Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI

FELICITARI KARRA

Se pare ca nu sunt singura care am cazut in butoiul cu melancolie,de vreo trei zile sunt tare ,sper sa-mi treaca starea asta.

DIANIANA si eu am aceeasi problema cu coloana te rog daca aflii ceva informatii importante in legatura cu anestezia sa scrii si aici .Mersi si .

laura 34+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Amma si eu am fost urata cand m-am nascut, eram neagra, zbarcita si cu cojite. Tata cand m-a vazut s-a gandit saracuta e si fetita. Da dupa 2 saptamani cica m-am facut frumoasa. Asa ca sa nu disperam.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani mamici, burtici si bebite!

Felicitari Karra! Sa-ti traiasca fetita si sa va intoarceti cu bine acasa! Ai primit cel mai frumos cadou de ziua mamicii!

Ela in 37s+3z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Cria_bv merci mult k m-ai ajutat...am reusit si am pus si eu poze!!!Uraaaaaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Hop si noi pe aici, in primul rand tin sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si sa va anunt ca s-au limpezit apele sotul si-a revenit multumesc lui D=zeu,zilele in care l-am ignorat au avut efectacum e ca un fagure de miere,vape toate mi-ati fost de mare ajutor.
KARRA felicitari ce cadou supe ai primit azi nici ca se putea mai bine,sa fiti amandoua sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!!
ABSOLUTA stai linistita ca dupa atata lupta ai sa vezi ce dulce o sa fie victoria finala,nu te ingrijora ai sa vezi ca totul o sa se termine cu bine,sant alaturi de tinesa te simti mai bine.
Despre cezariana o sa-ti spun sa nu te sperii ca nu e asa de grea eu am trecut prin doua si acum ma pregatesc pentru a treia nu e naiba asa negru pe cum se crede, iti face anestezi dupa aceea iti pune perfuzia si iti monteaza toate firele pentru ati monitora bataile cardiace tensiunea si tot tacamul(cel putin asa e aici nu stiu cum e in Rom)in maxim 10 minute esti gata sa-ti vezi printesa si apoi mai dureaza cam 25-30 de minute pana te curata si te coase.
LA MAMICI si DUTE CATE O FLOARE PENTRU FIECAREFERICIT 8 MARTIE VA DORESC!!!!
Acum va pupicesc pe toate si fug in pat ca m-au luat o serie de contractii.Va rog schimbati data de pe listuta eu o sa nasc pe 28 sper pe 17 imi vor face doar o multime de examene.
34+ARTHUR

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI SI VIITOARE MAMICI!
KARRA, esti o mamica super fericita cu un asa cadou. sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
LA MULTI ANI, MAYA CRISTINA! Sa fii o fetita cuminte si sa o bucuri pe mama ta! mult noroc si sanatate!

DIANIANA- draga mea, vreau sa te intreb cand a hotarat de fapt medicul tau sa-ti scoata firul??? al meu a spus ca mi-l scoate fix cand fac 38 de saptamani, si de atunci pot naste in orice moment. stiu ca la 38 de saptamani copilul este complet format, iar cei care se nasc la 40 de saptamani sau mai tarziu, nu fac decat sa mai creasca in greutate, pt. ca organele sunt in totalitate formate.

mai am o intrebare pt cele care sunt deja mamici sau care vor fi in viitorul apropiat: eu inca nu sunt decisa ce fel sa nasc. as opta pt nastere naturala, dar sunt si o groaza de mamici care recomanda cezariana. pe timpuri era o operatie mai delicata, dar acum am inteles ca mamicile care au trecut prin experienta asta s-au refacut extrem de repede. medicul meu inca nu m-a lamurit cum ar fi mai bine, mai ales ca l-am zapacit la fiecare consultatie, ba ca vreau cezariana, ba ca vreau naturala.

va multumesc!
va urez o zi frumoasa si mai asteptam si alti bb sa faca bucurii mamicilor de 8 martie!

36+ bb david

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor, desi ei se plang pentru ca asa s-au obisnuit,pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra,pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri,dati lumii mai multa frumusete ,pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi,pentru ca desi va mai plangeti cateodata,o luati de la capat in fiecare zi ,mai puternice si mai hotarate,pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea ,cum se daruieste si cum se primeste ea,pentru ca voi sunteti izvorul vietii si cele care duc la bun sfarsit miracolul lui Dumnezeu....si pentru tot ceea ce reprezentati....pentru voi toate timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de primavara,sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 37+ Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

ANDRA ce cuvinte frumoase iti multumim,m-am emotionat si pentru tine
34+

Wolf Elena

Mergi la inceput

Am primit si eu prima steluta ce cadou frumos pentru ziua de azi
34+ARTHUR

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

La multi ani mamici si viitoare mamici!!!
Sa va dea DD multa sanatate si voua si bbeilor si o viata frumoasa ca in povesti.
Eu ieri am avut parte de o mica demonstratie despre cum sunt durerile nasterii... brrr, uitasem. Eram cu printesa sa ii cumpar adidasi si ea nu vroia nimic, si mofturoasa si suparata, si eu obosita de mers pe jos si urcat scari, m-a luat asa dintr-odata o durere inconfundabila de era sa tip.... Am zis, sa vezi ca ma apuca sa nasc pe aici si e mult prea devreme. Din fericire a trecut repede, nu am mai avut alte simptome, nici sangerari sau alte cele, am si luat repede o jum de pastila de gynipral, dar am tras concluzia ca degeaba ma semetesc eu atata ca tot voi fi colpesita de dureri si cu toata rusinea, ca si prima data, tot ce se poate sa tip, desi nu as vrea.
Va ,
of ce batuta de vant sunt in ultima vreme,
nimic nu ma inveseleste. Vreau sa dooorm!

Diana 32+, mami de Julie , 14.11.2003

Mergi la inceput