Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

FELICITARI LILI!!!!!!!! Bun venit lui bebe pe lume!

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor!

Lili, felicitari si bun venit pe lume bb-lui!

La multi ani de ziua femeilor tuturor! (macar atat sa mai apuc si eu sa scriu)

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Cum stiti Julia ja antibiotyk si un sirob contra tusei, dar este ciudat ca nu tuseste deloc chiar dupa sirop, si nu are simtome ca ar avea ceva cu bronchitul. iercuri voi merge cu ea la doctor si vom vedea ce va spune, poate este alergica la ceva si asa se manivesta. Vom vedea. Cred ca deja de vreo 3 saptamani stam in casa, mai devreme tusea si avea temp, dar altceva nimic, iar acum cu bronhitul. Gata nu ma mai plang. Ma duc sa o culc.

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lili, felicitari!!!!!! Un bebe sanatos si fericit sa aveti!

Ne-am intors, gata. Irinusha... trebuie sa il vedeti. Si gradina zoologica si aquariumul sa nu il ratati. Parerea mea este ca Germania este o tara foarte buna pentru copii. Cu jucarii, cu mancare, cu parcuri....

Abia astept sa se trezeasca Andrei si sa mergem dupa Rebeca...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Felicitari Lili pentru Sebi

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Ioana,bine ai revenit! Ne arati si noua ceva poze ?
Irinusha,este nazdravan inca din burtica ! Lasa ca am vazut ca si Cris se pregateste intens !

Sotul meu mi-a facut o surpriza f. placuta,deja ne-a cumparat bilete pt. toti 3 - plecam de Paste in Italia. Va fi o vacanta mai scurta,de vreo 5 zile. Vom vizita Milano,Verona,Venetia! Eu sper sa mai mergem si in vacanta "mare"- visul meu este la Paris, binenteles tot cu Sebi (in special pt. Disneyland).
Recunosc ca am ceva emotii, inca nu accepta sa mearga cu mijloacele de transport in comun,intra cu greu in masina mea , doar cu a lui tati ii place!In autobuz,..., se invineteste de plans, tipa de parca il tai-ceea ce ma face sa cobor la prima statie . Parca vad ca ajungem la usa avionului si "hai inapoi!!!".

Acum au plecat impreuna cu tati la plimbare prin cartier, ca altfel nu mai am "rand" de ei la PC ! In ultimele zile l-am deschis pe ascuns, ca altfel hop si Sebi pe el sa de-a "chic" (adica click),"vvv punct lo", etc. Ne-a pus pacatu' sa intram pe www.thomasandfriends.com, si de atunci este innebunit dupa PC...

Va pupam si va dorim in continuare o duminica placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Aaa,Diana, am vrut sa spun ca sunteti intr-o ipostaza deosebit de frumoasa, buna de pus in rama! Iar de slabit,aceesi parere ca si Irinusha! Bravo mamicuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, bine ai revenit!

Cami, Irinusha, multumesc de aprecierile la adresa siluetei mele, inca 4 kg si o sa ma simt minunat in propria-mi piele!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu!

Sunt banditii plecati la tara si imi fac de cap pana vin.
Noi am petrecut un we frumos, chiar daca nu in formula complete. Vineri am fost cu Bia la servici si pe la 2 am plecat acasa. Apoi dupa ce am mancat am iesit iar la plimbare. De data asta cu tricicleta. Deja o manevreaza la maxim si pot sa spun ca face si putin sport extrem. Adica merge tinand ghidonul doar cu o mana, isi da drumul pe rampe (nu foarte abrupte) cu picioarele in sus, face opturi, pune coatele pe ghidon. In rest eu m-am ocupat de casa si mancare iar sotul a facut o partida de pescuit urmata, evident, de balaceala copiilor cu pestele viu intr-un loghean cu apa.

Diana Sunteti superbi. Si repet ce au zis fetele, arati minunat.

Irinusha Da, vad ca te-a suparat rau bb. pe burtica.

Cami Nici eu nu mai scap de Bia la calculator. M-a pus pacatul sa ii arat cum se joaca "The Sims" si imi cere mereu sa ii dau sa se joace cu fetitele.

Alus Sanatate. Eu zic sa ii faci o radigrafie la plamani si daca nu are nimic nu-i mai da siropuri.

Ioana Bine ati revenit. Rebecai

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Si poze de la servici aici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput