Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 24
aZaZ spune:
Buna fetelor.Scuze ca nu am mai intrat in ultima perioada dar am fost ocupata pana pestye cap.
Apropo de vaccinuri i-am facut si eu mariei sapt trecuta vaccinul de 1 an.A fost totul ok.Numai ca acum iar e bolnavioara.Nu prea tare.Cred ca e un guturai usor.Numai ca ma enerveaza ca ii curge nasul si tr sa umblu cu servetele dupa mine tot timpul prin casa.
Apropo bb vostrii au invatat sa sufle nasul.Ca eu am o prietena care are o fetita de 1 an si 4 luni cand ii spui sa sufle nasul il sufla.
Maria mea plange cand ii pun servetelul la nas.
In rest voi ce mai face-ti?Sincer nu am timp sa citesc din urma ca e destul de mult si cred ca mi-ar tr o zi intreaga.
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ
Biancas spune:
Seara...am avut ce citii nu gluma
Acina, sanatate multa lui Andrei. initial la inaput cand citeam mesajul m-am speriat cand spunei ca nu prea a umblat si ca a domrit...nepoata mea asha a avut encefalita...mergea si se bufnea de toate si era bleaga de numa..avea 2 anishori si a facut encefalita ca urmare a unei viroze intestinale ce a avut-o si Sandra si multi copii la vremea aia. Bine ca nu e asta.
Sanatate multa.
Moni,..super dulce Dia cu coditze
De acum cu coditze sa o vad in poze ca e fata
Maraki...mie imi plac guliile. ia-te de mana cu sotul meu caruia nu ii plac guliile. Cica numai porcii mananca asha ceva
Ali..baga si retata de 3 ani ca o adaptez eu...sta saraca gulie in frigider si eu ma incapatzanez sa i-o fac la cuptor. M-am gandit ca o scobesc, ii bag niste carne in ea cu smantana si rad niste cascaval deasupra si vad eu ce iasa
Mai gagici...eu nu inteleg de ce naiba dati voi banii pe vaccinuri daca statul ni le da gratis? Zau asha...nu aveti ce face cu banii?? sau ce?Alina...mai bine iti statea blonda..parerea mea (defapt roscat spre blond, poza ce ti-am aratat-o)
Loren..dar ai de patimit bine cu mandra ta...nush cum ai nervi pt asha ceva...chestia asta cred ca iti taie elanul sa mai faci alti copii..
Denisa,.am vazut poze sunt f frumoase..
la Emma si la ala micu. Mie NU mi-e dor de zapada
Toanca...pai iti iei liber cand vrei..eu zic ca tot e bine decat nimic. Unde am lucrat eu eram numai femei si nu aveam cum sa ne luam liber mai ales ca lucram in distributie..care nu se poate opri ca sa stau eu acasa
Azi a fost frumos la noi,foarte cald, Dani nu a mai facut febra deloc si am fost in Real si Pracktiker cu caruciorul in plimbare...(e cam 1 km pana acolo) L-am laudat sotului spunandu-i ca pe forum sunt multi copii care nu mai stau in carucior si el nu are nici o treaba
Am iesit la 17.20 si am ajuns acasa la 20.15 timp in care a stat doar in carucior
mancal-ar mama de baiat cuminte
Irinatunza pe unde umblii?
Mai revin cand imi amintesc ce mai vreau sa scriu
.
Ar trebui sa ma spal pe cap ca maine sunt solita acasa dar mi-e leneeeeeee
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Azaz
Dani isi sufla nasul cand ii cer dar o face mai mult in joaca, cum sufla el nu cred ca ar iesii nimic.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Cura de slabire
Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:
Dezbracarea (ei):
- cu consimtzamantul ei 12 calorii
- fara consimtzamantul ei 187 calorii
Desfacerea sutienului:
- cu amandoua mainile 8 calorii
- cu o singura mana 12 calorii
- cu dintzii 85 calorii
Punerea prezervativului:
- cu erectie 6 calorii
- fara erectie 315 calorii
Preliminarii:
- incercarea de a gasi clitorisul 8 calorii
- incercarea de a gasi punctul G 92 calorii
Pozitzii:
- misionarul 12 calorii
- 69 culcat 78 calorii
- 69 in picioare 112 calorii
- roaba 216 calorii
- pe la spate 326 calorii
- candelabru italian 912 calorii
Atingerea orgasmului:
- adevarat 112 calorii
- fals 315 calorii
Dupa orgasm:
- stat in pat 18 calorii
- ridicare imediata 36 calorii
- incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii
Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre:
- 20 - 29 de ani 36 calorii
- 30 - 39 de ani 80 calorii
- 40 - 49 de ani 124 calorii
- 50 - 59 de ani 972 calorii
- 60 - 69 de ani 2916 calorii
- peste 70 de ani ? (cercetarile continua)
Imbracatul de dupa act:
- cu calm 32 calorii
- in graba 98 calorii
- cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
- cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
- cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
Strumfa e echipata si la orizontala,acum sa mai si adoarma...
PUFUMIC as trimite da' deja Ghitza e turbat cate pachete cu pitici a dus la posta
,asa ca daca incep si cu elasticele ...
pe mine 
Da' va iau cadou pentru la vara
Asa e bine?
Care zice de baby Einstein cu Mozart? Diana e inebunita dupa muzica,azi iar m-a implorat sa ii pun un disc la pic-up - azi i-am pus Chaikovsky ![]()
Ce sa va mai zic de ea,sunt suparata ca ne bate,cand ti-e lumea mai draga,trosc peste bot
Si nu asculta sa nu faca prostii deloc,dar deloc-deloc . Face numai ce vrea si cand vrea.Cand o "obligam" cu
sau
ca altfel nu merge
, se cearta cu noi ,mai nou baga un "mammma mammma" asa rastit,ca in majoritatea cazurilor ne bufneste rasul 
Cum ziceam e cuminte,daca te joci cu ea,o bagi in seama etc.Cum e lasata de capul ei incepe distractia.Se mai intampla sa fie ocupata cu cate ceva jucarii sau alte chestii interesante,dar ma dispera ca se catzara pe unde apuca,inhatza numai te miri ce
de pe birou,de obicei si fuge cu ele,sau le tranteste mai nou intre birou si coltzar.Pe urma trage taburetul si se baga dupa ele sa le scoata de acolo.Si acolo,ghiciti ce sunt? Maldarul de prize,prelungitoare le la PC,imprimante,boxe etc
Azi a facut o criza de nervi... a fost de tot rasul.I-am dat o cutie mai mica,de la jucaria aia ce canta,ca n-am vrut sa ii dau jucaria,ca sa auda Ghitza stirile.Si ce credeti? Madmoisele voia cu tot dinadinsul sa intre in cutie si niste neeeeervi pe ea ca nu putea
Si eu i-am dat papusa sa o bage pe ea,atunci s-a enervat mai rau si ce racneteee 
Pai cutia aia mare de tot unde se tot baga,am aruncat-o la gunoi,ca o facuse ferfenitza,plus ca se arunca in ea cu capul in jos,sau se impiedica de ea prin casa s-a si lovit de cateva ori si tot nu se lasa. Acum ii duce dorul se pare.
Si ca sa termin,i-am zis lui husband,sa aduca in loc de cutie caditza,sa aibe unde intra,poate se calmeaza mandra.Da' de unde,a ridicat caditza intr-o mana,a rasucit-o,a dat cu ea de pamant,ca la nebuni 
![]()
Intzeleg temperament,da' nici chiar asa 
Si ca sa o laud totusi stie si care racul cel rosu
,ca i l-am aratat zilele trecute si p-asta mai ciudat,ca de pui,caini,matze,ursi,iepuri,papagali etc. s-a saturat de i s-a acrit.
In rest mai am niste oratanii p-acolo,un ren,un leutz,dar sunt cam neidentificabile si numai o derutez.Ca sa nu mai spun ca la maica-mea toti sunt catzei 

ca imi strica lectia de zoologie cu lipsa ei de imaginatie 
De fapt asa e si sora ei mai in varsta,de la tzara a zis odata sa mergem sa ne dea de la nepotzele jucarii,ca e plin de "ursi" acolo si nu se joaca nimeni cu ei. mami cu catzeii,ea cu ursii 
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Moni...las-o la mine o luna si o sa vezi ce copil cuminte o sa ai
A..si inca ceva...fara suparare nu ii permite sa dea in voi. Da si tu inapoi sa vada ca doare.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA pai normal ca sunt si care au mai multi bani si un milion-doua nu constituie deloc o problema.Sau care se strang la punga si fac un efort,considerand ca alea sunt mai bune pentru copilul lor.Fiecare cu alegerea lui. Vezi ca iar vor sari cu
pe tine,daca nu taci ![]()
Eu am ales sa le fac pe cele gratuite,ca asa-s eu mai comunista ![]()
Si nici pediatra naostra,tot comunista
si gratuita nu ne-a sugerat altceva. Si mie mi se pare ca e mai mult un moft,dar spre deosebire de Bianca (care zice ce-i trece prin cap un-doi
) tac si incerc sa gasesc explicatii.Ma gandesc acum ca si daca as avea nu stiu cati bani (de fapt si acum imi permiteam la o adica),nu cred ca i-as da altceva,decat astea gratuite.Cum zicea si BEE astea gratuite se fac aici,adaptate la noi,spre deosebire de cele importate.Iar alea mai noi,nu au fost suficient testate,nu stiu cati ani,ca sa se vada reactiile pe termen lung. Nu vreau sa va mai zic de DEEA,care e total impotriva oricarui vaccin 
Oare ce mai face Daria?
ALINA uitam - bine te-ai intors la natural,asa esti super!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
monica70 spune:
BIANCA da' ce crezi ca nu am facut-o? Rezultatul? I-am dat peste manutze si a inceput sa imi dea si ea peste maini 

Si ea se distreaza si se asteapta sa rad
Sau daca dau mai tare,cand face prostii de prostii,se miorlaie,dar iar face tampenii.
Trebuie sa ma gandesc la un plan de bataie cu educatia,dar eu nici nu mai stiu cum ma cheama
,sunt zile la birou cand nici nu apuc sa sun sa vad ce face,de multe ori nu sun,ca mi-e frica sa nu doarma taman atunci si sa o trezesc. Nu am timp nici sa mai gandesc
Sper sa se schimbe pe cum creste,acum cred ca o ia ca pe o joaca,presupun ca a vazut ca asa ne poate atrage atentia asupra ei.
Pe de o parte imi place ca nu se lasa pana nu obtine ce vrea si ca e inventiva.Acum e obositor pentru noi,dar cred ca in final va fi o calitate.Asta ca sa ma mai consolez si eu cumva ![]()
MONI
de
Biancas spune:
Pai mai Moni...eu deaia zic de vaccinurie gratuite ca am tot auzit ca cica nu dau reactii si deasta fac mamicile vaccinurile aseta si ca nu il inteapa pe copil de 2 ori ca numai 1...fas..
Eu i-am dat vaccinurile gratuite si nu mi-a facut nici o reactie.
Nu ma durea mana sa ii cumpar vaccinurile alea. Dar de ce? mai bine ii cumpar haine sau alceva de banii aia. Ca ce chestie sa ii fac un vaccin platit cand este gratuit si tot acolo se ajunge.
Pe vremea lui Sandra nu era nebunia cu vaccinurile si eu nu am auzit sa aibe vreun copil ceva. Avanseaza lumea o sa ziceti...stiu asta..dar pana la urma tot acolo e..ori cu vaccin platit , ori cu vaccin gratis.
Si nu dati cu
ca nu are rost. Parerea nu mi-o schimb.
Moni..asha sunt eu..zic ce am de spus si nu ma ascund de nimeni. Decat sa vb pe la spate ca alte femei(cele de fatza se exclud binenteles) prefer sa spun aici ce am de spus.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
pufumic spune:
Moni, am glumit, bre. Pana la vara ii dispare motul, cred.
Si pe mine ma dispera Vladimir cu cataratul si cu crizele. A.. si cu prizele, ca tot rimeaza. Doamne fereste sa nu-i dai sau sa nu faci ce vrea el. Si cum nu se poate intotdeauna cum vrea domnu', sa te tii dat cu curutul de pamant, aruncat cu fata la pamant, trantit ce-avem in mana, din astea.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod