Copilasi de mai-iunie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
anacami spune:
Buna!
Laurina,imi pare rau pt. buba lui Mihnunita!
Sper sa ii treaca cat mai repede! Saracul motan,parca imi imaginez scena . Ma uit ce frumos s-a facut afara, ma gandeam ca de acum vom putea sa mergem mai mult in parc.Sper ca weekendul viitor sa fie frumos,poate-poate ne vedem
Alus,nu stiu ce as fi simtit in locul tau!Nici nu vreau sa imi imaginez..Bine ca totul s-a terminat cu bine!
Irinusha,Cris o sa fie un fratior tare atent si iubitor!! WSi mie mi s-a parut ca are nasucul carn si ca ar fi fetitza!!!Poate ne inscriem cu prognosticuri (ca la Mona am nimerit ziua...)
Ioana,distractie placuta!De abia astept pozele!
Acris,multa sanatate! Poate sunt polipi; si eu am avut cand am fost mica, ajunsesem sa pot respira doar pe gura.Eram in scoala generala, i-am scos relativ repede dupa ce au inceput sa se manifeste. Am inteles ca pot fi si o cauza a racelilor dese...
Bafta!
Fetelor, ce faceti de 8 Martie? Eu am liber, asa ca in timpul zilei voi fi singura cu Sebi (isi ia si soacra-mea "liber", nu mi-a spus ce face, dar are deja program...)-m-as duce in oras, sa ma gandesc daca nu mai complic...Oricum, am chef de hoinarit, sper sa nu-m itreaca pana atunci...macar la Mall Vitan (ca este langa mine).
Se mai inscrie cineva????
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
vanessa ionescu spune:
multumesc din suflet de urari. Am petrecut tare bine, dar in trei etape asa ca, sunt chiauna inca. Sambata cu nasii la restaurant, duminica cu ai mei acasa iar luni la birou...
va povestesc mai pe larg cred ca maine. poze am doar vreo 3-4 ca era descarcat aparatul. o sa le pun.
Cris, daca nu te cramponezi de un spital strict de copii am un prieten, orelist tare bun, cu experienta la copii (i-a tratat si pe ai mei si are si el). e la un spital aproape de gara de nord si pot vorbii cu el eventual sa te duci intr-un we cand e de garda.
noi am aranjat la birou o iesire pe 8 ca altfel ma inscriam si eu ca tot sunt numai pe picior de plecare in ultima vreme. nu stiu ce e cu mine. primavara o fi de vina...
va pup si va scriu maine mai multe.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
acris spune:
Multumesc din suflet !
Nico, link-ul acela mi-a fost de mare ajutor . Merci!
Site-ul spitalului il stiam.
Multumesc inca o data !!!!
acris spune:
Vanessa, am scris in acelasi timp.
Nu tin musai, medic bun sa fie.
Tocmai am vorbit cu varul tatei , care este medic la Sp.Militar.
Primesc un raspuns pe seara.
Daca nu rezolv, am sa te rog pe tine sa ma ajuti.
Merci!
Pup!
crisstinuta spune:
Fetelor am o mare ,mare dilema.
Mi s-a oferit ocazia sa ma angajez la o companie romano-italiana singura firma mai serioasa din umilul meu oras.Este vorba de un post de economist daca nu accept postul nu ma mai intalnesc cu asa ceva aici in urmatorii cinci ani asa putine locuri de munca sunt.
Si acum marea mea problema.Cum sa fac cu Gabi?
Noi nu cunoastem mai pe nimeni aici sa gasim o bona ( nci publicatie locala sa dau anunt) singura varianta e cu gardinita cu program prelungit.Dupa indelungi insistente la directoare mi-a promis ca-l ia chiar daca nu are trei ani.Dar am niste emotii....
Fetelor voi aveti careva copilul la gradinita ?
Gabita e atat de mamos ca nici cu taica-su nu sta.
Nu-l vad saracul cum se va descurca.Asa ,vorbeste perfect v-am mai povestit ,nu mai avem pampers demult, mai mananca si singur dar nu stiu sta cineva acolo sa-i bage in gura daca nu poate sau va reusi sa adoarma cu ceilalti copii.
Imi frec mintea si nu stiu ce sa fac.Nu prea mi-am batut capul cu gradinita, hotarasem sa raman acasa cel putin inca un an dar dupa un an nu mai gasesc postul asta.
Fetelor daca stiti ceva despre cum e organizat programul la o gradinita cu program prelungit sau daca puteti sa-mi povestiti ceva din experieta voastra v-as ramane datoare.
Pupici lui Mihnea si Amaliei !
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Tot aici sunt, tot cu burtoiu' :-(
Ieri am fost intr-o stare mai depresiva...ma plingeam sefei mele si ca sa ma bine dispuna uitati ce-mi scrie:
"Stay pregnant a little longer and I will call the Guiness World Record people.
You will be famous.
I can see the headline now:
Petite Romanian woman holds world record for the longest pregnancy.
Technically her son should be able to drive now but she hasn't given birth yet."
Am ris toata ziua pe seama la gluma ei....
Ieri toata ziua am facut gimnastica, urcat si coborit scari, exercitii pe eliptical trainer (nu stiu cum ii zice pe romaneste, bicicleta de aia, stiti voi), dans, si tot nimic.
Pe deasupra ma mai doare si gitul si tusesc de o saptamina si vad ca nu-mi trece...stiti cumva vreun tratament, altul decit ceaiuri cu miere si lamiie, de care am baut din greu.
Irinusha, sa stii ca sunt destul de sprintena, chiar si cu ditamai burtoiul. Cel mai greu e noaptea sa ma intorc de pe o parte pe alta. Miine ma duc la doctoritza, sa vedem ce mai zice. Mi-a zis ea saptamina trecuta ca ne vedem si saptamina asta si zau ca nu am crezut-o...dar uite ca avea dreptate. Oricum, daca pina miine tot nimic, ii zic sa-mi induca nasterea, ca nu mai rezist.
Si la voi e problema cu locurile la gradinitza? Ca pe aici cu greu obtii loc..noi deja l-am inscris pe bebe Sebi :-o
Si sa nu uit, arati mortal - te prinde bine parul scurt.
Alus, e o scumpa si o curajoasa Julia. Dar imi inchipui ce te-ai speriat tu...
Laura, mi s-a zbirlit parul cind am citit de buba lui Mihnea. Pupici sa-i treaca cit mai repede baietelului.
Cami, ce facem de 8 Martie...? Hmm, poate nastem...
va pup
Vanessa, cu intirziere iti doresc si eu "La Multi Ani", multa sanatate si liniste in familie, cit mai multe bucurii din partea nazdravanilor.
Lili cu burtica de 40s + 6z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org
laureta spune:
O luam de la capat(oare pentru a cata oara) nu mai mancam NIMIC.Miine o intep pentru analizele de sange.M am saturat
Laurina pupam buba sa treaca repede
Anacami ce noroc pe tine ca ai liber pe 8
Irinusha eeu zic ca "omul de zapada" este baiat, asa simt io.Arati sexy in poze.
crisstinuta, Inisa mea merge la cresa de la 1 an 9 luni.Este la fel ca la gradi.Greu e la inceput pina se obisnuieste dupa aia totul merge de la sine.Inisa imi zice in week end ca vrea la "cesha la Miluna, Daia si Clina" gasca ei.
Lili o sa nasti pe 8 martie sa fie cadoul cel mai frumos pt tine
Acris bafta la doctor
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Mey, atat de tare se grabesc colegii mei sa terminam revista, ca eu acum
Laurina Cred ca te-ai speriat. Si mie imi sta inima in loc cand zice soacramea ca a patit Bia cate ceva. pe frunte sa treaca si sa nu ramana semn. La faza cu motanul
Cami Cand e 8? Ca eu sunt dusa cu pluta. Oricum, cred ca o sa fiu pe baricade la munca. Desi parca am auzit ceva de un liber. Aaa, si am ras de m-am prapadit la faza cu distractia lui Sebi. Pai nu are dreptate baiatul? Cand s-ar mai fi distrat tati asa de bine?
Vanesa Ce ma bucur pentru tine ca ai petrecut bine. Tine-o tot asa. Felicitari. Da, de copii nu ne mai spui nimic? Sa ne povestesti ce cadouri primesti de la ei pe 8.
Cristinuta Pai gradinita e solutia ideala. O sa fie mai greu la inceput, apoi se va obisnui. Oricum ai zis ca ii place sa se joace cu alti copii. La gradi se va lua dupa ceilalti si va face ca ei. Felicitari pentru slujba. Eu zic sa nu o ratezi.
Lili Chiar se lasa asteptat printisorul Sebi. Eu tot cred ca vrea sa iti faca o surpriza de ziua mamei. Uau, l-ai inscris la gradi? Cred ca e bine, nu te mai stresezi cu asta peste 2-3 ani. sa sti ca peste tot sunt probleme cu inscrierea la gradinita.
Apropo de burtici. Mai stiti ceva de Lauraa? Parca si ea trebuia sa nasca in perioada asta.
Si ca tot sunt la aduceri aminte...
Berta Pe unde mai esti? Cum a ramas cu job-ul de la Buc. Sotul ce a hotart? David ce mai face? E hai ca te-am zapacit.
Simona Si voi ce mai faceti? Mai e putin si vine vacanta de primavara. Sper sa reusesti sa ne mai dai un semn despre Coto.
E, hai ca m-am intins si... acus vine seful sa vada ce fac.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Irinel dragutel, la multi ani!!! Sa ne traiesti dulcico!
Multa sanatate intregii familii, impliniri si bucurii ... si mai ales multa liniste si pace sufleteasca! Sa dea Domnul ca in noul an de viata sa apara un nou "samburel" in burtica ta, sa-ti luminizeze iar zilele pe langa dragalasul de Danut! Tot binele din lume ... si tot ce-mi mai doresc si mie!
Petrecere faina si multe, multe faine cadouri!
acris spune:
Buna,
Crisstinuta, eu zic sa te calmezi...Gradinita este cel mai bun loc pentru copii (singurul dezavantaj sunt imbolnavirile destule de dese in primele luni, dar depinde si de copil)
Eu am dus-o pe Amalia la gradinita cu program prelungit de la 2 ani si 4 luni.Este cea mai mica din grupa ei (sunt copii si cu un an mai mari ca ea).La inceput am dus-o treptat, n-am lasat-o din prima zi 8 ore.De abia dupa o saptamana am lasat-o toata ziua. A plans putin, adica pana ieseam eu pe usa ca apoi se lua cu joaca.
Cel mai important este ca tu sa fi tare. Pe tine sa te vada ca esti cu zambetul pe buze tot timpul, nu sa plangi in acelasi timp cu el ca n-ai facut nimic.
Seara sa-l intrebi cum a fost la gradi, cum s-a jucat, daca a mancat....ce a fost de mancare..yami..ce buna e mancarica ta de la gradi...vai ce frumos te joci u la gradi..etc
Si ai sa vezi cat de repede se obisnuieste.
Avantaje sunt nenumarate.
Acum Amalia mea nu vrea sa o imbrac/dezbrac eu, nu vrea sa-i dau eu cu linguritza, la toaleta vrea tot singura( "asa ne-a invatat d-na), etc...Eu uneori ma minunez de evolutia ei fantastica.
Asa ca da copilul la gradi, inarmeaza-te cu rabdare si apoi du-te si accepta jobul acela, mai ales daca in orasul tau nu sunt oferte bune de locuri de munca (cunosc, ca asa-i si pe aici).
Nu poti sa ratezi asa ceva. Eu asa zic...acu' sa nu dai
Pup dulce!
Laureta, nu mai fi suparata.Lasa ca-i revine Inisei si pofta de mancare. Intr-adevar sunt bine venite analizele...sa nu fie ceva paraziti intestinali...Exista un produs naturist HELMIFLORES, este f bun si reda copilului pofta de mancare.
Pup dulce si pe tine.
Lili, draga mea, ce-am mai ras...faina faza. Tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa ai de 8 martie cel mai frumos cadou pe care o mama il poate primi.
Cred ca la gradi d-nele pregatesc ceva pt 8 martie pt ca aseara Ami mi-a zis ca au facut poze si imi canta " E ziua ta mamicooooooooooo/In dar ti-am adus inimaaaaaaaaaaaaa/Si crede-ma mamicooooooooooo/ Un dar mai frumos nu se puteaaaaaaaaaa
Pup!