Bucurii de sept-oct 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'Neata!

Itzy ti-am vazut papusica! E bestialaaaaa!E toata o bucurie si o miscare! M-am delectat din plin cu pozele! Si cu Bianca mea sigur fac echipa buna!Sa stii ca-i sta excelent in rosu! Si aveti o camera ffff frumoasa.

Andra sa ne pui poze mai recente si cu dulceata ta!

LA MULTI ANI PUFY!

LA MULTI ANI EMMA SI BOGDAN!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

la multi ani pufymic!
La multi ani bucuriilor nascute azi!
Amvzut o gramada de poze ...sa le iau pe rand.
Eloiee, e tare scump iepuraul tau cum i se vad dintisorii iar tu arati foarte bine!
Sympa, ce zapada aveti!!!
Sephora e tare duce motzatul tau.
Itzy, e tare haioasa papusica ta.
Ioana mea e in continuare maraita , cred ca urmeaza in curan si iepurasul nr. 2.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna vauva, cum e vremea prin finlanda? iti doresc o zi insorita, asa cum e acum la noi...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, eu ma topesc dupa poze cu bebici mici mici....Iar cele cu bebici la san ma emotioneaza si mai si. Of, eu tot nu am apucat sa imi fac una cu Maruca "la masa".

Liliana, sa inteleg ca Vladut e un mic cartofor? Tare scump e

Itzy, cu asa poze....nu ne saturam niciodata. Intr-adevar, mandra ta e in permanenta miscare!!!! A mea....sta si cugeta m-a auzit si s-a suparat....pardon, sta si plange

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cucuoancea, ai timp. Eu am poze cu Maria la tzitzi. I-am facut si un filmuletz, sa vada cand o sa fie mare ce miscareata era la san.
Eu am mai terminat din treaba, dar tot mai am. Acum stau la o halba de ceai si astept sa se mai incalzeasca un pic si sa ies cu Maria afara.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Xandrutza multumesc, si eu iti doresc o zi buna! E tot iarna, dar nu e frig!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Itzy, pupici fetitei vesele si frumoasa!
Eloise, arati super bine! Ai mai slabit? Mie mi se pare ca ma mai ingras. Scosesem intr-un timp dulciurile din alimentatie, dar le-am bagat inapoi. Acum ca am vazut cat de bine arati, le scot din nou!Sper sa ma tin ambitioasa pana la capat.
Sephora, eu prima oara am zis ca vreun mot de la caciulita. Dar pana la urma, a fost motzul lui Matteo.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Abia astept sa se faca 24-25 martie sa pot merge cu Maria la oftalmolog sa-i vindece ochisorul. Tot ii curge si dimineata se trezeste cu pleoapele aproape lipite. Ma mai gandesc ca vineri implineste 5 luni si nu stiu cand o sa-i creasca dintisorii. Sau cum o sa arate.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Emma
Sa cresti mare si voinica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare mamici si copii!

Intram mai rar in ultimul timp ca nu prea avem timp! citim pe sarite tot din acelasi motiv!
Ioana, sa fii sanatoasa, fericita si la cat mai multe bucurii alaturi de Ovi si cei doi pufuletzi! La multi ani!
lui BOGDAN IOAN , pentru 6 lunisoare si celei mai mici bucurii EMMA pt cele 4 lunisoare !
Am vazut multe poze cu bucurii! Nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva! Superbe!
Noi suntem bine! Papam aproape orice! Mai putin broccoli si suc de portocale la care ne mai strambam! peste doua saptamani mergem la control si speram sa fie totul bine si sa primim detalii mai multe despre cum sa continuam cu diversificarea!

Va pupam si o saptamana excelanta sa aveti!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput