Olimp Center -eco

Olimp Center -eco | Autor: corinag

Link direct la acest mesaj

[Buna fetelor,[/font=Arial]
Maine am programare la Dr Pop pentru eco, ard de nerabdare sa-l vad pe bb mai bine si mai ales sa aflu daca totul este in regula (eu am titrul IGg pozitiv ptr toxoplasma si CMV).
As vrea sa stiu daca se respecta programarile sau ar trebui mai bine sa-mi rezerv o zi intreaga din concediu ptr asta. E chiar asa spectaculos? Am auzit numai cuvinte de lauda despre dr Pop.


Multumiri,
Corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiap spune:

Corina,
nu trebuie sa iti pierzi o zi intreaga. Suna inainte sa pleci de acasa si intreaba daca se intarzie. La mine cred ca a fost o intarziere de 15 minute si mi-au zis sa mai stau acasa si mi-a zis sa beau 2 pahare cu apa inainte. Intreaba si de asta.
Dr. Pop este un dragut si un mare profesionist (parerea mea), iar atmosfera este foarte placuta pentru ca are o muzica absolut bestiala.
Iti tin pumnii si sarcina usoara.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

super. Sa stii ca e foarte profesionist desi tie nu-ti zice nimic in timpul eco. In schimb rezultatul scris pe care ti-l da e super compex si ia-ti o caseta video sa inregistrezi ecografia, ca nu vezi ecranul in timpul ei. Pur si simplu ii dai caseta si gata.
De asteptat am cam stat jumatate de ora dar eram prevenita fiindca sunasem in dimineata aia si mi s-a spus ca o sa fie cam jum ora intarziere.

Asteptam impresii.
marina si Sutuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Draga Corina,

Chiar eram curioasa, credeam ca ai fost deja.
Sa suni cu cel putin o juma' de ora inainte si au sa-ti spuna daca au sau nu intirziere, dar si asta e relativ ca eu tot am cam stat inca 40 de minute pe acolo. Apa nu trebuie sa bei, decit la sarcina pina in 3 luni.
Sa iei neaparat o caseta video si sa i-o dai fara sa astepti sa ti-o ceara, ca mie nu mi-a cerut-o si mi-a fost jena sa-l intrerup, asa ca am ramas fara film.
Sa nu te sperii, ca dupa mimica lui ai impresia ca e totul nasol, dar asa e el, ai sa vezi la sfirsit ca totul e OK. La inceput vreo 15 minute nu spune nimic, dupa care dicteaza asistentei. La sfirsit iti spune si el citeva cuvinte, dar totul e trecut pe foaia pe care ti-o da, toate dimensiunile bebelui, data estimativa a nasterii, date ref. la col, placenta, etc.
Ai sa vezi ca va fi minunat. Abia astept sa-mi povestesti cum a fost.
Eu joi si vineri nu vin la serviciu, asa ca abia luni voi stii...

Pupici,

Karina+telinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Ce fel de caseta video trebuie sa iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Orice caseta video, normala.

Karina+telinuta

Mergi la inceput