dragele mele, vreu sa o duc pe fetita mea la un bazin de inot. exista asa ceva la noi in tara? sau sunt instructori la care putem apela??
pupici, teodora si micuta ana ( 5 luni)
Buna!
Din pacate in BUC. sunt foarte putine bazine si din cauza asta sunt ocupate de cei care fac performantza.
Daca stie cineva un bazin curat unde sa mergem cu copiii sa ne spuna si noua impresii.
Multumim
Pentru bebei asa mici exista bazine speciale si profesori specializati pentru asta. Stiu ca o vreme - la inceput - vin acasa si fac "antrenament" cu bebeul in cada. Au mai fost discutii pe tema asta si am vazut ca sunt si niste numere de telefon ale unor profesori acolo. Eu stiu de dna. Sultana, dar nu sunt sigura daca numarul pe care il am mai e de actualitate.Bazinul la care dadea ore e undeva pe langa Restaurantul 2 Cocosi. Doar ca preturile sunt cam mari.Mai cauta subiectul asta la Parintii intreaba, parintii raspund si sigur o sa gasesti cateva indicatii. Succes!
stiu ca exista un bazin pentru bebei in cartierul francez dar preturile sunt foarte mari, 30EUR sedinta. sorry, dar nu-mi permit. poate instructorii care vin acasa percep bani mai putini???
am sa caut si pe alte site-uri si am sa revin. daca gasiti informatii referitoare la acest subiect, dati-mi de stire!!!
pupici, teodora
mt intructorii care vin acasa, vin pentru mame, dar cu copii ce facem? unde invatza sa inoate? :)
p.s. la mare, cel mai probabil sau la piscinele private cine isi permite.
Cu respect,
Florin