Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 8

biscu spune:
Asa e Denisa, sunt copii si copii, nu sunt toti la fel.
Cat despre sticla, i-am dat si eu la bebel cu sticla deja, ca m-am mai muls cand simteam ca am prea mult lapte. Deja am o rezerva destul de mare la congelator .
Acum stim si noi, deci La Multi Ani si mai ales sanatate multa!!!
ciao,
biscu

Denisam spune:
Multumesc frumos si dc ai rezerva tzine-0 6 luni- la a mea nu prea i-a mai placut de la congelator dar e bun cu cereale cand incepetzi!Pupici!
Denisa
Denisa 23+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Pepsi spune:
scuze fetelor, ieri nu mergea netul si se pare ca am pus de doua ori mesajul!
denisam , e super ca ai alaptat 5 luni, i-ai dat ce era nevoie copilului. mie nu-mi placea deloc sa ma mulg, pe toata perioada cit am alaptat m-am muls de 5 ori cred!si atunci ca l-am lasat pe bebe cu cineva, in rest era cu mine!
Flavia 27+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

pitilache spune:
Daca va era dor de noi, am pus un filmulet de azi cu Isabella www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2590881077e13ed11375e2" target="_blank">aici
Va pup,
Roxana

carmen94 spune:
salut si eu toate fetele!noi suntem bine.asteptam cu nerabdare sa vina si bebele.
pitilache.............o papusa ai acolo in balansoar!!!!si tare cumintica!sa-ti traiasca!!!
Pepsi.........am si eu nevoie de un sfat.ce imi poti recomanda sa cumpar ca sa-l spal pe bb?sapun fara parfum?(de care?)sapun lichid?.....
si mai am o intrebare.am gasit si eu crema Base Glaxal pe care o recomanzi.este in special la Familiprix,dar am vazut ca au crema hidratanta si lotiune hidratanta.sa cumpar crema sau lotiunea?!?!?
urmaresc si eu cu interes subiectul,,bebei cu alergii,,dar deocamdata asteptam sa apara bebele,sa vedem cum evoluam si apoi ne inscriem si noi.
va pupic pe toate din listuta.sper sa nu va suparati ca nu va enumar pe toate.acum fug la somnic ca deja e cam dificil cu statul pe scaun.
Carmen 36cu
Darius

pitilache spune:
carmen94 eu o spal pe Isabella cu Baby wash (head-to-toe) de la Johnson's. Mai putin pe fata, unde ii dau doar cu apa.
Multumim de aprecieri, intr-adevar este cumintica.
Va pup,
Roxana

laurajr spune:
Pitilache, sa-ti traiasca grasunik, sa nu se deoache tare frumusica e ! Venim in petit !
Denisam , m-am gandit si eu la manson de ala pt biberon, dar daca pun lapte cald in bibe si manson, cred ca mai mult de 2 ore nu pot tine laptele ca se strica , nu ?
Cum te-ai distrat de ziua ta ?

Pepsi spune:
carmen, mai ai putin si-ti vei tine bebeul in brate! ai vizitat maternitatea?cu spalatul la inceput l-am spalat numa cu sapun de bebei solid , iar apoi cu ce zice si pitilache (Johnson's Head-To-Toe Baby Wash )pina tirziu, si pe cap si pe corp, avea peste 2 ani cind am indraznit sa incerc alt produs! de la glaxal crema e buna, lotiunea nu e rea nici ea, dar poate usca pielea, nu e la fel de hidratanta ca si crema.sarcina usoara in continuare!
pitilache, o scumpete de fetita aveti, si lui Dominic i-a placut sa se legene in balansoar, dormea cite 5 ore!
Flavia 27+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

carmen94 spune:
fetelor,va multumesc mult de raspunsuri.deja nu mai am rabdare.parca nu-mi mai gasesc locul.spitalul inca nu l-am vizitat,dar am fost internata acolo la urgenta o noapte,apoi am fost la monitorizat si am fost multumita de conditiile de acolo si mai ales de comportamentul personalului.pe 23 am din nou programare ptr.control si mi-a spus tanti doctora ca va controla si colul.
acum sunt in cautare de pediatru.am inteles ca e o problema cu gasirea unui pediatru.as vrea sa gasesc unul cat mai aproape de casa,dar sa vedem ce vom face.
va pup pe toate!
Carmen 36cu
Darius