Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
mirandolina spune:
elenaaaaaaaaa, felicitari! Acum am terminat de recuperat odisee, frinturi de odisee si noile scutece, m-am induioshat, n-am plins inca pt ca n-am vazut filmul gabrielei, doar atit mai am de recuperat. Si printre toate astea, nu vedeam nicaieri elena mvl, nici in lista de bebei, nici in posturi. Si fix pe ultima pagina, hop! Felicitari, sa-ti traiasca comoara! Sper ca a aparut aia la nastere, nu cum mi-a facut mie...
Maya mea e un copil minunat pina la aceasta ora, ma-sa e cam nebuna ca o uita Dumnezeu pe forum, da' macar asa afla de ce la fix doua saptamini fie-sa haleste ca nesatula si urla de foame in fiecare ora... In rest, maninca virgula ca la carte - 15' pe fiecare sin, la intervale regulate, noaptea ne lasa sa doarma 5-6 ore... ei, asta nu prea mai e valabil de cind o zapaceste ta-su cu ora de baie... grrrr. Si de utza, abia astept ca lohiile s-au cam terminat, cezariana se inkide cu succes, si deja ne jucam. Ca ma aseman tare cu Messa, dragutza de ea, cum imi tot face pofta de utze de cind am descoperit odiseea... Nu ca n-as fi stat oricum cu gindul la utzit
De acu' incolo sper sa va scriu si eu mai des, sa va impartasesc din vasta experienta de 15 zile de copilit numai sa ma tina baierile
Mirandolina de 16 februarie 2007
pitilache spune:
Gabriela inca o data felicitaru pentru film!
Uitati aici ce ecou a avut pe tot forumul DC!!!
Superb!
Roxana
adinush spune:
Uite Lilicule,te temeai ca nu mai are cine sa te pupaceasca si azi?
La multi ani!
Si lasa depresia de 30 ani..sa vezi cum o sa fie la 40
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
romaria spune:
LA MULTI ANI LILI !!!! Multa sanatate si baietzeii sa-ti aduca multe bucurii.
Romaria si Rihanna
Shine spune:
LA MULTI ANI LILI!!
eu nu mai am altceva interescant se spus, asa ca ma retrag.
astept sa se trezeasca baietii mei (1 bucata sot+ 1 bucata copchil) sa ii scot in Moghioros sau in Botanica.
Ca sa va bucurati de raul altuia, pot sa va anunt ca am mai "depus" 3 kile. Nu ma intrebati cum, pt. ca mananc odata pe zi si dorm 3-4 ore.
fetele, in special pe sarbatorita zilei
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
monu spune:
Lili
LA MULTI ANI!!!
Sa ai parte de multa dragoste alaturi de cei dragi si sa te bucuri de o viata frumoasa si lipsita de griji.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
anis spune:
Biribu, cam 4-5 luni sigur,pana vad eu ca se regleaza treaba cu sanii.Eu oricum as vrea sa alaptez pana in noiembrie, decembrie..ca in ianuarie plec la ski.
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adinush spune:
Aoleu Anis eu mai tarziu de iunie nici nu ma gandesc sa alaptez..
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*