Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)
Raspunsuri - Pagina 12
Amonar spune:
CAMI
Frumos colajul facut de tine!!! LA MULTI ANI fetelor si multa, multa sanatate impreuna cu familiel voastre!!

DianaR spune:
Cami, felicitari! E minunat si emotionant!
Fetelor, la multi ani!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
vivighe spune:
La multzi ani mamici cu cireshici!
Cami...foarte frumos montajul...imi pare rau ca nu am reushit deloc sa intru sapt asta sa trimit si io vo 2 poze.Sincer am crezut ca ne trebuie niste poze dragutze si cu mamica si cu cireshica...si io nu am deloc poze cu Ingrid...adik nu de genul celor pe care le-as fi vrut...asa artistice si la sentiment...dar nu-i nimik...sper sa mai facem un montaj de 1 iunie...si atunci nu mai lipsim.
andruskandu spune:
Am facut crema de zahar ars. Cine doreste si pofteste.....
Andreea
lui
Andreiut Puiut
doroti_5 spune:
FELICITARI MAMICILOR DE 8MARTIE.
MULTA SANATATE, DRAGOSTE, GINGASIE, BUCURIE SI TOT CE VA DORITI.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
andruskandu spune:
Mmmmmmm....
Cred ca a iesit foarte buna.Trebuie sa mancam singurei bunatate de crema de zahar ars? Nu vrea nimeni?
Chiar nimeni???
Andreea
lui
Andreiut Puiut.
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by andruskandu
Am facut crema de zahar ars. Cine doreste si pofteste.....
Andreealui
Andreiut Puiut
io nu poftesc. pen'ca vreau la loc picioare lungi si pen'ca nu ma mai joc cu tine, ca n-ai votat cireshele din concurs, na!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
Diana79 spune:
LA MULTI ANi fetelor!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua.
Cami super montajul iti multumim mult.
Va multumim tuturor pt primirea calda pe care ne-ai facut-o speram sa tine pasul cu voi de acum incolo.
Pupicuri multe tuturor.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Diana79 spune:
Miti in Romania a fost frumos, am avut mult ajutor de la mami cu Nicole m-am putut odihni. Vremea a fost super. Ce m-a speriat au fost preturile, mancarea este f scumpa de asemena si pampersi si mai ales hainutele de copiii.
In rest toate bune si frumoase.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
oana.iat spune:
La multi ani, mamici!!! Si de ce nu si La multi ani, fetite!!!!Ce, fetitele noastre nu se sarbatoresc azi? Ba da...in fiecare zi e ziua lor...
Cami, multumim mult, e superb montajul!
Avem niste copii frumosi tare...ce mai. Sa fie sanatosi cu totii si noi pe langa ei sa-i putem creste si sa le oferim tot ce e mai bun.
Azi am fost la birou sa-mi felicit colegele si m-a apucat un dooooor.
Daca incep sa comentez ceva stiti ce imi spune sotul meu? Bucura-te de perioada asta, ca nu se stie cand o sa mai ai ocazia sa stai acasa...Asta e, daca statul ne tine acasa...
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/