PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
La multi ani mamicilor!!
va invitam aici:
momente de iubire
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by maryionquote:
Originally posted by dana7mi
ce legume puneti la supita? peste cateva saptamani vin si eu in tara si as vrea sa stiu ce se mai gaseste in aceasta perioada.
este cineva din Iasi?
www.romania-italia.net
Eu sunt din Iasi!![]()
VARSTA DARIUS-THEODORDIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
eu voi fi in Iasi de pe 21 martie pana pe 5 aprilie. Daca iti face placere putem sa ne intalmin, o plimbare in parc cu puiutii. Abia astept sa revad parcul Copou sau Gradina Botanica.
www.romania-italia.net
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by doniro
Fetele, ieri am inceput sa ii fac Dariei masaj pt picioruse (le are un pic curbate si mi-a recomandat medicul un masaj special). Ia uitati ce reactie a avut (numai cu sonor!!!): www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070307&ctime=174606" target="_blank">ha ha ha
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
tare simpatica :-)
Alessandro se juca pe covoras si cand a auzit-o pe Daria razand s-a oprit si s-a uitat la calculator a inceput si el sa rada.
www.romania-italia.net
nicolica spune:
quote:
Originally posted by dana7miquote:
Originally posted by nicolica
Bun venit dana7mi. Si al meu bb cu 6 luni dormea la fel, din jumatate in jumatate de ora era treaz si urla. Nu-i mai ajungea tzitzi. Dupa ce i-am dat cereale n-am mai avut probleme. Dormea si 6 ore continuu. Acum se mai trezeste ca o pierde pe suzi. Ultima masa e la 20 si doarme pana la 6-7 cand iar papa.
ce fel de ceriale ii dai? Banuiesc ca i le dai cu lapte praf.
Primul lucru care l-am facut cand m-am trezit(dupa ce mi-am pregatit o cana cu cafea-de orz) a fost sa citesc si sfaturile unui pediatru privat .... sunt constienta ca laptele matern nu-i mai ajunge si asa nu mai putem merge inainte ... insa nu spune nimic de ceriale. Aceeasi supa (cu legume) de la pranz ... doar ca in locul carnitei se pun diferite branzeturi. I-am facut si eu aseara, insa nici nu s-a atins de mancare ....
www.romania-italia.net
cereale de la Hipp " Gute Nacht Brei" -Terci/pireu de noapte buna- (nu stiu cu se numesc in Ro) si Cereale cu fructe de la Nestle. 3 linguri amestecate cu apa si ii dau cu lingurita sa manance, dupa care primeste separat biberon cu lapte ca 150ml.
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
dana7mi spune:
quote:
cereale de la Hipp " Gute Nacht Brei" -Terci/pireu de noapte buna- (nu stiu cu se numesc in Ro) si Cereale cu fructe de la Nestle. 3 linguri amestecate cu apa si ii dau cu lingurita sa manance, dupa care primeste separat biberon cu lapte ca 150ml.
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
nicolica, multumesc! eu sunt in Italia, voi vedea ce gasesc in comert.
www.romania-italia.net
maryion spune:
Dana, sigur ca mi-ar face placere, dar imi este greu sa ajung pana acolo, ca stau in Nicolina si ma plimb prin cartier.
Doniro super masajul!
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
doniro spune:
Fetelor, voi in ce fierbeti laptele cand faceti branzica de vaci? Ca eu il fierb intr-un ibric si il ard ca naiba. Se prinde laptele si frec dupa aia la ibric de imi iese pe nas......Exista vase speciale?
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
nicolica spune:
da exista oala de lapte cu pereti dubli in care sa pune apa si astfel nu se prinde laptele. e din aluminiu
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
doniro spune:
quote:
da exista oala de lapte cu pereti dubli in care sa pune apa si astfel nu se prinde laptele. e din aluminiu
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
Super. Ma interesez sa cumpar. Mersi mult.
POZE FEL DE FEL
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by maryion
Dana, sigur ca mi-ar face placere, dar imi este greu sa ajung pana acolo, ca stau in Nicolina si ma plimb prin cartier.
[font=Century Gothic]VARSTA DARIUS-THEODORDIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica luiDarius-Theodor (14.07.2006)
ok, eu voi sta in Galata. Oricum o plimbare pana in Copou tot o sa fac (sa avem timp frumos), ca doar trebuie sa vada si fiu-meu locurile pe unde mergea mama lui.
acum noi mergem la plimbare, ca avem o zi frumoasa.
www.romania-italia.net