*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 29
Alyna24 spune:
Mersik Andrada!Eu vroiam sa ma pastrez dar pitikul mi-a cerut de mancare!![]()
Andrada, cu ce vii?
Alyna
30+cu
mica0307 spune:
A propos. Daca pot sa ajut pe cineva si sa iau in drum. Eu plec direct de la serviciu, adica de pe Nerva Traian.
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
ELTEKA spune:
N-am trimis, Andrada, ca deja incep sa dezvolt fantezii cu numele asta nou, Elena 
Pai e 3 si tu nu te-ai pregatit?? Fetele, poate n-o lasa sa intre astia de la Hut...Mai e si "gabarit depasit", asa ceva...Dar voi sa va prefaceti ca nu vedeti cate randuri de sunculita are, ignorati zona unde ar trebui sa fie coastele, ok? 
Of, Andrada-tanti doctor, ce m-as bucura sa te vad...
Hai ca mi se face prea tare dor de voi...
Of, ce-as vrea sa fiu si eu la intalnire...Asa mi-am facut de cina si stau in fata computerului cu farfuria in mana...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
andradap spune:
ELTEKA... uite acum ma duc si eu sa fac baie... nu de alta dar eu mereu sunt pe fuga... si mai trebuie sa ma spal si pe cap!!!! Si sa plec si mai devreme.... ca mai am putina treaba... o mik oprire in DRUM 
Dar hai ca ma lungesc muuult....
Alyna24, eu vin cu masina de la BRANCOVEANU... Daca mai pot lua pe cineva??? Intru dupa ce fac baie.. .sa vad ce ziceti... 
Eimotto, multumim pt. imparteala
Ooof... mai trebuia sa zic ceva... dar nu stiu 
GATA... fug la baie....
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
byu spune:
Buna burticute....am avut mult de citit decand nu am mai intrat (am mai si sarit)vad ca snteti bine sanatoase ceea ce ma bucura....eu am capatat o viroza urata si nu mai reusesc sa scap de ea
....imi streses copilul fara sa vreau din cauza tusei
.
vad ca se apropie momentul cel mare asteptat cu atata emotie...
Byu
25+ cu
CASIAN
Poze
poohy spune:
Elteka ce amuzanta esti :))))!!! Ma faci sa rad si e bine ca nu am chef deloc de munca. Am 55 de failuri... cah
Eu o sa vin cu 226 de pe 13 septembrie... Daca mai are cineva drum de pe acolo - poate gasim 2 locuri in 226 :)))
Anca
28+ 
poze
bebelusa
Alyna24 spune:
Byu, ai grija de tine si de bebel!
sa te inveselesti!
Michigan, ti-am vazut pozicile!In sfarsit!Bravo!Ai o burtik frumoasa!

Elteka, nu mai fi supi!Uite un
!Maine va povestim cum a fost si va aratam poze!
Andrada, ma gandeam ca poate te iau cu masina eu
!Ok dc vii si tu cu titiu!
Mai sta cineva prin zona Berceni?
Alyna
30+cu
eimotto spune:
multumesc fetelor. Eu nu sunt o persoana ff ordonata dar cu mailurile am un fix de cand mergeam la serviciu...aveam cred ca zeci de reguli pentru mesajele primite si chiar pentru alea trimise...
Alina - faci "dezordine" la poze
. Eu chir am crezut ca a redenumit cineva Folderul de Uploaded Today asa... ca erau toate pozele... n-am vazut ca era si el mai jos 
![]()

Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze