*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Alyna24 spune:
Ralucami, nu e cine stie ce la noi la mare!
Insa pt o iesire asa la plimbare....a fost super!
Si oricum, daca nu-ti permiti sa mergi prin alte parti(tari tot timpul), atunci mergi si la noi!
Si noi avem si apartam in Constanta, asa ca.....mergem destul de des!![]()
Alyna
30+cu
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
ne-am trezit si noi...ne-am cantarit...am tot 6 kg+ nu am pus nimic de saptamana trecuta
, desi trebuie sa recunosc ca am mancat cam multisor , inclusiv tortulete, fripturele...dar am si baut 4 litri de apa pe zi...ce sa fac daca mi sete.![]()
alyna24
ce bine ca ai intrat pe la noi.mi-ai lipsit draguto.
ce frumos ii la mare...ii super bine ca te-ai dus, aer curat , relaxare.![]()
elteka super ideea cu poze care sa e vedem numai noi.
apropo de arsuri, ieri am atins punctul culminant..mi-a fost asa de rau.
am papat grapefruit si lamaie si m-am mai linistit.![]()
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Vali5 spune:
Mi-am pus muzica in timp ce ma imbracam si am inceput sa dansez. La un moment dat mi-am vazut imaginea in usa sifonierului si m-a bufnit rasul - o ditamai
de abia miscandu-se
Cred ca mai am putin si incep sa ma rostogolesc 
Valentina
31+
Andrei
Poze
ralucami spune:
Ca tot mi-au murit laudatorii
: am facut un ghiveci de legume BESTIAL. E fierbinte, dar nu ma pot abtine sa nu mananc ca muream de pofta inca de cand era "in pregatire".
Apropo de kilograme. V-am spus ca o sa ma cantaresc dimineata. Inainte sa plec de acasa m-am cantarit si vad ca pana acum am luat 5,5kg. Sper ca pana in sapt 30 sa nu iau mai mult de 3 kf, si pana la final inca vreo 2. (dar stiti voi cum e cu planul de-acasa si cu ce-i in targ!
)
Stati ca nu fac fata: vreau sa si manac, vreau sa si tastez, vreau sa si vb la telefon.
Mi-ar mai trebui un cap si vreo 2 maini. ![]()
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Alyna24 spune:
Raluca, 
ce-mi faci?
Pauly,
!Eu am luat aproape 12
asa ca.......mai bine nu mai spuneti nimik voi cele cu cateva kg!![]()
Alyna
30+cu
Vali5 spune:
Eu sunt gata: m-am imbracat, machiat, parfumat si plec sa ma tund, ca nu ma mai suport cu parul asta. Nu mai are nici o forma.
Va pup pe toate. Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si cu bebici miscareti! 
Valentina
31+
Andrei
Poze
Alyna24 spune:
Vali, ai fost tare de tot!
Pauly,Elteca, Raluca,Vali intrati pe mailul comun la photos si pune poze!Noi de azi-dimineata tot punem poze acolo!Face fiecare albumul lui!
Alyna
30+cu
Alyna24 spune:
Pauly, uitasem
!Esti o draguta!
Fetelor, de 1 ora zic ca ma duc sa intind rufele pe sarma dar.......nu ma lasati deloc!
Doamne......asta e dependenta clar!![]()
Alyna
30+cu
miniuta spune:
buna dimineata!
ralucami, merci mult de informatia legata de carte. eu mi-o iau pentru ca am tot citit ca are multe sfaturi foarte pertinente. citind pe la mamicile de ianuarie-februarie, am vazut ca fiecare carte are alta parere, cand e vorba de aceleasi probleme, asa ca fiecare face cum crede ca e mai bine, pana la urma. ca sa vedeti cat de tare sunt dusa cu capul, iata: imi iau cartea dr spock, mama imi aduce la vara cartea lui capraru, si mai am eu una luata de aici, ca sa nu mai spun ca didialex mi-a recomandat una care cica e mai buna decat a lui spock, pliindu-se pe sistemul nemtesc. asta ca sa nu zic ca nu ma pun la punct la capitolul teorie!!! si parca vad ca tot ca mine fac, sau cum ziceti voi. ![]()
in rest nimic nou. azi ma simt mai bine, am reusit s ma cantaresc si sper surpriza mea nu aveam decat 71 de kilograme. zic numai, pentru ca acum vreo luna aveam 70, si intre timp mi-a mai crescut burta, si nici nu pot spune ca m-am abtinut de la mancare. sau dulciuri. sau mai stiu eu ce
.
elteka, stiu ca nu e sanatos, dar eu mai bag cate o gura-doua-trei de cola din cand in cand. culmea e ca eu nu beau bauturi acidulate de ani de zile...dar acum imi mai vine cate o pofta...si nu ma abtin.
liviana, esti si tu fan culinar???? eu atat m-am mai uitat pe acolo si tot ma intreaba berbantul daca o sa ii fac si eu masinute si alte castele lui fii-meu cand o fi sa fie. pentru ca mie tare imi place sa experimentez prin bucatarie, si de cand am descoperit site-ul ala...sa te tii....
o zi buna sa aveti, si sa ne vedem cu bine.
PS: ieri m-am apucat sa ma joc si acum ma duc sa continui. mi-am luat un puzzle de 1500 de piese si acum ca incepe sa prinda contur, nu ma mai pot dezlipi de el
. ca sa vedeti ce ocupatii serioase am eu.
just free your mind, and the rest will follow