Laptele VITALACT

Laptele VITALACT | Autor: Marianar

Link direct la acest mesaj

Luna aceasta am primit lapte Vitalact in loc de Bebelac. A folosit cineva acest lapte? Ce stiti despre el, este mai bun decat Bebelacul? Eu ii faceam lui Vladut branzica din el si mai rar papa cu cereale, de baut bea Milumil 2.
Pupici la copii si la mamici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu ii dau alexutzei san, dar totusi mi-am ridicat laptele gratuit, caci vorba pediatrei mele...nu se stie cand o sa am nevoie.deci, conform spuselor ei, vitalactul este mult mai bun decat bebelactul, deoarece are mai multe vitamine, proteine si lipide.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

e mai bun Vitalactul? Mamici care dati (ati dat) Bebelac il schimbati cu Vitalact. Eu nu stiu ce sa fac. Mara bea acum (8 luni) seara si dimineata Bebelac. Se intampla ceva daca il schimb? Macar sa-l schimb cu ceva mai bun, nu?

multumesc,
bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Schibarea sa o faci treptat, 30ml, 60ml s.a.m.d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Si Mariuca mea a primit Vitalact in loc de Bebelac luna aceasta. Si am inceput sa-i dau combinat: primele 3 zile i-am pus cam o treime Vitalact, iar acum ii dau in cantitati egale. Si cerealele sau branza i le prepar la fel (pun si Vitalact si Bebelac).
Maria n-a avut nici o problema si se pare ca-i place la fel de mult (fetita mea e o mancacioasa :)).
Nu stiu care dintre cele doua tipuri de lapte e mai bun, doar ca Vitalactul e romanesc (sper sa fie de bun augur :)).

Pofta buna bebelusilor,
Manuela

Mergi la inceput