Cum pastrez laptele pasteurizat pt noapte?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Si eu cred ca-i cam maricel pentru o masa noaptea. Dar daca tu nu vrei sa-l dezveti cuprotul cu microunde ar fi singura solutie.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_h_25 spune:

Cel mai sanatos ar fi sa il dezveti de lapte noaptea. Nu este sanatos nici pentru stomacelul lui. Al meu l-am dezobisnuit de masa de noapte la 8 luni. Manca din obisnuinta si nu de foame. A fost greu 3-4 nopti cand se scula si incepea sa planga. Trebuie sa ai nervi tari. Plangea cate 10 min si apoi se culca la loc. Am fost foarte fericita cand dupa 4 zile m-am trezit la 6 dimineata iar bebelusul meu dormea inca. Nu mi-a venit sa cred ca dupa 8 luni am dormit si eu o noapte linistita. Asa ca te sfatuiesc sa te inarmezi cu rabdare si sa incerci sa-l dezobisnuiesti. Este si mai sanatos pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca singurul motiv pt. care e pe lapte de vaca e ca refuza formula si papa mai putin si nu sunt motive financiare atunci poti sa revii la formula. E o perioada in care papa formula mai putin din diverse motive(unul destul de convingator: dintisorii).
Si a mea papa putin(o singura masa de formula si nu 2 cum ar tb. - e pe humana 3). Pediatra mi-a spus ca e normal in ac. perioada(cresc dintisorii). Dupa aceea o sa-si revina.

Sau: poti incerca alta formula.

Poti incerca sa-l dezveti de masa de noapte: daca papa lapticul pe la 22-22,30 urmatoarea masa de lapte o sa fie pe la 6 dimineata.

Laptele de vaca tb. tinut in frigider si incalzit cand este necesar. Cum preparaii formula pe loc asa procedezi si cu laptele de vaca. mai bine sa planga un pic decat probleme cu stomacelul.

E scris cam alandala dar sunt in viteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

nu e cam mult 800g noaptea?pai tu trebuie sa ii diminuezi?si de ce nu vrei sa renunti la masa de naopte?nu e sanatos pentru el sa pape asa de mult noaptea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Fetita mea papa Dorna de 3,5 de la 10 luni, de cand incepuse sa manance din ce in ce mai putin lapte formula. Si ea papa noaptea si de la 17.00 pana la 10 dim. ajunge la 1 l de lapte. Adica papa un bibe la 17.00, urm pe la 20.00 cand adoarme, apoi pe la 3 dim, la 6-7 cand se trezeste si ii mai dau cu cereale tot vreo 200 ml, la 9-10 dim. A primit foarte bine Dorna si de mesele de noapte nu prea vrea sa se dezvete si urla continuu daca nu mananca. Cunosc multi copii de peste 1 an care inca papa noaptea, sper sa reusim si noi sa scoatem masa de la 3, pe care oricum nu o solicita mereu, de multe ori nu se trezeste decat la 6 dimineata.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Si mai adaug ceva: laptele pasteurizat sau de orice fel este perisabil si nu trebuie lasat la temperatura camerei mai mult de o ora maxim.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput