Copiluti de mai-iunie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Sa fiti iubite!
Azi am fost libera.
Stefan tocmai s-a dezbracat in pielea goala si face pishu prin casa
.
Asta dupa ce s-a catarat pe lateralul scarii, pana sus si si-a dat drumul de acolo. A cazut peste bucataria de jucarie, in picioare, dar in cadere si-a agatat bluza de bucatarie si a ramas atarnat
.
O ia pe urmele Isabellei! l-am adunat de afara dezbracat. Doar c ala noi e frig. Am fugit sa il imbrac.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Danelutza spune:
La multi ani, mamicilor ! Va doresc (si imi doresc) din inima, o primavara minunata, sanatate, fericire, bucurii.

nelia spune:
Simonaaa, castrooon! Am vazut in pozele tale castron romanesc! Eu mi-am luat trei cind am plecat si un ceaun, plus linguri de lemn, dar castroanele s-au spart! Daca vin in Romania, imi iau din nou, dar le pun in bagajul de mina de data asta.
Fetele, inca nu am citit tot, dar vreau sa va urez
La multi ani!de 8 martie, sa fiti iubite si fericite!
Nu stiu daca mai apuc sa mai scriu, ca la mine e din nou gradinita si e o nebunie in casa.
Si mai voiam sa va arunc o intrebare. Sotul meu s-a uitat dupa bilete de avion pe net... deci s-ar putea sa venim in Romania totusi, chiar daca nu ne permitem. Dar... a pus o conditie: sa nu stau nici o zi in Bucuresti! Cum sa nu stau? Pai am atitia prieteni acolo, vreau sa revad toate locurile dragi, vreau sa ma intilnesc cu voi... Iese din discutie sa nu stau in Bucuresti. A zis ca daca nu-i promit asta, nu ne lasa sa plecam. De ce nu vrea sa stam? Pentru ca acolo, toate cele trei sau patru locuri unde as putea sa stau fara nici o problema (ai lui, un prieten bun de-al lui si doi de-ai mei) sint apartamente in blocuri vechi, care, in eventualitatea unui cutremur sint printre cele care cad. Stresul lui cel mai mare, tocmai pentru ca a locuit intr-un bloc vechi si neconsolidat de ani de zile este cutremurul. Pur si simplu e terorizat de aceasta frica. Cind a avut loc un cutremur usor si eram in casa la ai lui, la prima vibratie si-a luat copilul in brate (Agata) si in citeva secunde era jos si de acolo a luat-o la fuga si nu s-a oprit decit in parcul Izvor!!!! Eu!?! A strigat la mine sa ies afara din casa... dar eu eram la baie si nu am auzit. Si toate apartamentele sint si la etaje inalte, de fapt asta e marea problema.
Intrebarea mea este: cunoasteti un loc la casa, cu curte, la un pret acceptabil, unde as putea sa stau in putinul timp cit voi sta in Bucuresti? Sau chiar si o garsoniera, cu conditia sa fie intr-un bloc mai nou si la etaj inferior (parter sau cel mult etajul I - ca asta e stresul meu, balcoanele - de la cele doua pisici cazute mi se trage). Pentru ca din cele doua luni, mai mult de o luna o voi petrece la mare, munte, ai mei (mama, surori) si alti prieteni care nu stau in Bucuresti.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
patriciaRO spune:
La multi ani fetelor. O primavara frumoasa si sa fiti iubite!
Eu am terminat d efacut un tort in forma de inima cu piersica deasupra si crema de la amandina..
va invit si pe voi:
TORT
Aseara Pifosul nedormit toata ziua a vomitat absolut tot ce avea in stomac.. L-am bagat in dus, i-am zis un Tatal Nostru si a adormit copilul imediat. Si a dormit pana dimineata la 11.... Am simtit ceva ca e in neregula fiindca ma simteam eu rau insa nu mi-am dat seama decat tarziu! off!
Acuma micutul doarme si a mancat de dimineata mult... Ca a trebuit sa recupereze vorba aceia!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Crissu, da, de regula papa singurel orice fel de mancare.. Nu mai vrea sa-i dau eu. Are o ambitie sa pape singur ceva de speriat...
Onxione, a papt si rosiuta pana la urma... Aia o mananca ultima intotdeuna... ca aluneca repede!
Omustata, uite reteta de spaghete cu carnita!
Pui o ceapa la calit, apoi carnita tocata de vita (eu pun max 300g), suc de rosii pasta combinata cu apa, mirodenii de spaghete.. lasi in tigaie pana se face carnita bine si scade un picut...
Intre timp pui spaghetele la fiert, apoi le scurgi de apa, pui intr-un vas de yena. Pui printre ele unt si razi branza sau cascaval..
Pui carnita peste ele si razi cascaval. Bagi la cuptor. Si gata! 5-10 min sa se faca casacavalul!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Olga M sanatate multa, itzi doresc sa treci peste depresii, primavara sa vina cit mai repede in sufletul tau
. Chiar daca aici a sosit caldura, depresiile nu ma parasesc nici pe mine
, mai ales astazi 
Nu-ti fa probleme pentru Maya, si Isabella vorbeste pasareste, e adevarat ce spune e tot in romaneste, mai scapa cite ceva si in italiana, dar e departe de a vorbi corect si de a spune poezii. Eu o las in pace, cred ca acumuleaza cuvintele si cind o sa ma bombardeze, or sa ma doara urechile ![]()
Raluca foarte frumoasa poezia de ziua mamei. Multzumim 
Felicitari sotzului pentru examen.
Cuscra multzumesc pentru felicitare
. Imi imaginez ce surpriza ti-a facut ginerica si astazi 
Si noi sintem matinale, la 7 fara ceva da desteptarea, tare as mai dormi si eu o tzirica, dar nu-i chip cu urlatoarea ![]()
Am vazut pozele cu ginerica mincator de piine.
Oana C deci Eva o sa fie shefa mincacioshilor de piine
. Frumoasa poza
Astept filmuletzul cu micutza vorbareatza, am zis eu ca-mi trimit odrasla la tine, repara ce ai de reparat prin casa, dar se intoarce vorbind ![]()
Fran imi pare rau, poate totushi gasesti un medic mai competent sa va lamureasca si sa va indrume ce sa faceti. 

Danelutza spune:
Oana C ma inscriu si eu pe lista posibilului infarct, m-a enervat astazi de am inchis-o in camera, iar eu am plins ca proasta in baie spunindu-mi ca-s nebuna. De fapt, sint foarte, foarte obosita, iar mogildeatza ma omoara cu energia ei si mai ales cu incapatzinarea.
Cornelia fa-i o poza dezbracat si facind pipi, sa ma bucur si eu o tzira 
Beatrice itzi batzi joc de dieta mea 

, arunca si retzeta, daca tot ling ecranul 

simona_filipas spune:
Nelia castroanele le am amintire de la bunica mea.Numai doua mi-au mai ramas(restul s-au spart)si desi am o groaza de alte farfurii preferam cele doua castroane![]()
Am primit rezultatele de la analizele lui Dragos. Nu are paraziti, si nu stiu ce de lamblii.Ma mir sa fie asa.
Oricum o sa trebuiasca repetate pentru inscrierea la gradi.
Am primit o lista inreaga de analize si un pomelnic de rechizite pentru gradinita.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
Cornelia spune:
Danelutza, uiteaici Am si un filmulet, dar habar nu am unde si cum sa il pun pe net.
Si de aici a cazut. Asa imi trebuie, ca prima data cand l-am vazut ca a ajuns acolo, intai l-am pozat, asa ca ce sa mai inteleaga el ca nu are voie
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze