Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 19
marchplayer spune:
Hai ca am reusit sa citesc tot pe aici si acum am o mare varza in creier. Bineinteles cititul asta s-a lasat si cu multe intreruperi ca intre timp s-a trezit Ioana, a papat, ne-am mai dat o tura pe afara. Acum Ioana este la o felie de cozonac, mazarea a cam refuzat-o.
Giova am vazut ca are o "prietena" pe cap si un prichindel catarator, de asta imi este si mie frica, a inceput si Ioana sa prinda gust de escaladare si nu-mi convine ca pana acum statea linistita acum trebuie sa ma tin dupa curul ei. Si mare meteahna ce a capatat, daca vrea ceva de pe birou si nu ajunge, deschide un sertar si se urca acolo!!!
Moni s-a dotata cu ham si zic si eu ca-i foarte bun pentru plimbari, eu am mai demult si A mea mandra nu prea vroia, se punea in fund cum simtea hamul pe ea dar acum nici ca-l mai baga in seama. Eu dealtfel nicinu prea o pot plimba fara ca prea ar trebui sa depun efort.
Alina unde sunt ma pozele cu tine bruneta?? Tin minte ca mie nu prea mi-a placut cand ai trecut la blons, vreau sa vad daca am avut dreptate. Persevereaza cu hamul cu Ayan ca o sa se invete.
Bianca draga, dar cine ti-a spus tie sa nu dai copilului antibiotic?? Imi pare rau ca a trebuit sa te enervezi dar zau, mai filtreaza si tu ce citesti! Ca vorba aia ce se potriveste la mine nu s-o potrivi si la altul mai ales ca se tot vehiculeaza ideea ca ai nostrii copii sunt diferiti!!!
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Hai ca m-am dumirit Cata cu ii cu leganatul cu Polly, ma gandeam ca ai tu un Polly upgradat care se leagana ca al Denisei.
Silvi si eu cand i-am dat Ioanei algocalmin l-a vomat instantaneu, dar la garda i-a facut injectabil si a fost ok atunci cand am avut si noi probleme fierbinti. Pupici lui Alain sa se faca bine repejor.
mai fetelor Ror-ul asta este vaccinul de un an?? Sau este altceva?? Nu este obligatoriu??
Alina nu pot vedea pozele!!!
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
marchplayer spune:
Acina sunt cam naspa astia ma cu petrecerea ca v-a dat tema in ce sa va costumati!!!
Daca vrei sa ai costum suuper misto fuguta la teatru si inchiriaza de acolo ceva. Nu stiu daca se face chestia asta si oficial dar se poate aranja cu garderobiera.
Ingrid, pupici Dianei inca odata si sa se faca bine repejor. Si eu te inteleg ca esti stresata si abatuta, si eu as fi la fel!!
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
marchplayer spune:
Ma gandeam sa va rog sa ma lasati numai pe mine sa scriu pe toata pagina 13!!!!
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
loren@ spune:
March as scrie eu dar nu poci ca bintuie Bia!
Ma bucur ca si tu trebuie sa te ti dupa
Ioanei!![]()
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
toanca spune:
marchplayer

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
alin@ spune:
http://new.photos.yahoo.com/dumitrescualina80/album/576460762389793789/photo/294928804266349933/60,
March, scuze ca am intrat pe pagina ta![]()
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
loren@ spune:
Iete si bruneta
...bine iti sade 
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
diana12 spune:
Ziua buna si de la noi.
Am citit mai pe diagonala, dar am vazut multi copilasi bolnaviori. Le uram sanatate si sa se faca bine cat mai repede.
Noi suntem bine, Peter a inceput sa mearga binisor, e capabil sa faca o inspectie a casei mergand pe piciorusele lui, a inceput sa pape mai bine, chiar si legume si carnitza. Cred ca ar trebui sa ma plang mai des, nu de alta dar de fiecare data cand am facut-o mi-a mers mai bine dupa. ![]()
Pe mine ma termina vremea asta. Acum doi ani eram fericita ca am venit la zapada si iarna, deh cat am stat in Belgia ne-au lipsit iernile, dar acum parca ne-a iesit pe nas. Nici nu simti ca e martie, nu mai spun ca azi dimineata totul era alb de zici ca venise Craciunul. Si mai sunt si minus 10 grade.
Dar cu tot frigul de afara am sa ies la o saniutza cu Peter mai tarziu.
Nu mai zic ca imi aranjasem si eu pentru maine sa merg cu doua amice la un sushi, dar nu mai bine ca am uitat ca maine am sedinta si lucrez seara. 
Maraki, eu am sa fac mucenici, dar d'aia la cuptor, unsi cu miere si nuca. Eu in fiecare an, pe 9 matie, pap numai mucenici de dimineata pana seara.
Pentru aia gen supa nu am aparat si mi-e lene sa ii fac de mana.
Acina, Maraki ti-a dat ideea faina. Eu araboaicele astea tinere, le-am vazut tare elegante. In pantaloni drepti, nu largi, dar nici lipiti pe fund, niste camasi elegante si mai lungi si baticurile din matase pe cap.
Ana_m spune:
Alina , supeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!!!! Arati ca o pustoaica
, nimeni nu ar zice ai ai copil !
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos