Bucurii de sept-oct 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
alexutza_26 spune:
AndraPG - E superba printesa ta, si are niste buze....mama,mama!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alexutza_26 spune:
Itzy - superbe pozele, am vizionat doar albumul de la 5 luni...superbe pozele, iar aia cu maieutul ca voi 2 il iubiti pe tata, mi-a placut tareee mult!!!Si intr-adevar cred ca ar face echipa buna cu Bianca a lui Vauva la spionaj![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
itzy-bitzy spune:
Alexuta...daaa ala eeste un body pe care i l-am facut cadou sotului cand eram insarcinata si am sarbatorit 2 ani de casatorie...l-am topit iti dai seama
...a fost in acelasi timp primul lucrusor cumparat pt Ana-Maria...o sa il pastrez...cu drag...
Andra am vazut si eu pozele...e frumoasa foc, dar cred ca acum e si mai frumoasa caci a crescut..sa pui si poze recente...Te intrebam intr-un mesaj de ieri, alaltaieri ce mai faceti, ca ma gandeam la tine...si te intrebam cum se mai simte Carina ...
Sephora super motul![]()
Lilina...mai ai baiat maaare se spala singur pe dinti...Eu i-am luat pasta de dinti si periuta NENEDENT si asteptam acum dintisorii![]()
Eloise Vladutul tau e haios fooc...ce suparat era el ...si cu dintisorii aia de soricel la vedere...te mai capseaza sau s-a linistit?
Microbu am vazut si gargarita ta....e incantatoare
Ma duc sa mai citesc...din urma si sa mai vad alte poze
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
flavia ramona spune:
Am vazut Bucurii care mai de care ... iti vine sa-i papi pe toti.
Sympa, Bogdan e mereu foarte energic, nici cand mananca nu sta locului, asa da din picioare ca trebuie sa am mereu grija sa nu dau cu lingurita pe langa gurita lui, dar INCA e cuminte. Nu stiu ce va fi cand va incepe sa umble. Vai de coloana mea ...
Tu ziceai parca mai demult ca in Canad sunt interzise premergatoarele si te-am intrebat de ce, dar probabil nu ai vazut intrebarea. Daca nu am gresit, poti sa-mi spui de ce?
Si pentru celelalte mamici, voi cumparati premergatoare (rotobil) copilasilor?
Gratie minunatei Cristina in aceasta seara am primit si eu Bucurii, asa ca acum aproape ca mi-e rau de cate am papat si cu ce pofta.
Cristina.
itzy-bitzy spune:
Flavia ti-am vazut Duracell-ul e mortal.....Eu nu voi lua premergator...am inteles ca strica mersul, poate cauza entorse ale gleznelor si nu in ultimul rand accidente...nu prea mai este recomandat...a devenit controversat in ultima vreme
Gabitica felicitari pt dintuc
Lexi felicitari Mariei pt statul in fundulet
Meme bine ai revenit printre noi...am vazut si pozele atle...seamana F bine Ana cu Andrei cand era bebelus...
Cat despre calcat hainutele...si eu le calc...atat pt estetic ca nu imi plac sifonate...dar si pt a le mai steriliza...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
lilina spune:
itzy, am vazut pozele si "m-am spart" de ras
vad ca demoleaza patul, s-a luat la tranta cu patura, a calarit-o
poza in carucior cu caciula, cand plange, e dementiala
am admirat si decorurile si scaunul de masa si bucataria ei (ce scaun e ?)
iar pozele din caditza...au fost "cireasa de pe tort"
cu ratele a mers, dar cu broashtele....
ce mai, papusica e frumusica si seamana leit cu mamica si e super fotogenica
eu cand vreau sa-i fac o poza lui Vladone, el vede aparatul
si se face super serios...f.rar reusesc sa-l surprind in actiune
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
itzy-bitzy spune:
Lilina
si eu rad de ea non-stop...ii mai spun si "viermush"...doar in somn are astampar....
Patutul e devastat zilnic de nenumaret ori...in poza cu caciula i-o puneam ca stiu ca nu ii place si mai am una cu ea ...era mai mica ...ti-o arat imediat ...stai sa o caut...
Scaunul de masa eChicco POlly...
Broashtele mi-au placut si mie...le are cadou de 4 luni de la mine, iar ratele si pestii de la tati...![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
lilina UITE AICI era mai mica dar la fel a plans cand i-am pus-o pe cap![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
AndraPG spune:
Alexutza si Itzi, mersi frumos pentru aprecieri, ma simt mindra ca mamica si bucuroasa mai ales ca va place bebita mea.
Am pus doar citeva poze pentru ca am facut o proba, cit de curind o sa pun poze de peste tot, baita, botez, Craciun, joaca si ce o mai fii prin albumele noastre, ca doar i-am facut poze o gramada, ba o sa incerc sa pun si citeva filmulete.
Carina este mult mai bine, dupa 2 alergaturi la clinici diferite de dermatologie, am ajuns in sfirsit la Spitalul Militar la o doctorita foarte buna, care i-a dat in fine un tratament la care raspunde.
Acuma s-a curatat pe mai bine de jumatate din fetisoara si urechiuse si nu se mai scarpina pina la singe, poate sa doarma si ea linistita si pe linga ea si noi.
Dupa ce termin cu facultatea, dam fuguta cu ea la mare ca i s-au prescris cura heliomarina si aerosoli, buni pentru problemele respiratorii si pentru cei cu alegii diverse.
In rest, hainute din bumbacel 100%, atentie la mincare cind va incepe diversificarea-acuma e de abia la suculete.
Eloise, banuiesc ca tu ai facut paginuta de inceput si vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca ai modificat si la noi, mai am si datele de la nastere, daca nu deranjez prea mult: 3.550 gr, 53 cm, scor Apgar 8/9, ora 18.55.
Pufy, sanatate multa celor micuti.
Sandra, vroiam sa-ti spun ca ai o fetita superba si care seamana destul de bine cu a mea, o sa vezi in pozele recente, cind am sa le pun.
Noapte buna mamici, eu merg la culcare, ca azi am avut o zi plina, cu alergaturi, cumparaturi, etc.
O mamica fericita si implinita!