Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 29
alinuk spune:
Anis
Eu zic sa vorbesti cu homeopata.
Poate are vreun "leac miraculos"... a se citi remediu
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
alinuk spune:
Gio, Marina multumec de raspunsuri...da io tot nu stiu cum o fi mai bine. As mai lua de control o luna![]()
Eu stiu ca remediile homeopate merg si la bebei.
haideti sa va mai delectez cu aventuri din viata de margelutza
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
fete am primit un mail cum ca in perioada 7-10 martie la Miniblu sunt reduceri de 10% la orice produs!!
Eu am si card, oare s-or cumula reducerile???
am dubii
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Haricleea spune:

pupiciu mamici!!!
mamaaaa da ce rele sunteti...nici una nu mi-a spus pas cu pas cum se pun pozele ca sa va arat si eu al meu flacau...
cand am plecat din maternitate neonatoloaga mi-a spus ca avem probleme la picioruse..trebuie masaj pt ca nu a avut loc in uter si le-a tinut flectate...
acum dr de fam spune ca nu s-au indreptat(baitul meu are 2 luni si 3 sapt) si ne va trimite la 3 luni la un ortoped...Eu sunt din Pitesti si nu am mare incredere aici...ce ma fac?cvoi cum stati cu piciorusele?
in rest...maine imi vine sotul in tara....
ideea este ca sunt certata cu socrii dar rau de tot....v-am mai povestit eu daca mai tineti minte....pai in pusca mea veneau non stop la mine:zilnic la 9 dim.le-am zis cu frumosul pana am rabufint numai ca ne-am certat pe alte lucruri...iar sotul e suparat tare ca am indrasnit sa le vorbesc urata maicutei si taticutului...
va pup,ma duc la culcare..asta e durerea mea...
Relelor,poate ma invatati ca pe prost sa va arat flacaul meu...pup
alinuk spune:
Haricleea,
activeaza-ti si tu PM ul
intra
aici
da sign in cu ID ul mamicile_ianfebr2007 si parola cunoscuta (daca nu ti-o dau pe PM)
Apoi dai click pe Upload Photos de pe butonul bleu din stanga
incarci (uploads photos one by one - e un link mai mic in josul paginii...eu prefer varianta asta) din calc tau cu browse imagnile pe care doresti sa le pui in album. Ai grija sa selectezi la Step 1 albumul care-ti poarta numele
Dupa ce s-au incarcat te duci pe Share si dai permission sau nu - in functie de cum vrei sa-ti vada lumea pozele - direct sau cu parola.
EU ti-am creat albumul cu numele "Haricleea" - il vei gasi acolo si in el vei incarca img tale!!
PS: daca vrei un ortoped bun in Bucuresti pot sa-ti dau nr de mobil al unuia de la Spit de Copii Grigore Alexandrescu - Fodor il cheama!
Si la noi a fost o suspiciune de talus valgus insa nu s-a confirmat - am facut vreo doua saptamani acel usor masaj la labutza piciorului.
asteptam flacaul!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
marybell spune:
messa ok
am sa tin cont sa am grija de putza lui Erik, ca la carte.
Liuda
in primul rand vreau sa iti urez felicitari cu ocazia botezului, Dumnezeu sa fie alaturi de bebelina voastra si sa ii binecuvanteze intreaga viata cu zile pline de soare si fericire alaturi de voi cei care o iubiti.
in al 2-lea rand eu iti spun sa nu ii mai dai urmatorul salariu bonei ca sa iti mai recuperezi din bani. ce sa faci? asta este situatia, din pacate asemenea elemente avem in tara angro.![]()
alinuk mie mi-a spus doctora dupa ce am nascut sa mai iau elevitul pana termin foliile pe care le mai aveam, dupa ce le-am terminat, asta pe cand avea Erik 2 saptamani, am luat de atunci la recomandarea ei numai calciu lactic + D3 si de la mine sau mai bine zis m-am luat dupa anis si de frica sa nu mi se infunde vreun canal la san iau si cate 1 capsula de lecitina pe zi. pentru tine parerea mea este sa tii cont de cum stai cu organismul la capitolul "vitamine" si daca ai carente mai ia macar inca 1 luna elevit. in alta ordine de idei vreau sa spun ca azi am intrat pe forum dupa ce ati discutat voi de intalnirea in parc si mi-a parut rau, fiindca as fi venit si eu.
