*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mai fetelor, cum sa ne mai recunoastem, mai ales cele care au poze postate de la nunta?Ca abia daca mai semanam!!!!!Dideip.....sa nu te recunosc, mama!
Toate sunteti niste frumoase insa cu trecerea anilor(1 an, 2 ....) ne-am schimbat destul de mult din ce va d in poze!Deci.....mea culpa daca nu v-am recunoscut!Alyna24

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Spor la treaba atunci, Alyna24Sa-l termini pana diseara!Sa nu cumva sa mananci, sa dormi.....sa respiri!

Am vazut cateva pozici si....da, erau cele poastate si de mine printre ele aseara dar nu mai aveam putere sa le denumesc!Ce bine ca v-ati gandit sa treceti si numele!Asa ne va fi mai usor de acum incolo sa comunicam!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Astazi vreau sa fac si eu ceva de mancare, totusi ca ieri am stat mai mult pe forum si sarcau' sotu meu....nici n-a avut ce manca!Ma-sunat aseara si a zis ca vrea si el niste seminte sau fistic sa-i iau!

Asa ca va urmaresc insa o sa mai dispar si prin bucatarie!

Dideip, frumoasa povestea voastra!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

La Multi Ani MicaM

Sarcina usoara in continuare, nastere rapida si fara dureri si un bebe sanatoooooosssssss

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

MicaM, la multi ani! Sa fi sanatoasa si tu si bebelul tau! Si mai intra si pe aici pe la noi...
Fetelor, gata, m-am hotarat..ma duc sa fac pasta pentru floricele...da acu baiu e ca nu am gasit colorant alimentar...o sa pun niste sirop din compotul de mure, ca e destul de concentrat, dar frunzele cu ce le fac verzi?!
Ca doar vine primavara! Sau sa fac doar floricele, fara frunze? Ma duc pana la o vecina, poate are ea colorant verde, ca albastru stiu ca are.
Mai vb! Andrada, dar ai spor nu gluma!

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, super pozicile cu voi! Am mai vazut si pozicile de pe mailul comun, am amortit pe scaun dar nu ma mai puteam desprinde. V-am recunoscut pe toate cu doua exceptii(in pozele de la Pizza hut!). Impresionant!

26+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

LA MULTI ANI
MICA
SA FII SANATOASA, FRUMOASA SI FERICITA ALATIRI DE PUIUL TAU.
nastere usoara si un bb sanatos

Byu 26+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Salutare!

Am citit toate impresiile de la pizza hut ... cred ca merita filmata intalnirea si transmisa pe TV. Iar cei de la pizza hut trebuiau sa sponsorizeze evenimentul!

Andrada, am gasit astazi mesajele de la tine si cred ca tot pe messenger ma poti lamuri, insa voi intra mai spre seara daca apuc astazi, caci am o zi ceva mai plina! Am ajuns in mailul comun cu parola asa cum mi-ai zis ... vad listuta de albume ... dau click pe unul dintre ele si .... nimic ... intepeneste cu loading si asa ramane ... iar dedesubt Drag photos into this tray and choose a task above. Si nu se deschide nici o poza!Intru mai spre seara!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 28+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

mai fetelor as dori sa vad si eu pozicile voastre, dar nu stiu pe unde le aveti si cum sa vizualizez...., imi spune si mie cineva?

Byu 26+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

MicaM, La multi ani, noroc si bani!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 28+, Teodora

Mergi la inceput