Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Despre noi:- ne pregatim de vacantza , nu am laut bilete inca dar vrem sa mergem in insule, in sud-Jamaica sau Curacao, cam de pe 15 aprilie ca pe 14 treb sa mergem la botezul viitorilor nasi a lui bebitza al nostru.Suntem iarasi totzi racitzi, cred ca cel mai rau eu dupa ce 3 ziel fusesem bine dupa sinuzita aia cronica, sper sa treaca si sa fie de la vreme. AM luat scaun de masina si pt boy, tot Eddie bauer, ca al Emmei de la sears, e 3 in 1 si e doar 169, pt cine e interesat si ceva hainutze reduse, inca ne mai gandim dc mai laum un carucior ori cu 2 locuri, unul in fata celuilat, ori cu treapta speciala sa stea si emma cocotata dar sa vada tot dc iesim cu amindoi pe distantze lungi, dar nu cred sa fie cazul, cred ca mai bine salvam banii(avem 2 normale si unul sport) dc nu primim de la careva sau cadou- treb in august sa ii facem camera separata emmei.Cam atata, fii-mea progreseaza de la o zi la alta cu cartzile si obiectele din ele,dc ii arat cev ale stei imediat, la vb nu prea des-adica cuvinet noi, dar intelege tot si cand insista sa faca ceva ce nu e voie, ne testeaza, ma dispera-gata, fug la munca ca am o groaza-PUPICI!

Denisa
Denisa 25+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Bravo Denisam pt Emma, sa fie desteapta ca mama si sa faca bani ca tata ! Si distractie placuta in vacanta!
Eu sunt tare amarata ca d cateva zile mi-a scazut laptele dramatci( a venit soacra in vizita, dar nu asta e cauza ).
Ma mulg, beau ceaiuri si degeaba... am inceput sa-i dau lui David cereale de orez cu lingurita, ii plac dar formula ( enfamil cu Fe) nu vrea sub nici o forma.Laptele cred ca adisparut din cauza oboselii mele cronice ( ma trezeste de 10 ori pe noapte cred, ca se scarpina sau sa manance ) am slabit infiorator ( curg efectiv hainele pe mine) si cred ca de aia nu mai am lapte...

Mergi la inceput

Laura- ai mare griaj de tine, vezi ca eu asa am patzit cand avea emma 5 luni de la oboseala si ca eram singura si le duceam ep toate si am facut hipertiroida si nu e prea usor cu ea la inceput- eu zic ca dc ai ajutor pesoacra, baga somn la greu ziua, neaparat si dc dormi si papai bien o sa itzi ami revian laptele- sfatul meu legat de formula e sa ii dai Enfamil A+ nu cu fier, ala si constipa si e mai nasol la gust, eventual pune-i macar al 2-3 mese cate o amsura de cereale de orez(masura din cutia de la lapte) lui Emma asa-i ii palcea, si dupa cereale de orez eu am trecut la cele cu mar cu linguritza si la piure de morcov si sweet potatoe-il devor ape asta, ii poti fierbe si tu sa vezi ce ii place(la d-ta de 1 sapt), ca deja el e marisor.Eu cu fructele nu m-am grabit ca stiu ca astea le plac la totzi, iar cand am ajusn sa amestec 2-3legume, dc nu pune aun vfde sare nu ii placeau.Te rog ai mare griaj de tien ca copii au nevoie de O mama sanatoasa in primul rand-pupici!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sia_o spune:

laurajr, incearca sa bei ceai de chimion si mult lapte. cel putin astea sint sfaturile pe care le-am primit cu l-am nascut pe tudor si am avut destul de mult timp lapte ca incepusem sa ma plictisesc . e drept ca nu am baut ceai de chimion chiar tot timpul dar lapte beam aproape tot timpul. nu stiu daca o sa tina figura si la tine dar merita incercat si bine-nteles incearca sa te odihnesti.

pupici si tinem legatura
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Va salutam si noi dragi burtici si mamici ! Eu reusesc sa mai citesc mesajele voastre, inca merg la munca 2 saptamini. Acum avem 32 de saptamini si am zis ca mai duc 2 cu munca ca dupa ce nasc voi sta numai acasa.Citesc mesajele voastre si vad ca fiecare persoana e atit de diferita, pentru unele mamici e mai usor iar pentru altele mai greu, bebeii sunt la fel si ma gindesc oare cum ma voi obisnui ca viata de mamica... Ai mei parinti vor veni in aprilie si spre sa stea citeva luni cu mine. Ma gindesc ca trebuie sa-mi fac bagajul curind si ma gindeam sa ve intreb ce luati cu voi la spital.
Pepsi - am vazut ca postezi la mamicile mai_iunie , stiu ca ele au o list aacolo , oare si aici trebuie sa ducem la fel : tampoane, diapersi si toate cele? Nu stiu daca mamicile cu copii au nascut aici sau nu, eu sunt in Ontario, cred ca voi sunteti in Montreal. Orice sfat e bun venit ! Multumesc si va doresc tot binele din lume.
Am citit la mamicile din Ro despre cit se da la doctori , asistente... sunt atitea de platit si sunt multe care nu pot sa-mi permita, e tare trist ca e asa cu doctorii dar cred ca si noi i-am invatat cu narav. E un pic pe linge subiect. Multa sanatate si sper sa va bucurati de primavara care vine, cam timida, dar vine !

Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Angelabv, era aici o lista cred ca pe la cap 1 si tot asa, e bine sa-ti aduci tampoane si pampersi, daca nu ai iti dau cei din spital.

Denisam, multumesc de urari, incerc sa ma alimentez mai bine si sa ma odihnesc, promit!

Mamici, ati dat la bebei lapte praf Isomil ? Mi-a dat dr o cutie de incercare pt David .E cu soia si fara lactoza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

laurajr, eu i=am dat Juliei Isomil dupa faza cu gastroenterita cand a facut intoleranta secundara la lactoza si l-a primit fara comentarii...bine, fata mea ar manca si hartie daca i=ai da, nu asta e problema...ce am constatat cu isomilul e ca facea kk cam tare, probabil de la soia ...in rest nimic. dimpotriva, regurgita mai putin si mai rar, fiind un pic mai gros decat enfamilul pe care il bea de obicei. dupa 2 sapt am retrecut pe enfamil si nu am amvut nici o reactie. cum mai e David cu dermatita?

sia[/b]_o mi=a parut bine de cunostinta duminica, Tudor e dulce rau...

[b]denisam
, suntem bine, mancam piure din supa cu linguritza ...o minunatie...mananca de rupe...am incercar si cereale (de orez care se fac cu apa) dar numai odata ...si ce-a fost la gura ei...nu mai nimeream sa ii dau mai repede ...facea :hmmmmmm, dupa fiecare linguritza...nu mai mai chinui cu biberon, ca deja e profi cu linguritza...de fapt ea ar manca din castron direct
ce face burtica? V=ati mai gandit la nume? cat stati la balaceala?

Mergi la inceput

Ktrinel-mersi sutnem binsiro,a dica racitzi totzi, dar speram sa scapam de toate- maine merg la medic sa vad ce face cel mic, si d cne da unda verde la baalceala si soare si 1 sapt stam ca deja Dragos e super periat ca e mare burta, ca sapt, avem 26 si pina mergem se fac 27 si ca sa nu am eu probl, dar el a zis ca se ocupa de Emma, mai putzin capitolul masa.Voi v-atzi hotarat dc mergetzi in ro sau la caldura?
AM vazut-o pe Julia, e mare si bucalata foc, ai mare grija dc deja papa asa multe solide( ma refer la kg ca astia aici zic sa fim atentzi cu bb de cand sunt mici), poate da-i doar un pic de cereale in bibe, seara si eventual doar 1 masa de supa(ai griaj c alegumele se introduc treptat)si vezi cu sucurile- poate ai succes ami repede ca fii-mea nici macar la 15 luni nu le vrea INCA_ sper eu!!
Laura- cum mai esti,dar David?
Monicutz, Sori, Valen,Roxana, Lili, Carmenele si restul-ce facetzi-o saptamina buna si pupici!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Salutare la toata lumea!

Noi suntem bine. Mancam, dormim, mai si chitaim ca de nu se poate chiar asa cumintenie totala. Miercuri o sa mergem iar la cantar si joi la vaccinul de doua luni. Speram sa fie bine!

Monicutz bafta multa la vaccin maine, va tinem pumnii sa fie bine! Si Isabella mai da pe afara dupa ce mananca. Depinde si cum scoate aerul.

Ktrinel imi pare asa de rau ca nu ne-am vazut ieri sa mai fi schimbat pareri despre bebe, chiar daca Isabella este inca micuta fata de Julia. V-am vazut pe amandoua in poze si sunteti niste frumoase si Julia o bucalatica! Sa-ti traiasca si sper ca urmatoarea intalnire sa nu o mai ratez. Tu cand o sa reincepi serviciul? Si ce faci cu Julia o dai la gradi? Eu ma tot framant si nu stiu ce sa fac. Conceidul de maternitate mi se termina la sf. lui septembrie si ma tot gandesc ce sa fac. Trebuie sa-mi gasesc si alt serviciu ca la galerie lucram part-time si nu era nici cine stie ce platit. Greu, greu... Imi tot fac curaj sa-mi deschid firma mea de design interior, sper sa-mi faca pana la urma ca ar fi cel mai comod.

Denisam drum bun la caldurica si sper sa primesti unda verde totala de la medic. Ce mai face Emma? Dar bebe din burtica? Multa sanatate la toata familia!

Va pup burtici si mamici!
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Bine v-am regasit!
Fetelor va admir ca reusiti sa fiti asa active.Eu inca nu pot sa fac tot ce-mi propun,desi David are deja un program bun,previzibil si e foarte cuminte.
Si am o mare problema,nu ma descurc sa-i dau vitamina D,adica am incercat,dar l-am innecat si nu mai am curaj s-o fac.Noua ne-a recomandat pediatrul solutie de vit D 400 UI,adica 1 ml,ceea ce mi se pare imposibil sa inchita copilul.Plus ca e gretoasa si uleioasa si nu pot s-o dizolv in apa(David nu bea apa sau ceai).
In Romania i-am dat printzesei Vigantol,dar am inteles ca aici nu se gaseste,ca acest produs D VI_SOL de la Eufamil,e singura varianta de vitamina care se gaseste in farmacii.Voi ce dati bebelusilor si cum va descurcati daca tot solutia asta folositi?
Please,help!!!

Angelabv,eu am nascut in Ottawa si,desi mi-am dus de toate in bagaj,n-am folosit decat chiloti,sosete si sutiene.In rest n-am avut nevoie de nimic nici eu,nici bebe.

Denisam,insanatosire grabnica si vacanta placuta,ce bine ca pleci sa te recreezi!

laurajr,eu beau ceai de fenicul,chimen si anason,cam 2 cani pe zi,mai mult nu pot,si am lapte cam 150-200 ml in ambii sani,mai mult decat mananca David si pun si la congelat.

monicutz,ti-a trecut gatul?Odette cum e cu colicii?Si David e destul de balonat,se strange de burtica,se roseste si incepe sa maraie de durere,mai da si lapte afara din cauza efortului,dar pana la 12 saptamani e normal sa aiba starile astea.

Sori,iti scriu si aici,in caz ca nu intri la mamici de martie-aprilie,ti-am trimis un PM.

Va las si va pe toate si pe bebicii vostri.

lilidana cu bebe David Gabriel 3 saptamani si o zi

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput