Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina ai fost faina la 5 luni si burtica mare, asa ca march nu te mai plange.
Moni la ROR nu conteaza daca e cumparat sau nu, ca asta da reactii oricum. Noi il facem pe cel gratuit, cel pe care l-a facut si Nicolas, nu mai stiu cum ii zice, ca Priorixul toit nu e de gasit.
Maraki mersi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Angelo a facut reactii adverse de la Priorix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu ma pricep cu vaccinurile ,la ultimul,asta de la un an, stiu ca n-a facut febra,dar i-am dat preventiv supozitor.
ALINA iti tin minte burtica maaaaaaaare chiar si fara revazut poza

Diana s-a cerut la bucatarie si mi-a aratat ca vrea iaurt.Dupa aia mi-am amnintit ca trebuia a ma fac ca nu pricep ,ca sa zica ea "papa" Numai ca asta se enerveaza si plange imediat,cum nu i se da cea ce cere Si cu cuburile alea sa vedeti ce nervi pe ea ca nu nimerea sa bage figurina
Acum a inceput sa "hraneasca" papusa cu iaurt (i-am spalat cutiutzele de la iaurt si i le-am dat,plus linguritza) si ma trezesc ca ... s-a pus sa hraneasca si mingea Are desenat pe ea un pui maaare ,dar totusi ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Cred ca chestia asta cu hranitul papusii, mingii etc o au numai fetitele, au un instinct matern de mici. La fel si plimbatul cu caruciorul. Nu vad vreun baiat la activitati de-astea. Dia chiar mi se pare super mamoasa cu papusa, si inca e f mica

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

GIOVA bravo pentru Marco cu scarile! Eu chiar nu mai stiu,dar parca stia sa urce scarile de cand umbla de manutza.De coborat sigur nu stie,ca am incercat sa o cobor zilele trecute de la administrator si nu a mers. O sa incerc sa vad cu urcatul,ca-s curioasa acum.Noi numai cu liftul
In sfarsit s-a kk-rit azi,chiar intrasem la idei cum de a ratat!!!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

ALINA probabil ai dreptate! Dar si Anastasia a Ralucai le face nani papusilor si alte chestii.Nu degeaba or fi amandoua nascute in aceeasi zi,pe intai ianuarie

Mergi la inceput

Alina si marco impinge roaba si caruciorul lui. I-a pus sora-mea un plus in brate si sa-l cvezi cum il legana.
Eu zic ca si baietii fac la fel cu fetele, doar ca nu le dam noi papusi, carucioare, etc.
Marco ne da noua sa mancam, daca n-are papusa!!.
Moni marco urca cu ajutor. acum urca singur, isi ridica el piciorul.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762391898423
poze noi cu marco

_
nunta noastra

Mergi la inceput

GIOVA ai dreptate si tu,depinde si cum ii invatam. Eu zic sa ii iei totusi si o papusa ,ca uite si Diana are maldare de masinutze si chiar pistol (ce-i mai place cand fac "pac" si o stropesc cu apa ! ) si nu patzeste nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Vazut poze cu Marco. Seamana leit cu mami, are deja alura de baiat mare, si e super haios cu suzy. Pupici frumosului!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput