***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 15
madau spune:
Aaaa, am primit cadou "couette reversible orange/framboise" arata super, e o pilota subtirica foarte buna ptr acum.
Io o tin pe a mea ca nebuna...cu camasa imprimata..modelul e din ala mai largut sau trebuie sa vina fixa pe talie? Ca de ex camasa asta pe care am primit-o e modelul stramt pe talie si vine super.. Si a luat cineva culoarea VERDE? E verde deschis sau exact cum apare pe site, mai inchis?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
claujro spune:
quote:
Originally posted by madau
Aaaa, am primit cadou "couette reversible orange/framboise" arata super, e o pilota subtirica foarte buna ptr acum.
Io o tin pe a mea ca nebuna...cu camasa imprimata..modelul e din ala mai largut sau trebuie sa vina fixa pe talie? Ca de ex camasa asta pe care am primit-o e modelul stramt pe talie si vine super.. Si a luat cineva culoarea VERDE? E verde deschis sau exact cum apare pe site, mai inchis?Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Nu e cambrata, cel putin nu la masura 44 e mai mult dreapta. Verde am comandat pe 28.02...ai rabdare pana vine coletul? Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Fetelor, dar ati vazut ca anumite coduri permit "une offre de parrainage" ? Pour permettre à mon parrain de recevoir son cadeau,
je saisis son N° de client ....
deci cum functioneaza, aveti idee ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
[quote]Originally posted by madau
cat de mare e ? pt bebe, pt o persoana...?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
madau, f frumoase lucrurile, deja am verificat la cele pe care mi le-as fi cumparat si eu nu mai e masura mea...
vlada, habar nu am cum functioneaza.
Mai, fetelor, ce active la scris ati fost astazi!!! ![]()
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Vlada pilota e 1.40 cm * 2 m, e ptr adulti
Claujro nu mai astept pana vine comanda ta ca am ochit o pereche de pantaloni super si niste maieuri, si vreau sa fac acum rapid comanda.
Si asa am vazut acum niste pantaloni sport cu maieu BIO si nu mai au masura mea
, cum de nu le-am vazut eu mai devreme?
Deci iau masura 40 la camasa..sper ca m-am hotarat![]()
Madau si
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
claujro spune:
madau, care..care??? Pune, te rog, niste linkuri!!!! 
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ella_74 spune:
hai ca am mai lansat si eu o comanda si am pus codul pentru gentile verzi din poza primita ...
ella
madau spune:
quote:
Originally posted by claujro
madau, care..care??? Pune, te rog, niste linkuri!!!!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Nu zic ca mi-i furi
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=7079702&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=4556364&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Si uite astia-s aia ptr care ma oftic de mor

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324110782&documentid=201206&categoryid=22899678&single=&hasNext=1&hasPrev=1
http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22905057&productid=324110733&documentid=201206
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani