***LA REDOUTE(5)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vad ca iar nu merge site-ul, baga astia produse noi !

Eu sunt fooooarte dezamagita. Am fost, cum va spuneam la Plazza si in Sir. Am probat (in Sir) cateva perechi de blugi, draguti...lungi, ca de obicei insa pretul mi s-a parut cam mare 120 RON. Cei care erau la 850 de ex erau urati si plini de tinte, capse si imprimeuri care nu se mai potrivesc cu vartsa mea. Pantofi de duzina, haine urate (am intrebat de niste camasi banale- 45 RON). Pai, fetelor camasile de pe La redoute sunt super la 5 euro!!!

La Plazza sa nu va mai zic ca nu m-am putut apropia de nimic nu neaparat din cauza preturilor ci pentru ca nu am gasit ceva care sa zic, imi place, merita, cumpar! Ori am innebunit eu...?!

Imi amintesc de vremea cand eram in facultate si nu aveam bani si erau atatea lucruri frumoase... si acum am bani si nu mai am ce cumpara. Sunt dezamagita. Am zis ca mai incerc la Unirea pt blugi, ca sunt mai multe magazine. Sau imi comand pe site .

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Lavi,am incercat cu delogarea,cu inchis netu',de 5-6 ori.Am restartat calculatorul si...nimic,face la fel.Daca o tine tot asa pur si simplu nu mai pot sa comand produsele pe care le voiam.Nasoool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Vad ca iar nu merge site-ul, baga astia produse noi !

Eu sunt fooooarte dezamagita. Am fost, cum va spuneam la Plazza si in Sir. Am probat (in Sir) cateva perechi de blugi, draguti...lungi, ca de obicei insa pretul mi s-a parut cam mare 120 RON. Cei care erau la 850 de ex erau urati si plini de tinte, capse si imprimeuri care nu se mai potrivesc cu vartsa mea. Pantofi de duzina, haine urate (am intrebat de niste camasi banale- 45 RON). Pai, fetelor camasile de pe La redoute sunt super la 5 euro!!!

La Plazza sa nu va mai zic ca nu m-am putut apropia de nimic nu neaparat din cauza preturilor ci pentru ca nu am gasit ceva care sa zic, imi place, merita, cumpar! Ori am innebunit eu...?!

Imi amintesc de vremea cand eram in facultate si nu aveam bani si erau atatea lucruri frumoase... si acum am bani si nu mai am ce cumpara. Sunt dezamagita. Am zis ca mai incerc la Unirea pt blugi, ca sunt mai multe magazine. Sau imi comand pe site .

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Clau, nu stiu pe ce stil esti insa am vazut atat la mango cat si la zara blugi din colectia noua, din aia drepti, de fapt mai mult pe picior, cum se poarta acum, cu talie joasa; eu m-am uiat cu jind la ei din cauza ca mai am de stat vreo 8 saptamani cu burtoiul :); cand se purtau pe afara acum vreo 2 ani aici nu purta nimeni si mi se parea ciudat sa imbrac asa ceva aici; acum , cand in sfarsit sunt in magazine si toata lumea poarta, eu mai am de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Salutare dragi redoutiste!

Saptamana viitoare plec in concediu asa ca sunt nevoita sa va parasesc.Revin prin iunie la cumparaturi deoarece chiar n-am chef sa la fac jocul indiferent cate coduri de reducere trimit ei pe mail,etc.
Va doresc bafta mai ales la calitate deoarece vad ca sunt multe care lasa de dorit iar celor care nu le-au sosit pachetele sa le vina odata!
Fara sa fiu rea mie mi le-au trimis in ultimul timp in 8 zile.
Asa ca mult succes si sper sa va mai gasesc prin iunie pe aici si daca aveti timp si treceti prin Focsani vizitati si fabricile noastre de confectii.N-or fi ele din Franta dar nici n-au preturile astea!Iar laPanciu la fabric a de acolo am gasit tricouri de copii 1.00 leu-3.00lei si pentru noi 3.00 so 12.00 mexim lucrate pentru Esprit,Maxim's si Zara.Vad ca voi vorbiti de magazinele voastre numai de preturi sincer astronomice sau poate ca mai tine si de locul de shoping,nu?
Hai va pup si numai bine.Mult succes in continuare!

Monikka

Mergi la inceput

Am reusit aseara sa dau comanda,dupa ce m-am enervat bine de tot.

Monica,distractie placuta in concediu.

Toate zicem ca ne potolim pana la reducerile din vara,dar vad ca majoritatea nu prea reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata
si eu am cosul plin, si tot astept coletele care nu mai vin ...nici nu-mi vine sa mai comand, dar in mod sigur nu ma voi putea abtine...
ia sa vedem ce mai e nou pe site

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
La fel si la mine, cosul e plin, am si banii, dar nu comand pana nu vin coletele. Sper sa apara ca deja sunt de coma cu intarzierea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Aissa n-am apucat ieri sa-ti spun, felicitari ptr mesaj, se pare ca ai avut mai mult succes cu el in engleza. Macar iti poti recupera banii, sau le poti trimite alta comanda cu aceleasi produse.

Monikka concediu placut, te mai asteptam pe aici...si ca vizitator, nu doar ptr shopping

Au mai bagat chestii noi pe site? Io n-am timp sa ma uit acum ca plec cu fata afara, dar daca gasiti ceva interesant, bagati si link aici.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Vroiam si eu ceva de incaltat pt Vic dar nu gasesc!

Monica, zi-ne si noua unde anume in Focsani ca poate ajungem pe acolo!
Cum se numesc fabricile si unde au magazinele?

Claujro, cred ca stai prin Dr. Taberei.Si eu stau la Favorit si avem langa noi un magazin cu blugi fff bine aprovizionat.De cativa ani numai de aici ne luam blugi eu si sotul meu.Nici nu ne mai obosim sa mai pierdem timpul prin alta parte.

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ilenutza

Vroiam si eu ceva de incaltat pt Vic dar nu gasesc!

Ai incercat aici ?

http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=22916317

Mergi la inceput