Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 15
loren@ spune:
Mama Toanca, imi curg balele..pai asa mincare as papa si eu
..Bia nu serveste decit blendar si, din pacate, nulte feluri de mincare nu i le pot face..adica dupa ce gusta farimitat cu furculita niste macaroane cu brinza sau painica cu brinza topita isi face greata si aici se opreste cu degustatul mincarii!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:

Mai ce ma distrati si spiridusi care inca nu prea mesteca
ci prefera blenduit! Mi se pare tare ciudat la peste un an
Oare de ce-s asa? Ati inceput mai tarziu diversificarea? Sau exista alta explicatie? Eu i-am dat sucuri de pe la 3 luni si piureuri mai lichide de la 4 luni,iar de la 5 luni incolo mai groase si tot asa
Dar stiu ca la 7-8 luni deja papa inclusiv biscuiti,piscoturi, mancare gatita si de toate,cand am fost cu ea la Moneasa in august.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
toanca spune:
loren@, pai si astea care i le fac eu pot fi blenduite.
De ce nu incerci?
Incercarea moarte n-are......
Pentru azi are mancarica de dovlecei cu pui si marar.
Biancas.....eu nici nu am incercat alte scutece in afara de pampersi.
Eu sunt foarte multumita de pampersi si nu are rost sa incerc altii......
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
..... Dar tot i-am mai dat si blenduit,sau blenduit mai "lejer" iar pe urma treptat bucatzele de mancare ,cred ca de pe la 10 luni deja manca bine bucatzele mai mari de legume din manmcarea gatita.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Si pe mine ma distreaza copii care mananca blenduit. Moni..chiar la asta ma gandeam si eu azi dimineata...
Pai daca eu nu m-am chinuit cu schimbatul laptelui..ca nu l-a acceptat ala de alimentara...nush daca s-a mai chinuit cineva ca mine. Noi din decembrie tot schimbam laptele si pot spune ca de 1 sapt jumate bea doar lapte de alimentara.
Asha ca nu imni spuneti mie ca copii nu accepta. Insistati voi ca pana la urma veti reusi. Va garantez asta.
Dani cand avea 4 luni nu mi-a mancat pireu de cartofi. I-am facut a doua oara, a treia oara si a patra oara l-a mancat.
Eu cred ca se poate daca aveti voi vointza si nu lasati dupa ei
Dani de la 8-9 luni mananca pasat cu linguritza, sau legumele date prin razatoarea mare. Asa mananca si acum, ii rad legumele cu robotul si asha le pun la fiert. Razatoarea mare la robot e ca razatoarea mare de la cea manuala.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
marchplayer spune:
Neata fetelor!!!
Cata bagi o vizita la mare? Pe la noi nu veniti??
Misto la Nicoresti, vad ca s-a mai schimbat pe acolo de cand n-am mai fost. tot specific romanesc??
Mirela abia astept sa poti intra sa ne dai vesti despre Dani!! Sper sa fi avut o noapte linistita si dani sa se simta super.
Alain sper ca se simte si el bine si nu mai are febra, Silvi, ai dormit bine sau ai stat tot cu termomentrul la fundul copilului??
Ingrid am o prietena care are copilul de aproape doi ani si asta vara, cand avea 1 an si trei luni au venit la mine, stii cum adormea copilu` statea in cur in tarc si se izbea cu spatele depanza aia pana il lua somnul, eu m-am socat prima data dar se pare ca multi copii fac asa si nu este nici o problema psihologica.
Bianca, sa stii ca si Ioana cand a fost bonlavioara doar febra a avut, nici un alt semn de raceala. mai bine zic sa fie de la dintisori si sa treaca repede.
Toanca, eu ma topesc dupa ioana si-mi place sa manance dar sa fac mancare
. Eu pana sa nasc faceam mancare de pasti si de craciun
si acum fac in fiecare zi
.
Alina vreau si eu melodia aia!!!
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
loren@ spune:
Monica eu nu stiu dc Bia nu papa inca decit la blendar, desi asa maninca din biscuiti, covrigi, ciocolata..am vazut ca si la mamicile de noi-dec erau copilasi mai mari ca Bia care papau inca la blendar..noi diversificarea am inceput-o la timp..nu mai tiriziu, desi la inceput a avut problema cu refluxul gastro-esofagian..las ca va trece timpul si va minca si ea cum trebuie..probabil ca nu ii e niciodata foame de ajuns incit sa se puna cu adevarat pe mincat, cred ca daca ar fi dupa ea ar sta si 9 ore nemincata..dar noroc cu mine ca nu o las!
Bia nazdravana
poze noi
irinadum spune:
Bianca noi numai huggies am folosit si nu am avut niciodata probleme si asta de la nastere....singura data cand am pus pampers a fost ud pana in cap...deci cazuri si cazuri.
Monica nu inteleg ce te distreaza ca unii mananca mai blenduit cum e cazul si lui fiimiu...probabil sunt puturosi sau mai prostuti decat altii care mesteca
.Insa ma indoiesc ca la 18 ani cand se duc la agatat o sa manance tot asa...asa ca din partea mea important e sa manace nu cum , in ce forma sau cat.Asta este nu toti suntem destepti...sau poate...nu m-am gandit si la varianta asta...oi fi eu mama proasta si nu am procedat bine.
alin@ spune:
March, hai pe mess sa iti dau melodia.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
loren@ spune:
Bai nu stiu ce e cu pagina, de vad scrisul asa de mic..abia il zaresc
..March, eu am fost pentru prima data ieri la restaurantul ala...am fost impresionata mai ales de tort!
a..vezi ca eu am zis prima ca faci baietel..da?
Am vazut si eu burtica....tuguiata!
Bia nazdravana
poze noi