureri de cap si ochi, incep noaptea, cam de 2 sapt; cred ca e din cauza ca nu prea dorm, daca Alessia se tot trezeste si foieste toata noaptea;
amiss_zip, ce harnicuta e Petra!
pt meniu;
doniro, nu-mi vine sa cred ca au trecut deja atatea luni si am fost si noi asa de mici ca nepotelul tau;
oona, pt ceai folosesc tetina 2, iar pt lapte am schimbat tetinele cu unele de la primii pasi curgere rapide, ca cele 3 de la avent nu mi-au placut;
mamaluidavid, ce tort
; si ce priveliste frumoasa (in special piersicuta);
tweety, ce faci draguta?hai, ca se face cald...
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
SimonaU spune:
Lucians, nimic nu s-a schimbat, nici cantitatea. Scaunele sunt normale, seara manaca la san ca de obicei. Noaptea nu mananca. Si dupa ce i-a trecut constipatia cateva zile a facuts i ea scaun dupa fiecare masa. Dar acum unul apare noaptea sau dimineata devreme cand se trezeste. Noaptea a facut scaun, odata pe la vreo ora dupa ce adormise, altadata pe al vreo 12 si altadata pe la 4. Cand se trezeste adoarme greu la loc, dar asta se mai intampla si inainte sa faca scaun noaptea.
lucians spune:
Sa fi mancat tu ceva care sa-i creeze scaun noaptea? Nu stiu,zic si io...ca totusi e curios,daca zici ca ei nu i-ai schimbat meniul.Chiar daca-i maricica si-a-nceput si diversificarea ,cred ca mai conteaza si ce mananci tu.Daca esti nelinistita,intreab-o si pe pediatra .
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
SimonaU spune:
Clar ca o sa intreb si pe pediatra cand ajungem pe la ea. Dar mie nu mi se pare normal sa faca noaptea.
Cand era constipata am tot mancat si eu la greu pere, portocale ca doar, doar ii trece. Acuma ca s-a reglat nu mai mananc. Chiar am mancat banane in ultima perioada.
misimica spune:
Buna dimineata
Facem si noi urarile pentru sarbatoritii de azi
La multe lunite domnishoarelor
:

NAOMI PATRICIA

ANA-MARIA

La multe lunite cavalerilor
:

MIHNEA GEORGE

CHRISTIAN IONUT

RARES ANDREI

CATALIN

ANDREI

VLAD GAEL

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA
mamidestefan spune:
Buna dimineata ..la
..
Dupa lupte grele..
AVEM SI NOI AL TREILEA DINTZOC 
si continuam cu miriila ..ca mai sunt trei gata..gata ..sa iasa .
SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI 

Sa creasca SANATOSI,VOIOSI SI FRUMOSI 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Slabesc frumos si maninc sanatos
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
dana7mi spune:
buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor!
anasia, ieri dimineata doar cat am auzit sonoria sunant pe la ora 5:00 (barbatu-mea a plecat la pescuit), m-a si luat durerea de cap ... noroc ca Ale inca dormea si am adormit si eu. Si eu dorm putin, uneori nu reusesc sa adorm ca Ale s-a si trezit din nou ... sper sa nu raman cu insomnii 
www.romania-italia.net
andreea25 spune:
pupici la mamici si bebici
La multe lunutze sarbatoritzilor din weekend si de azi! Sa cresteti mari ,sanatosi si voiosi!
oona vezi ca poti schimba data are acolo o optiune"date" dar cere password.incearca asa..
amiss naspa faza cu borcanelele.mie nu mi s a intamplat..pana acum...Petra e o scumpika!mereu ma uit cu drag la pozele voastre
mamaluidavid multumim ptr feliutza de tort
,si ptr priveliste..ai o bombonika de fata
.
de mult vreau sa va intreb dc ati inceput sa spalati bbii pe dintzi
stiu de mamaluidavid ,as vrea si eu sa ma apuc ,i am luat periutza si pasta speciala dar...parca mie putin teama..nush de ce...cum sa procedez??
simonaU pai dc e scaun normal, ar trebui sa te alarmezi? probabil digera altfel acum,o fi doar o faza..nush ce sa ti zic,sincer pe mine nu m ar ingrijora cat timp e normal si mai ales ca nu sunt in nr ff mare (ai zis 4 in 24 h).ptr linistea ta e mai bine sa intrebi pediatra.
de meniuri,nici la noi nu sunt ashea variate:
fructe:mere ,pere,banana( mai rarutz si mai putina ca e constipata ) le combin cate doua sau doar una;crude sau coapte sau compot + cereale sau branzica sau biscuiti .am incercat si mar + morcov dar e cahhh..
la pranz :ieri i am facut dovlecei+cartof+mazare(din borcanel de la nestle)+salata+ galbenush...a fost yamiii
. de obicei incerc sa i combin ce i fac eu cu borcanel.
gustarea de dupa amiaza:iaurt cu cereale sau cu fructe9 nu mereu ptr ca nu vrea iaurt) sau tot fructe sau cereale cu lapte.
am fost si noi sambata la un botez..a fost ff dragutz,dar pitika s a speriat si pana s a acomodat cu aglomeratia a bazait ..nu a putut sa doarma si na crize... obositor si ptr ea si ptr mine
.o sa pun poze mai tarziu dc am timp.
va pup si va urez o saptamana frumoasa!

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.