haricleea in primul rand imi pare rau ca inca nu ati reusit sa uitati si sa treceti peste cearta cu socrii, ma gandesc ca trebuie sa te simti destul de aiurea. zic asta pentru ca eu una daca sunt certata cu cineva ma simt tare rau si acum cand trebuie sa fii pe deplin fericita cu "minunea" aparuta in viata ta cred ca iti e destul de greu sa suporti situatia. sper sa treci usor peste asta.
in fine de fapt ce vroiam sa iti spun este ca si noi avem probleme cu Erik, are displazie de sold si tot la 3 luni trebuie sa mergem la ortoped. pediatra care a asistat la nastere mi-a spus sa-l cautam la spitalul Grigore Alexandri pe dr. Mihai Jianu (cica ar fi printre cei mai buni in domeniu). poate isi mai dau cu parerea si alte fete daca stiu ceva de el sau poate ne recomanda careva vreun alt doctor de care stiu ele.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
aelita spune:
lili imi pare rau ca ai probleme cu mama...of...asa om ajunge si noi ??
alinuk:
quote:eu o pup pe gat si falci pana cand RAGAIEEEEE hahaa e bun si asta la ceva,nu?
Fetelor eu il tzoncai pe bb de fiecare data cand il iau in brate (adica in medie o data la trei ore..pur si simplu imi vine sa-l pup asa cu zgomote!!!
levi lasa cosuletele de pe fatza copilului in pace,sa nu te iei dupa unul sialtul care iti spun ca e vreo bacterie,e NORMAL sa apara,trec de la sine,da cu crema hidratanta ca de obicei dupa baie,spalat cu ser eventual daca ii curge lapte..trec de la sine,in cateva zile,o saptaman,doua.
caderea parului iarasi e normala,isi schimba parul de la nastere si apare altul,pufulet,cel nou.
cat despre faptul ca celalat bebe nu are patrul cazut,nu-i nimic,daca sunt gemeni nu inseamna ca fac kk impreuna,ragaie impreuna,le ies aceleasi bubite sau le cade parul odata ..
criss,asa e,de ce dracu oi mai steriliza pompa..inainte ii mai dadeam din biberon,acum il arunc direct,m-am saturat de el.si am apucat asa..
azi defapt am pus un biberon in frigider,asa de control,dar daca pana maine nu i-l dau,il arunc .
eu acum beau apa plata,se indura al meu si imi cara cate 6 bidoane la 2-3 zile.ca altfel,eu beau de sparg de la robinet .e greu cu caratul ,ca bveau multa.dar nu conteaza ce apa bei,daca o fi dinc auza asta,api bea si tu multa.eu beau de cand ma stiu apa multa,ma culc cu sticla la cap.
eu daca vad cum uda cu furtunul ,tre sa pun gura,ca altfel mor.nu ma intereseaza de unde vine apa,sunt in stare sa beau si din lac.
cand veneam in tara,in Bucuresti am vazut ca nimeni nu bea apa de la robinet,ca nu e buna,dar se obisnuieste sa bea apa minerala gazoasa,si pe aia eu nu o sufar,si nici nu beau de sete.si eu beam de la robinet,chiar daca ma speriau cu nu stiu ce povesti.poti sa-mi spui si ca e dambovita otravita,cand mi-o fi sete,mor satula.
marinar lasa si tu bubitele in pace,stiu ca sunt urate,dar trec! nu mai dati cu nimic,mai ales cu antibiotice.copiii vostri nu sunt bolnavi,nu au ce sa aiba nimic pe piele,dar e normal sa apara bubite,coji,etc...trec de la sine in cateva saptamani .
alinuk,daca stii ca pleci in vacanta,merita sa pastrezi laptele.si eu ma gandeam sa pastrez,poate vreodata iau antibiotice sau mai stiu eu ce..dar uite ca nu am facut nimic..
eu daca plec pe undeva iau copilul cu mine,nu am cu cine sa il las.
e bine ca ai cu cine,si mai ales ca e de incredere.
off..noaptea adorm in cur pompand....
am discuri din alea absorbante,ca sa nu ud,dar noaptea,dupa ce golesc,dau si eu suienul jos sa mai respir,ca nu pot sta fara el ca in curand curge..dar noaptea ma mai deshamez ca nu mai pot si eu...si tot ma trezesc fleasca.dorm cu un scutec impermeabil sub mine,ca pisaciosii .plus ca si salteaua are protector impermeabil,dar ma saturasem sa schimb toata lenjeria zilnic.
copilul suge cu prosopul pe umar.am vreo zece prosopele mici,le randuiesc si le spal,ca se face tot numai lapte cand suge,ii ajunge in par.suge un pic,o ridic,o sterg,iar suge...si tot asa..offf.cand o suge si ea normal,cum vad la altele? sa steaaaaaaa si sa suga fara sa fie nevoie sa o ridic,sa o sterg,mai plange,se mai ineaca...apoi eu trec la muls,si da-i si trage-i.
zicea cineva ca ii face rani pompa.eu cand aveam rani,faceam cu grija cu pompa,si nu mi-a afcut mai rau,dar daeam inceeeeet.dar poate aveam noroc ca eu la cea mai mica manivela sarea laptele prin 5-6 gauri ca fantana arteziana.
eu am tars cu pompa cand intr-o noapte mi se umflasera sanii pana in gat,aveam febra,copilul plangea si nu putea sa suga de plini ce erau nu avea de ce sa apuce,doua baloane tari ca piatra...si s-a dus al meu si a cautat o farmacie de noapte,a cumparat pompa,am muls,i-am dat copilului cu biberonul,si multa vreme numai asa l-am hranit.
anis am incercat sa nu mulg,dar mi se umfla pana in gat si mi se blocehaza canalele,fac niste pietroaie de iar o patesc..
nu le golesc niciodata,incerc sa scot cat de putin pot,doar cat sa ma usurez un pic..
nu as reusi sa le golesc,ca as da pana ma doare mana si degeaba..
dar nu am ce face.
sper sa nu produca mult,ca inecrc sa scot cat pot de putin.
si o fac deja din ce in ce mai rar.
oricum,eu zic ca producita a scazut f mult.eu credeam ca zici ca afecteaza asa.nu mai am cat aveam .chiar ma gandeam ca o sa ajung sa nu mai am.deja intr.un san e putin fatza de cum era inainte.
eli eu le-am schimbat cand am vazut ca abia manca ...si am citit pe aici la voi .
de atunci,mananc mult mai mult.
le schimbi in functie si de cat de mancacios e.daca vezi ca ar manca,dar oboseste,se plicitseste,schimba.
daca mananca deja suficient,nu e nevoie.
dianamizzi ,multa sanatate si fericire si casa de piatra parintilor tai !!
fetelor,va rog eu nu mai dati lamaie la copii pt sughit.lasati-i sa sughite,ca nu li se intampla nimic,in schimb lamaia aia e grea pt stomacel si ficatel...
e interzisa la varsta asta !
nu dati nimic pana la cel putin 4 luni ,nici un suc ,mai ales din astea acide.
liuda,ce s-a intamplat cu bona? erai tare multumita de ea...
bai,chiar ma gandeam sa nu cumva sa isi cam ia rol de mama...
eu nu pot sa am incredere,nu stiu ce ii poate face copilului in lipsa mea,am auzit atatea,cum ii dau somnifere sa stea ele linistite...
numai zic ca asa cum sunt parerile impartite sa nu ii dai sau sa ii dai diverse ,eu cred ca multe ar fi in stare sa dea pe furis,convinse ca e ca ele.am auzit multe femei spunand ca cine creste dupa carte nu face bine,ca mai bine din babe.
schimb-o dracului ! dar ai grija si cu alta.
anis da-i repede ceva Iarinei,habar nu am ce...poate stii tu mai bine,sa nu ajungi cui ea in spital!!
ai grija si fugi cu ea!
S.
alinuk spune:
neatza fete cucuiete..
haidetzi ca m-am trezit cu noaptea in cap...
dar asta pt ca bb a dormit uns de la 11h30 pana dimineata si acum astept sa-si faca numarul (adica se screme sa faca kkitza cam juma de ora dupa ce da primele semne de trezit) si apoi ne facem toaleta si papam
Ca sa sarbatorim somnicul luuung (poate si de la plimbarica de 2 ore de ieri ni se trage) m-a hotarat sa nu ma mai culc si sa iau ziua asa de devreme sa fac ceva de papa, sa mai invat ca iar am un amarat de examen sambata si sa mai am timp si de plimbarele in gashcutza...
poate vin si Marybell, Salina, Alinatxa
vai cand ma gandesc ...ca o sa ne stranga parculetele ala
ma apuc sa schimb si capitolul sa aiba lumia lejeritate in exprimare asa ca la inceput de noua zi
haideti cu forte proaspete, plimbarele in gashcutze si nopti luuuuuuungi
la capitolul 3 al scutecishtilor nostri iubitzi
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!