Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mamici de BUCURII, in noaptea asta e ECLIPSA DE LUNA! Stati cu ochii pe cer!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, Monique, Elenia, Flavia Ramona, Microbu, v-am admirat puii in poze! Sephora, fotografia aia a lui Matti murdar pe fata e mortala! Flavia, am vazut si filmuletul...chiar ca ai un copil energic.

Gabitzica, felicitari pentru iepuras!

Eloise & co, bravo pentru initiativa de a crea albumele tematice pe prima pagina! Facem si-un album cu copilasi murdarei la botic?

Edit: si-un album de genul "Bucuriile fac gimnastica" cu bebelusii care-si prind piciorusele?

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

Buna fetele !! am fost si noi la control si nu e prea bine fata mea a luat 150 g intr-o luna si o saptamana(in intervalul de la 4 luni si o sapt la 5 luni si 2 sapt). Voua vi se pare NORMAL? Dr pediatra a zis ca tr sa ia 500 g si prin urmare m-a pus sa incepem diversificarea(cu cereale la greu, pana si in piureul de legume), diversificare pe care eu am cam inceput-o de vreo luna fata mancand cereale cam 2-3 linguritze de praf puse in suc de fructe, sau piure de fructe, si cu toate astea 150 g !!!!!!!!! si m-a mai pus sa incep cu lapte praf nan1 seara cu cereale in el !! Noi papam numai san pana acum fara completare de lapte praf.
Asa ca am ineceput s-o indop cu mancare : piere de legume pe care nu il manca, acum il rupe decand pun CEREALE de orez simplu in el, piure de fructe cu CEREALE, lapte seara cu CEREALE. azi i-am dat in total cam 5 lingurite de praf de cereale. e ok? nu vreau sa ii fac rau. Voi ce ziceti?
maine as vrea sa ii fac piure de cartof cu morcov si sa pun si un pic de carnitza in el si bineinteles CEREALE, ca oricum sare peste o masa de lapte cand mananca piure.

voi cate linguritze de cereale le dati intr-o zi? si ce altfel de mancare le mai dati?
va pup pe toate, si va multumesc anticipat !!

ANCA, mami de LUCIANA MARIA (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

am uitat sa va rog, daca se poate sa imi dati si mie parola si userul de la mailul comun, ca am citit ca ati pus ducumentatie pe el, pe care as vreo si eu s-o citesc si as vrea sa aploadez si niste pozici in albume, daca se poate, dc nu, nu e nici o suparare. o sa incerc sa imi activez PM -ul, sper sa reusesc.

GOOD NIGHT BUCURII, WHEREVER YOU ARE !!!

poze

Mergi la inceput

gata am si PM si Y activate.
ies ca sotul meu ca forumesc in loc sa ma ocup de el.
bye..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

AncaMT trimis parola pe pM
Eu bag o data pe zi cereale in lapticul meu,in 150 gr lapte 3 masuri de cereale,cam atat.In piure nu bag ptr ca il fac mai grosut.
E bine sa-i faci niste analize ca sa te linistesti,daca ies ok inseamna ca atata asimileaza ea.Sa stii ca nici Matti a avut perioade in care nu lua ca la carte,pe mine insa m-a intereseaza sa fie vioi si zambaret,asta e cel mai important.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

MamiLili multumim,dar nu cred ca o voi cedea,aici e inourat.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Mamici de BUCURII, in noaptea asta e ECLIPSA DE LUNA! Stati cu ochii pe cer!

Varsta lui Mathias

La Cluj ploua si nu se vede luna... O fi de la eclipsa
Gabitzica - felicitari pentru dintuc!!! A fost greu?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - era sa te dau disparuta.....ma gandeam ca o fi vreun efect de la eclipsa???

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Si la noi ploua, asa ca nu vedem nimic.

Lili, tot stresul meu cred ca se reflecta in energia lui fiumeu.

Mergi la inceput