Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Lilidana,mersi pentru sfat.Si eu am inceput sa-i dau lui Dylan suc de porto si se pare ca-i place.Eu am inceput cu jumatate de portocala,sper ca nu era prea mult,dar nu am obs nici o reactie,alergie sau altceva.
Catralu eu asa stiu ca nu se mai fac eco dupa 30 de spt,numa daca nu-i ceva probl si de fapt nici nu sunt prea indicate multe eco.Lasa ca va fi bine si in curand o sa-ti vezi puiutul.Apropo,ce este baietel sau fetita?
Fetelor din Montreal am si eu o intrebare:de unde ati luat o vanita mai mare ca a noastra e mica deja si nu am gasit una mai mare,mai potrivita pt noi.M-am uitat la Walt-mart,dar mie mi se par cam mici,pt nou-nascuti si noi am cam depasit etapa asta.
Va pupic
Mihaela si bebe Dylan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamia spune:

Buna fetelor!Tot eu sunt...........am fost la cumparaturi azi si in sfarsit am gasit cadita mai mare pt Dylan,am gasit la Ikea,daca cumva vreti si voi sa luati.Apropo de cadita,eu am una mica pe care o dau gratis daca este cineva interesat si mai am si un patut,tot gratis.E un patut mai mititel bun numai pana pe la 4-5 luni.L-am primit si eu si tot asa vreau sa-l si dau.
Va pupic,Mihaela si bebe Dylan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

elamia , si eu cautam cadita pentru David ca cea care o avem este deja mica si se tot loveste cu piciorusele de ea.Eu ma gandeam sa-l trec la cada mare,dar mi-era putin teama de manevrat.
Am sa-ncerc si eu Ikea.Merci de pont .

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Catralu, nu e normal sa refuze sa-ti faca eco, dar din pacate astia asa fac...multi din ei. Dr mea face la 32 de sapt de rutina!
Eu zic sa te vaiti de dureri sau ceva ca sa-ti faca si sa insisti. Altfel nu cred ca o sa-ti dea trimitere. Si mai poti sa te duci la dr de familie nu la gineco si sa-i spui ca nu te simti bine si sa rogi pt o trimitere.
Bafta!!!

Valen, felicitari pentru micutza. Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc. Sa va bucurati de ea din tot sufletul. Sa stai linistita, ca o sa o accepte sora ei pana la urma! E socul mare la inceput si pt ei.

Noi suntem bine, Odette creste si uite ca ne apropiem vertiginos de 5 luni. Nu i-am dat inca diversificat....adica suntem tot pe lapte de la tzitzi. Cred ca i-ar place ca se tot uita la noi ce bagam in gura si-si mesteca limbutza!! Hmmm...nu stiu ce sa zic. Tot spun sa mai astept macar pana la 5 luni, mai ales daca ia inca in greutate destul de bine.

Pepsi, ce mai faci?

Denisa, esti bine?

Oana, nu ai mai zis nimic...sper ca esti OK.

Anca, bine ai venit si sarcina usoara!

Roxana, ce face Isabella? Sper sa ne vedem anul asta!! :)

Va pup pe toate si pe bebelusi si sa ne auzim/vedem cu bine!
si Odette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Catralu- dc vrei eco, fa cum te-a sfatuit Monicutz, dc nu mergi la OBG si spune-i ca il simtzi la 2 zile pe bebe si etc si itzi va face eco, prin lege ar treb sa ai 3 facute.
Moni- tzi-am trimis mesaj, te rog suna-ma,sper sa ne vedem maien sau joi-pupici!

Denisa 37 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

elamia, eu zic sa o lasi moale cu portocala ca e alergena si acida pe deasupra...nu te uita dupa alergie imediata...efectul e in timp/ani
la fel si cu banana.
mai bine incepi cu mar daca vrei, suc lungit cu apa.
parerea mea...si a mai multor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pepsi- ai nascut?Sper ca e totul bine.
ktrinel- ce mai faci tu si bebe?

Denisa 37 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Monicutz de abia asteptam! Noi am facut vaccinul pe 11 iunie si dupa doua zile de maraiala si-a revenit Isabella. Sambata o sa plece mama si ma tot gandesc cum o sa fie cand o sa raman singura. Dar avand in vedere ca o sa-l ia si pe Seba cu ea in vacanta cred ca o sa ne descurcam totusi!

Pepsi asteptam vestile!!!

Denisam sa ne spui cand sa punem majoretele la treaba!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Hi fetelor!

Elamia,bbul meu este baietel,Christopher ( due date este 20 august).Multumesc pentru sfat;probabil ca asa voi face: o sa ma plang ca nu il simt( desi saracul ma bombardeaza in fiecare zi cu picioare in ficat sau alte parti ale corpului)si o sa insist pentru un eco,dar ceva mai tarziu,cand o sa vreau sa stiu cam cat cantareste.
Cand se face aici baby-shower?Se presupune ca viitoare mamica nu trebuie sa stie nimic despre asta si ca i se face o surpriza?

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
remember me?????:))))
Noi suntem bine am facut 6 luni papam tzitzi si cereale si un pic morcovel cu cartof dulce. Am facut si vaccinul de 6 luni, am scapat de el.
Vrem sa vedem si poze daca mai aveti.
Fetele stiti pe cineva care ar vrea un aer conditionat, fff convenabil. Daca stiti dati-mi un PM--Multumim

Va pupacim,

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni

Mergi la inceput