Copilul dupa 2 ani

Copilul dupa 2 ani | Autor: dddd

Link direct la acest mesaj

Ma numesc monica, am o fetita de 2 ani si 2 luni pe care o cheama daria si as fi curioasa sa stiu ce fac si alti copii de acesta varsta. cum se joaca, ce mananca, ce jucarii prefera, mofturile lor (daca au), cum reactioneaza in diferite situatii, ce companie prefera (adulti sau copii, mai mari sau mai mici).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Draga Monica, am o fetita de 2 ani si 1 luna, Anca.
Cum se joaca? pai daca iesim in parc dupa amiaza, e cea mai fericita, "se da cu bicicleta", se joaca cu lopatzica si cu grebla, "fotbal" cu mingea. Nu prea mai e asa de darnica cu jucariile ei, asa cum era pana acum vreo 3-4 luni. Nu isi da bicicleta la copiii mai mici pentru ca, citez "Mi-o stica". In casa, se joaca cu niste lego de construit, se uita la tv (desene, casete cu ea cand era mai mica), se plimba cu bicicleta (hhmm, da, stiu, dar asta e...cine o poate opri cand are atata energie...bine ca are pe unde), ne mai gadilam, mai spunem o poezie...
Ce mananca? aproape orice, depinde de chef.

Prefera sa stea cu copiii, daca se poate cu unii mai maricei si care sa aiba rabdare cu ea.
Am scapat de pampers.
Stim 3 poezii.
si cam atat.
PS: Monica, vino pe forumul:"Pozansii sunt mereu la panda", si o sa gasesti o gramada de povesti amuzante despre ce au mai facut copilasii nostri.
Cu drag,
Vilma si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Copilasul meu Mihaita are 2 ani si aproape 8 luni, se joaca cu toate masinutele, creioane colorate si carti, tricicleta, dar cel mai fericit este la tara la bunici unde mergem la fiecare sfirsit de saptamina si unde nu sta decit pe afara.
Mincarea este problema noastra. Ar minca doar ousor moale si pateu. Cu greu il conving sa manince si altceva.
In rest este un copil frumusel si istetuc, asa cum fiecare mama isi vede propriul copil.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela

Mergi la inceput