Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau hai sa nu transformam discutia intr-un scandal, in definitiv nu a fost nimeni nominalizat.
Important e sa nu se mai repete, ca riscam sa ne facem de bafta. Iar...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Buna dimineata!

Tareeeeeeeeeeee buna la noi! S/a trezit Aron 1 data pt apa la 3 si a 7 i/am dat laptic prin somn. Dupa care a mai dormit pana la 9.15. nu ar trebui sa zic hop inca, pentru ca gardul nu e chiar sarit.
Ideea e ca sunt fresh. Masata( aseara) de o maseuza super, cu orele de aerobic incepute...iuhhu! Life get's better!

Meems: Rianna e o dulce. Mareeee dragoste intre ea si tati! Lui Aron ii place de ea, sa sti!

Camelia: Si de Daria zic la fel! Scumpe foc printesicile astea. Oh Doamne ce as vrea si eu o fetita!

Ile: Ne/am bucura sa avem inca un tiz in familie. Ca unul avem deja: pe Victoras. Tati e tot Victor.
Legat de poze, nu zic nimic ca de data asta nu am fost foarte interesata.
Uau! Numai putintel mai ai! 20 sapt! Curajoase sunteti voi fetele cu samburei! Va pup pe toate si va doresc sanatate si putere.

Lavi: dar la ce faculta esti? Materii "tehnice" "asisti"??? Sunt numai curioasa!

Pupici la toate!
Sa aveti o zi frumoasa!

Voi cum va petreceti ziua de 8 martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am fost la dr ,nu mai avea febra dupa ce i-am dat Calpol dar dr. a zis ca-i racit si cu ceva rusu' in gat ,deocamdata il dau Panadol la 8 ore iar daca febra persista antibiotic..,el e marait ,moale dar in schimb are pofta de mincarea .

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna dimineata!
Madutza - multa sanatate lui Orlando!
Meems - frumoasa foc Rianna, o adevarata domnisoara!
Noi suntem bine, momentan mazgalim niste foi, apoi vom profita de vremea buna sa plecam la plimbare.
de la noi!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Si eu cum vad a cui e poza? Ca pe a Dariucai am recunoscut-o din prima dar in rest... revin cu intrebarea Cum reusesc sa vad cine a trimis poza?

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Si noi suntem bine, eu sunt tot mai obosita. Ieri am fost la dr. cu Bogdan si i-a dat trei zile de augumentin si un sirop anti-alergic, preventiv, ca sa-l pot duce in continuare la gradinita. Nu tuseste, nu stranuta, nu are febra, e doar rosu in gat si cu mucii aia purulenti. Asa ca raportam pentru astazi un baiat care a plans putin cand am ajuns la gradinita, cat l-am dezbracat, dar l-am pupat, i-am zis ca vin sa-l iau diseara si mi-a fost luat pe sus. S-a potolit in 5 secunde dupa ce a ajuns la copii. Aseara cand l-am luat s-a strambat asa, a plans, cand m-a vazut, apoi s-a dat jos de pe scaunel, a venit la mine fara sa planga si asta a fost toata tragedia. Cat l-am imbracat mi-a aratat ce-i pe pereti, mangaia copiii de langa el si vorbea cu toti. Sper sa fie la fel si azi.

De mancat mananca bine, doarme bine, vorba Cristinei "se vede in kk" ce a mancat. Mi-au zis fetele de acolo ca nu au mai vazut copil (la ei) sa manance si sa doarma atat de bine chiar de la inceput. Ii face sa rada pe cei de acolo cu rasul lui. Adevarul e ca are un ras de imi vine sa-l mananc tot!

Ripley, mai stii cand am zis eu la inceputul sarcinii ca e muuult mai gretoasa ca prima? Probabil ca asa e sa fie a doua sarcina. Pe mine m-a tinut cam doua luni si un pic raul in sarcina asta. Rau-rau, cum zici si tu. Iti trece. Las-o mai moale cu lucrul la birou o vreme, ia-ti mai mult acasa si fugi la birou cand iti e mai bine. O sa inteleaga clientii. Tu sa fii sanatoasa, bebe la fel!

Eu nu stiu cum sa bag poze in concursul de poze. As baga ca sa vad cum este apreciata, mai ales de cei care nu ne cunosc. Cat despre votul cu id-ul comun, poate ar fi mai bine sa rugati pe cineva (moderator) sa stearga voturile respective din concurs, sa spuneti ca a fost o greseala fara voie. Ca pe urma este posibil sa nu mai aveti deloc drepturi ca "mamici de nov" si sa ne schimbe scutecul un moderator, ori sa va fie scoase pozele din concurs fara drept de apel. Si e pacat.

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata,

ce faceti fetili? prostii?
avem fiecare probleme mult mai importante decat voturile astea.Ce saracia!Io am incercat sa ma votez....si cand mai uit, iaca lua votul in considerare. m-am ras de m-am spart.

acuma de abia mananc si io.
steff s-a foi toata noaptea iar si nu stiu de ce??????dintii sigur nu sutn ca avem in afara de 4 masele.SA-L SUPERE GATUL IN HALUL ASTA?

pupici la bebici

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Eu ar trebui sa-mi schimb in fiecare luni semnatura, ca schimb si varsta sarcinii... Dar tot uit. Scuze ca am mai intrat o data ca sa actualizez.

Gandacel 33+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

nu-i nimic gandacel. tie sa-ti fie bine

votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Of Gandacel - multa sanatate si lui Bogdanel!

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput