forumul functioneaza ciudat
De ceva vreme am intampinat o problema cu accesarea unui subiectde la Clubul scutecelor...mai exact: cand deschid lista de subiecte de la cap. respectiv, subiectul care ma intereseaza (Ghiocei de martie - aprilie 2006) a ramas blocat la pagina 5 desi s-a ajuns deja la pagina 13-14 (ca sa ajung la pagina dorita trebuie sa intru mai intai pe prima pagina a subiectului si sa rasfoiesc de acolo...de multe ori nici acolo nu mi le arata pe toate)...
Iar acum am avut alta problema..desi sunt logata, cand am vrut sa postez raspunsul, mi-a cerut sa introduc user name-ul si parola si cand am dat trimitere imi spunea ca parola sau user name-ul sunt incorecte ....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
Chiar nu ma poate ajuta nici unul dintre administratori cu o informatie????? pentru ca eu continui sa dau refresh la fiecare pagina ca sa mi-o arate pe urmatoarea sau sa ma duc la pagina 8 (care parea a fi ultima afisata) si de abia de acolo sa vad urmatoarele 10 pagini care s-au mai scris....
E obositoare chestia asta si cronofaga....asa ca help me cumva...
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
roxanaz spune:
ai incercat metodele standard: sters cookies din computer, sters temporary internet files, restart computer, logare din nou pe forum? se pare ca nu mai are nimeni problemele mentionate de tine.
Roxana
catrinutza spune:
Roxana...am incercat cred ca toitul mai putin chestia cu cookizurile ... daca esti dragutza sa dai ceva mai multe info tare ti-as mai multumi, iar daca mai si merge pe urma si mai tare ti-as multumi...ca deja m-a disperat chestia asta...
merci
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Gabbriela spune:
mergi la internet explorer - il deschis dupaia clic pe tools dupaia
klik pe internet options dupaia clic pe delete cookies, delete file bifeaza casuta mica delete all offline content, apasa ok.... dupa ce a terminat treaba inchizi tot, restart PC... si dupaia probabil va merge.
quote:
Originally posted by catrinutza
Roxana...am incercat cred ca toitul mai putin chestia cu cookizurile ... daca esti dragutza sa dai ceva mai multe info tare ti-as mai multumi, iar daca mai si merge pe urma si mai tare ti-as multumi...ca deja m-a disperat chestia asta...
merci
_
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
catrinutza spune:
Merci fetelor...am reusit sa scap de problema...si e asa de bine sa numai refreshesc paginile de 2000 de ori pe minuuuuuut....merci
_