Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
monu spune:
Site-ul sensiblu are optiune de cautare produse. daca le au in stoc iti indica la ce farmacie. sincer eu am dat cautare dar nu arata ca ar fi pe undeva in stoc. acum cine stie poate e stricat site-ul!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
anis spune:
cum se cheama punga?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!! bebei si mamici...
aelita mi e face rau cand aud cat lapte ai. eu dupa 7 ore am reusit sa scot 100 ml. offfffffffffff
alinuk ce frumos sta margelutza in cosuletz!!! e bine cand vad ca nu numai eu pun bebelina in fel si fel de ipostaze ca sa o trag in poza ![]()
plec la dr, continuarea mai tarziu
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anis spune:
veste proasta punga gel la sensi blu nu mai exista pe stoc nicaieri
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
Va multumesc fetelor pentru sfaturi. Aveti toate dreptate. Oana, si tu cand zici ca mai mult conteaza pt bebe sa fiu langa el(dar ma intreb cum o sa conteze cand voi fi cu nervii la pamant ca nu ma ajung cu banii ...) si Gabi si tu ai dreptate ca trebe serios mers cu creionul pe hartie. Sincer, nu am mai vazut un restaurant de nu mai stiu cand, ce sunt alea parfumuri si haine. Nu ma plang, dar zic asa. Ratele le-am platit aproape in intregime inainte sa nasc, stiam eu ce stiam. Mai avem de inapoiat 2000 de euro, bani dati la masina, dar bine ca datoria e la socrii si ne mai pasuiesc.
Nu stiu, e o MEGA DILEMA. Si mai am una, dar aici stiu ca voi lua multe rosii in cap. Mi le asum ca imi sunteti prietene si de la voi si rosiile sunt dulci. Nu vreau sa mai folosesc metode anticonceptionale. Mi se pare teribil de nedrept fata de Dumnezeu, la care m-am rugat atata sa imi dea un copil si care a facut minunea asta pt mine, un om pacatos, iar acum eu ce fac, ma apuc sa bag pilule si alte alea ... . Nu stiu, aspectul asta e foarte important pentru mine.
Din pacate, in ambele probleme, si cea cu serviciul si cea cu anticonceptionalele nu gasesc puncte comune cu sotul. Suntem pe peroane total diferite si asta ma ingrijoreaza. E semn pt mine ca trebuie o solutie de compromis si ma rog tot la Doamne Doamne dragutul sa ma lumineze ca io nu prea stiu.
Da Lili, ai dreptate, la munca sunt obligati sa ma angajeze pe acelasi post. Deci, eu am fost asistent director, adica in traducere libera secretara. Asta e in cartea de munca. Nu conteaza ca faceam multe lucruri si eram mai mult decat atat. Daca e sa o luam pe hartie, ma pot pune si la Receptie ... Si eu ca sa bat doua ore pana in Pipera pt asta dus si tot atat intors ... mai bine ma angajez peste drum la imobiliara.
Ar mai fi solutia sa fac meditatii sau traduceri acasa si sa stau cu cei 6 milioane ... Offf, dar v-am zis ca sotul e cam opus la asta ...
Nu stiu, ma simt asa naspa cu deciziile astea ... ce bine ca voi aveti consens in familie.
Adinush, imi pare rau sa aud ca nu a luat Ayleen bine in greutate. Mama pai poate de aia si plange, poate nu se satura. Sper sa fie bine cu laptele praf. Multa sanatate!
Incep si eu sa ii bag in lapte ceai de musetel. Nu se mai poate. Daca e sa faca nitel kk se chinuie de ma sperie. Si tot la termometru ajungem. Mananca si mai putin. I-as da ceaiul asa dar nu il bea.
Hai ca v-am mai ridicat niste mingii la fileu ... loviti cu sete, poate imi vine mintea la cap.
Pupici multi
adela2006 spune:
am pus poze noi sper sa se vada
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
Messa spune:
Uffff, eu am avut azi o zi full, muncesc de la 7, treaza de la 6 cand am hranit copilu ca se trezise si tot n-am terminat ce am pe ziua de azi... N-am mai reusit sa ajung in Botanica, e drept ca impac si capra si varza, adica si firma si ploada, dar ma simt ca wonderwoman in afara platoului de filmare - extenuata si deloc wonder, numa' woman, si aia cam obosita. Si ma doare spatele de mor, il astept pe tati sa imi faca diseara un masaj dupa ce fac o baie fierbinte.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Daconst spune:
Anis si Lili,sanatate multa la bb-ii si sa scapati cit mai repede cu bine!
Adela,la multi,multi ani fericiti!
Amaya,sa te faci si tu bine sa poti alapta in continuare,ca e pacat sa ai lapte si sa nu poti sa-i dai.Eu sufar la capitolul asta ca nu am destul cit as vea sa-i dau.
Marina,ne luam de mana ca si eu tot cam asa scot.
Cristiana,sa stii ca poti trece 1-2p la efort fizic...ca e ceva munca la hatanat bb.
Catalina,eu zic sa iei decizia in functie de cum simti tu pentru ca noi nu putem intelege exact ce simti tu.Eu zic ca o mama multumita va avea si un bb multumit,asa ca nu-ti mai fa mustrari de constiinta.
Cu pilulele,iar ar trebui sa decizi tu cu tati...ca daca mai vrei bb atunci nu-i problema.Chiar daca acum ai ramas mai greu,se poate ca dupa sarcina sa te trezesti din nou gravi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
pako spune:
Liuda, M_AI SALVAT!!te-am citit cu caruciorul...eu il tin cam toata ziulica in cosuletul de masina...m-am gandit ca nu prea e bine si in patul lui nu sta....imi storc creierii de cateva zile la o solutie cum sa aduc tzarcul din Pitesti(o solutie mai ieftina) dar acum am gasit...il pun in carucior, asa sta si el cu coloana dreapta...mercic
Adela, LA MULTI ANI!!!Multa sanatate si fericire!
Ylilimic, Andreea mea e mai mare decat Matei cu 2 luni...stii cum ma rezolv eu cu mancarea ei?? fac portii mici si bag la congelator...alea ma salveaza cand nu am mancare in frigider
Noi suntem cumintei foc....daca e sa adun minutele de plans de la cei 2 copii ai mei....cea mare a plans mai mult decat bb Liviu intr-o luna jumate![]()
PS-Adela eu nu reusesc sa vad pozicile....mai incerc
pupici