buna fetelor, as vrea sa cer parerea unor cunoscatoare mai bune decat mine, vreau cateva sugestii cu privire la un fond de ten. chiar nu am gasit unul care sa mi se potriveasca....si am folosit revlon, max factor, l,oreal, deborah, astor, bourjois etc. am tenul o.k, chiar foarte o.k. e normal, fara probleme, poate putin cu tenta de uscare. singura problema sunt cercanele, pe care le-am mostenit (ereditar) si ptr ca folosesc anticearcan zilnic trebuie sa folosesc si fond de ten.altfel se vede diferenta.
ideea e ca as vrea un fond de ten care sa aibe si proprietati de ajutorare a tenului sa-si mentina supletea si tonusul. deci ceva hidradant si cu putere de acoperire si sa dea aspect natural tenului si sa aibe vitamine. deci unul bun ce imi recomandati? maultumesc anticipat
Eu sunt multumita de fondul de ten de la Oriflame, Giordani Gold.Nu stiu ce caliati are ,doar ca are SPF 8 si contine extract de ceai verde.I-mi place deoarece nu da efectul de masca, hidrateaza.Putere de acoperire 80%.
eu folosesc de ani de zile tot felul de fonduri de ten de la l'oreal. sunt incantata de ele...dar depinde mult de tenul tau. trebuie sa reusesti sa iti gasesti unul care sa ti se potriveasca
inceaca cele de la farmacie, de ex sensiblu are produse dermato-cosmetice, daca celelalte nu te-au multumit. au ceva fond de ten cu apa termala, de la avene parca.
eu folosesc de la loreal si sunt foarte multumita de el.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Eu folosesc LÓreal Infaillible
mami &
Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
Si cam la ce pret le gasim?
Si mai ales..cum descoperim nuanta care sa se potriveasca intr-adevar? Ca banuiesc ca nu sunt prea ieftine si e cam dificil sa iei 4-5 nuante doar ca sa le testezi...