Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu : oul crud, carnea cruda, conservele de orice fel, ficatul si cola (preferata mea).
ma gandesc ac snitel am voie nu?, ca doar nu are carne cruda!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

5 sapt +

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dar voi v-ati uitat si in tabelul din link-ul respectiv? Tot baiat va iese?

Monica 5+

Mergi la inceput

yasmi, eu zic ca da. Snitel se da si la copii, si nu e carne cruda. Eu zic sa nu exageram.

Monica 5+

Mergi la inceput

mersi de incurajare Moni, akuma sunt o "daraba" mare de snitel in fata

5 sapt +

Mergi la inceput

fetelor, eu v-am pupat, va urez DUMNICA PLACUTA IN CONMTINUARE!! eu plec la nepotzica mea !!
intru maine dupa ce merg la dr la eco (dupa masa) sa va spun ce sa vazut!! sper sa se vada ceva!!
va pup,burticoaselor!!!!

5 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

sa aveti o duminica placuta fetelor!
moniland eu zic sa te linistesti cu temperatura. daca ne luam dupa
ce raspuns dr-ul, trebuia sa o iei in rect, si daca faci tratament cu utrogestan e normal sa fie crescuta, pt ca explicatia lui a fost ca, cu cat progesteronul creste in organism creste si temperatura. adica daca tu iei progesteron creste temperatura. sunt sigura ca daca am lua utrogestan fara sa fim gravi temp ar creste. asa ca nu te mai agita dau ia-o corect, adica dimineata rectal. nu are rost sa te mai gandesti la asta. te pup
anca ,multumesc ca m-ai trecut pe listuta.
bb-yasmi, bafta maine la eco. sa ne soui cat masoara bebe.
in privinta scurgerilor stiu ca e normal sa le ai, dar sa fie albe. atata timp cat nu curge sange sau sa semene cu asta eu zic ca e ok.
aaaa, mi-am calculat si eu pe adresa de link si a iesit fata! ce bine ar fi!
tocmai am venit de la examen, am ceva dureri de burta asa ca ma voi baga in pat.
dimineata am avut un semn mult asteptat, adica la prima gura de cafea am vomitat. dupa aceea am continuat sa beau cafeaua :)
va pup si astept vesti bune de la eco.
moniland, tu maine te duci? la ce chinezesc ai fost? si mie imi place...eu mai si faca casa dupa retete...

danotino 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

care-i treaba cu tabelul si unde-i , ca vreau si eu sa-mi fac testul. Oare e fata, oare-i baiat?Cine-mi da testulllllllll, pleasssss!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dsb bine ai venit printre noi,esti deja pe listuta
Fify pe prima pagina ,ultimul link

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

danotino, eu sunt cu 6 ovule de utrogestan/zi dupa mine. Asa ca ar trebui sa am temperatura mult mai ridicata. Unde sa ma duc maine? La eco? Nu. Nici nu stiu cand sa ma duc. Probabil mai astept o saptamana sa-i vad si inimioara. Eu sunt din Tg.Ms si la Cluj ma duc la primul eco. La dr. cu care am facut FIV-ul ca sa vedem primii copilasul.
dsb, bine ai venit. Sper sa fi activa la scris ca unele fete sunt mai somnoroase si mai lenese cu comunicatul
Yasmi, tin pumnii pe maine si de abia astept vesti. Sa-l intrebi tot. mai ales de
Sheri, bafta si tie maine dimineata la eco. Sunt foarte curioasa ce-i acolo in burtica ta. Batalie?! Inca nu dar peste cateva luni sigur

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moni pai mai ai rabdare pana in saptamana 7?
Eu maine ma duc ,dar nu cred ca il vad pe bb ptr ca este cam mic

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput