Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 10

Pepsi spune:
pitilache, mie mi-a facut papanicolaul, si control vaginaL.
Flavia 28+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

elamia spune:
Buna fetelor!Ce mai faceti?Eu nu prea am timp sa mai intru pe net pt ca Dylan este cam nelinistit.Nu stiu ce e cu el,dar cand vreau sa-l alaptez suge putin apoi refuza si plange.Oare sa fie din cauza biberonului?Pentru ca ii mai dau din cand in cand si formula.Sau colicii sa fie de vina?Voi ce folositi pentru colici.Eu am luat de la farmacie ceva,se numeste "Ovol"sper sa ne ajute.
Trebuie sa va las,dar mai revin cand am timp.
Va pupic.......
Mihaela,mamica de Dylan.

lilidana spune:
fetelor,
Va multumesc pentru urarile facute dupa nastere,va pup .
Am citit cate ceva pe forum,nu mult,nu am timp.
Azi sunt tare deprimata,am sentimentul ca nu fac nimic bine .
Imi vine sa plang din orice,sunt insuportabila,nu stiu ce am...
Ma nelinisteste faptul ca nu stiu cat mananca David,stau cu el cate o ora la alaptat pentru ca adoarme si nu mai pot sa-l trezesc...Au inceput si colicile si medicul pediatru nu ma lasa sa-i dau nimic,zice ca daca mananca la 3 ore nu are motive de crampe .
Nu mai stiu ce sa cred,azi noapte i-am dat cu biberonul,dar a mancat foarte repede si a luat mult aer,apoi m-am chinuit sa regurgiteze...
Am inchiriat si o pompa sa vad cat lapte am si doamna de acolo mi-a zis sa-l tin la san cat vrea el si la ce interval cere.Ce sa mai cred?
Voi cum faceti sau ati facut?
Va multumesc si va pup.
lilidana cu bebe David Gabriel 12 zile
http://community.webshots.com/user/lilidana

Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by pitilache
...Macar stiu ca nu alapatez degeaba chiar daca o sa ma mai chinui o perioada mai lunga cu kg in plus, asta e. Pentru o cauza buna!
Tare scumpa fetita ta in balansoar, Pitilache, dar de ce zici ca ai sa te chinui cu kg. din cauza alaptatului, mie toate prietenele care au alaptat mi-au spus ca din contra se dau mai usor kg. jos daca alaptezi exclusiv. Nu-i asa?
Si noi am luat de la Rainforest swing si mobil, si chiar ma gandeam daca oare le plac sunetele astea de padure tropicala la bebei... se vede treaba ca da

Apropos de balansoar, cred ca Romaria se plangea ca fetita ei numai in brate vrea, si ma gandeam ca un balansoar de asta ar fi o idee buna pt. ea.
Lilidana, bine te-ai intors acasa, David Gabriel e dulce foc, sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de el!Nu te mai stresa atata cu papica, ca iti face rau si tie si lui bebe. La cursul de lactatie ne-a zis ca atata timp cat bebe face caca cum trebuie (2-3 ori pe zi ca mustarul, la varsta de 2 sapt.)si ia in greutate, inseamna ca papa suficient si e ok. Tot asa ne-a invatat si pe noi, sa alaptam la cerere si sa ne asteptam ca vom alapta mult in prima luna, pt ca bebe are stomacelul mic si nu incape multa papa acolo, asa ca i se face foame repede. Sa vedem acum cum voi aplica eu teoria asta, mai vorbim peste cateva saptamani

Noi suntem inca 2-in-1, dar nu stiu cat mai rezistam asa. Sper sa stea in burtica bebita pana dupa Pasti, daca nu, a zis nenea Dr. ca atunci cand se rupe apa ma baga imediat la cutit. Sciatica tare ma chinuie, merg beteaga de un picior, si burta e mai mare ca mine si tare grea, la inaltimea mea de 1m jumate, nu imi vine sa cred ce duc in fata... nici nu imi pot imagina cat o sa mai creasca in urmatoarele 3 sapt. care au ramas. Gata, nu ma mai vait ca toate ati trecut prin asta si nu vreau sa va plictisesc.
Va pup si va urez un weekend frumos!
Sori

pitilache spune:
Laurajr va asteptam in vizita la petit!!!
Pepsi mutlumesc mult pentru raspuns. Ce mai face Dominic? Multa sanatate la amandoi!
lilidana stai linistita ca o sa fie bine. Si eu ii dau la cerere, asa am facut si la primul. Multa bafta in continuare!
Sori1980 ziceam ca este mai greu sa slabesc pentru ca alaptand nu pot sa tin un regim si mananc cam de toate. Am dat jos vreo 10 dupa nastere dar au mai ramas multe si de atunci nu s-a mai dus niciunul. Astept vizita la doctor de luni si sper sa ma pot apuca macar de inot daca nu si de gimnastica.
Numai bine la toate mamicile si burticile,
Roxana

lilidana spune:
Sori,scuze,nu cred ca am reusit sa-ti multumesc pentru anuntul de dupa nastere.Te pup si pentru urarile facute lui bebe David si ,da el e chiar frumusel (zic si eu,ca fiecare mama care-si lauda puiul
).
Tu nasti la 39 saptamani?Ai curaj sa astepti cezariana asa mult?Sper sa nu te sperii,dar fetitele vin,de obicei, mai repede!
David n-a asteptat programarea si s-a nascut la 37 fix!Nici n-as fi crezut ca nu mai sta cumintel cateva zile,dar asa vrut Dumnezeu si el e bine,asta e important.
Pitilache,merci de incurajare,cateodata cred ca ma descurc,alteori ma cuprinde disperarea.O fi de vina depresia post-natala?
Si eu am dat jos 10 kg si acum stagnez,bine-merci,desi am toate motivele sa slabesc.Sper sa reusesc mai tarziu,mai ales ca vine vremea frumoasa si ma gandesc cu ce sa ma imbrac?Deocamdata imi vin doar hainele de gravida .
David e cuminte noaptea,se trezeste odata,dar ca sa am eu o noapte mai linistita,ii dau portia de laptic de la san,cu biberonul.El mananca mai repede si eu sunt mai putin stresata.Sper sa procedez bine .
Va las ca se trezeste puiutul si face tare urat cand e vorba de papica.
Am pus poze noi cu el,cine il place de ginere?
http://community.webshots.com/user/lilidana

laurajr spune:
!Lilidana, atata vreme cat in bibe e lapticul tau, eu zic ca e ok !Esti norocoasa ca te trezeste doar o data pe nopate, Davidu meu se trezeste si la fiecare ora, lange si scarpina din cauza dermatitei asteia nenorocite !
Din cauza oboselii am slabit asa mult ca acum curg hainele de pe mine, am probat vreo 3 perechi de pantaloni luati in tp sarcinii si fuiera p-e langa mine

catralu spune:
Salutare fetelor!!
Am venit din vacanta,am fost si la doctor si va fi...baietel!!
Acum am 2 mari probleme si apelez la voi pentru un sfat:
1. Eu si sotul meu suntem amandoi ortodoxi,insa el vrea sa ii facem circumcizie.Argumentele sale?Spune ca se simte jenat cand face dus la pool si el e singurul necircumcis,ca e mai igienic
,creste cantitatea actului sexual
,ca bebeul va trai aici in Canada unde majoritatea sunt circumcisi
.Argumentele mele?Nu e recomandat de medic,scade calitatea actului sexual,e traumatizant pentru bebe si e o chestiune in care bebeul nu are nici un cuvant de spus( daca ma va intreba de ce am facut-o cand va fi mare?).
2.Numele!!Nu am fost pregatiti decat pentru nume de fata,iar acum nu cadem de acord.Eu vreau un nume care sa sune bine si in romaneste si in engleza( gen Alexander,David, Andrei sau altceva),sotul meu este fixat pe Christopher!!!Si eu nu o vad pe mama sau pe soacra-mea strigand-ul pe bebica "Christopher"
Am inceput sa avem discutii super serioase pe aceste 2 teme si ma enervez la culme;incep sa simt ca si bebicul e suparat,cred ca ii transmit ceva!!!Vreau sa ies la aer!
Va pupic!

Sori1980 spune:
Pitilache si Lilidana, lasa ca ati slabit bine, restul o sa se duca in timp, nu se poate asa peste noapte .
Lilidana, dr. meu face cezarienele programate cu 10 zile inainte de termen, asta e regula lui, daca nu este o urgenta. Dar daca bebe e nerabdatoare sa iasa, atunci merg repede la maternitate si cine e de garda ma opereaza imediat. Sper numai sa am simptome clare, sa imi dau seama. Tu ai avut simptome clare? Dar, zi-mi ce s-a intamplat in cazul tau, pt ca stiu ca nu e voie sa mananci nimic cu 8 ore inainte de operatie? Nu mancasesi?
Va pup, ma duc sa ma intind.
Sori

Pepsi spune:
pitilache, merci de intrebare, eu inca tusesc, dar sint mai bine, in schimb Dominic e din nou bolnav , stam sa vedem daca da in otita sau nu!!!
lilidana, poate faci depresie post nastere, de aia te simti asa, dar va trece! eu, am alaptat la cerere si a fost f bine, nu a avut colici deloc, nu i-am dat din biberon decit cind am fost operata cind el avea 1 luna, in rest la sin, la inceput e normal sa stai cite 1 ora, asa stateam si eu, il mai gidilam sub barbita ca sa nu adoarma la sin, si-l tineam mai dezbracat ca sa nu se adoarma!nu e usor sa alaptezi, dar merita tot efortul! pe la 3 luni sugea din 2 in 2 ore, apoi din 3-3 si apoi de citeva ori pe zi, Dominic a fost un copil care nu dormea mult, si toata lumea mi-a spus ca dupa ce nu-l mai alaptezi va dormi.....nici vorba!si mai credeam ca dupa ce maminca solid nu se va mai trezi, nici asta nu e adevarat! laptele de mama e mult mai usor digerabil, de aia un copil alaptat suge asa des, pe cind laptele de vaca(praf) se digera mai greu, de aia copii cu biberon se trezesc la interval mai mare!sint si clinici de alaptat la care poti apela in caz ca nu te descurci!
Flavia 28+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie